Solliciteren bij Selexions, hoe werkt dit nu eigenlijk precies?

 

Stap 1: Je schrijft je in bij Selexions via "Inschrijven als werkzoekende". Hier geef je aan of je in loondienst of als ZPP-er wilt werken of een stageplaats zoekt.

Je beschikt nu een persoonlijk online profiel bij Selexions.

Stap 2: Werk in het online profiel je werkervaring, genoten scholing, talenkennis en persoonlijke voorkeuren bij.

Stap 3: Je kunt nu vanaf je online profiel op vacatures solliciteren.

Stap 4: Persoonlijk contact vinden we bij Selexions belangrijk. Voldoet je online sollicitatie aan de vacature eisen dan nodigen we je nu eenmalig uit voor een intakegesprek op het kantoor bij Selexions. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur.

Stap 5: Selexions gaat je sollicitatie verder beoordelen en je voorstellen bij onze opdrachtgever.

Stap 6: Indien de opdrachtgever net zo enthousiast over het voorstel is als wij dat zijn, dan volgt er doorgaans een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. In de regel zal een medewerker van Selexions jou vergezellen bij dat gesprek.

Mocht je door de opdrachtgever n.a.v. dit gesprek zijn afgewezen, of mocht je sollicitatie uit Stap 3 al onvoldoende matchen met het functieprofiel, dan ontvang je hierover terugkoppeling via je online profiel. Wanneer er een terugkoppeling gereed staat ontvang je hierover een mailtje in je mailbox.

Selexions biedt de terugkoppelingsgarantie: je ontvangt  in 100% van je sollicitaties terugkoppeling van Selexions. Een prettige gedachte.

 

Start je sollicitatie en ga nu naar "Inschrijven als werkzoekende". We wensen u veel succes!