20 juni 2019
Vacature bouw opruimer Noord-Brabant.

Voor een relatie van ons zijn we met spoed op zoek naar 1-2 ervaren bouw opruimers. Het is zeker tot aan de bouwvak. Werkzaamheden zijn bouw opruimen, licht timmerwerk en meehelpen met storten.

20 juni 2019
Vacature Medewerker bediening Heuvelland Zuid-Limburg

Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een medewerker bediening het is voor 3-4 dagen in de week ook in het weekend de tijden zijn van 17.00 tot sluiting.

18 juni 2019
Vacature medewerker bediening Zuid-Limburg.

Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een medewerker bediening.

18 juni 2019
Vacature schoonmaker Zuid- Limburg.

Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een medewerker schoonmaak voor in een hotel.

12 juni 2019
Vacature hovenier en allround hovenier Zuid-Limburg.

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een hovenier, tot jou taken horen het onderhouden van particulieren tuinen. Het in vorm snoeien, machinaal snoeien, maaien, besturen van een zit maaier o.a. onkruidbeheersing, bemesting en dergelijke. Indien mogelijk in het bezit zijn van spuitlicentie. Tot jou taken behoren diverse soorten tuinwerkzaamheden met name voor de aanleg, straatwerkzaamheden, plantwerkzaamheden, houtwerk e.d.

12 juni 2019
Vacature Reob monteur Midden-Limburg.

Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren REOB monteur of iemand met elektro kennis en die hier voor wilt worden opgeleid. Werkzaamheden die tot jou taken behoren zijn o.a. het onderhoud en de controles uitvoeren aan kleine blusmiddelen, brandslanghaspels en je controleert de noodverlichting bij hun vaste klanten kring. Ook geef je advies op het gebied van brandveiligheid aan de klanten. De werkzaamheden worden via een ipad verwerkt in een vast format.

11 juni 2019
Vacature allround horecamedewerker Zuid-Limburg.

Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een allround horecamedewerker voor in de avonduren. Tot jou taken behoren o.a. werkzaamheden als barkeeper, receptiewerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en het afsluiten van het hotel.

28 mei 2019
Vacature parttime medewerker horeca (4-8 uur/w) Zuid- Limburg.

Voor een eetcafé in het heuvelland zoeken wij een allroundmedewerker, tot jou taken behoren de afwas, bediening en de keuken.

28 mei 2019
Vacatures NDO medewerkers en schilders, steigerbouw- en isolatie monteurs.

Voor een bedrijf in Midden- Limburg zoeken wij diverse soorten vakmensen. Mensen die een niet destructief onderzoek kunnen uitvoeren, schilders, steigerbouwer en isolatiemonteur. De werkzaamheden vinden plaats in de omgeving van Maastricht tot Groningen en Zeeland.

27 mei 2019
Vacature all-round medewerker Zuid-Limburg.

Voor een familiebedrijf in regio Maastricht zijn wij op zoek naar aan allround medewerker je kan ingezet worden bij werkzaamheden voor het weg- en groenvoorzieningen, bedienen van agrarische machines en bij diverse ondersteunende werkzaamheden. Weet jij van aanpakken dan zoeken wij jou.

24 mei 2019
Vacature 2-3 metselaars Zuid- Limburg.

Voor een bedrijf in Parkstad zijn wij op zoek naar 3 zelfstandig werkende metselaars mag een metselploeg of individuele metselaar zijn. Het is voor een nieuwbouw project in Parkstad het is voor 5 weken met een uitloop indien nodig is.

23 mei 2019
Vacature koerier (v/m) Limburg

Momenteel zoeken wij een vlotte representatieve koerier (v/m) uit de westelijke mijnstreek voor her vervoeren van pakketjes naar bedrijven in gebied tussen midden en noord -Limburg Fulltime.

17 mei 2019
Vacature ontbijtmedewerker/ schoonmaker Zuid-Limburg.

Voor een hotel in het heuvelland zijn wij op zoek naar een ontbijtmedewerker gecombineerd met schoonmaakwerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit het klaarzetten van het ontbijtbuffet, tafels dekken, aanvullen en opruimen van het ontbijtbuffet, gasten naar de tafel brengen en het schoonmaken van de eetzaal en receptie. Tijden zijn van 07.00 tot 11.00 met een uitloop naar 12.00 uur als er meer gasten zijn.

10 mei 2019
Vacature verkoper sanitair Zuid-Limburg.

Voor een klant zijn wij op zoek naar een verkoper van de betere kwaliteit sanitair. Vind jij het leuk om samen met de klant een badkamer samen te stellen dan zoeken wij jou.

09 mei 2019
Vacature veiligheidskundige Limburg

Momenteel zoeken wij een gediplomeerde veiligheidskundige. Naar bedrijven advies geven over veiligheid is je hoofdtaak. Daarnaast kantoorwerkzaamheden. In geval van nood geeft je veiligheidscursussen (als docent is uitgevallen).