U zoekt zorg

 

Gezondheid is o.a. het zelfredzaam zijn in het kunnen omgaan met fysieke, sociale en mentale uitdagingen die inherent zijn aan het leven. U kunt deze zelfredzaamheid (tijdelijk) verliezen. Er spelen mogelijk fysieke of mentale problemen, waardoor u (tijdelijk) niet in staat bent om zelfstandig uw leven vorm te geven, en uw sociale netwerk is niet bij machte om de benodigde ondersteuning te bieden. Dit zou een situatie kunnen zijn waar u ondersteuning van buiten uw sociale netwerk kunt gebruiken. Mogelijk wilt u deze zorg zélf gaan vormgeven. Zélf een bewuste keuze maken en beslissen over wie bij u de benodigde zorg komt verlenen. In dat geval kan het nuttig zijn om te bekijken of u in aanmerking komt voor een PersoonsGebonden Budget (PGB). Hiertoe zult u een zogenaamde indicatiestelling moeten aanvragen. Heeft u een indicatiestelling, dan kunt u zélf, of met hulp van een bekwame naaste uit uw omgeving, met het PGB budget de benodigde zorg inkopen.

In deze situatie kan Selexions zorg u van dienst zijn. Selexions zorg biedt een verscheidenheid aan ondersteunende diensten die u met een PGB kunt inkopen. Onder het kopje "diensten" treft u deze aan. Bij het leveren van zorg gaan wij graag samen met u in een keukentafelgesprek in kaart brengen wat uw wensen en behoeftes zijn en welke zorgwerknemer van Selexions zorg de juiste scholing, bagage en persoonlijkheid heeft om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Selexions zorg vindt het belangrijk dat u als cliënt de juiste "klik" heeft met onze werknemer. Waar mogelijk zal de werknemer van Selexions zorg met u bekijken hoe uw situatie kan worden verbeterd en hoe uw eigen zelfredzaamheid kan worden vergroot.

Bent u op zoek naar zorg op maat of heeft u een specifieke vraag? In dat geval kunt u een afspraak maken met mevrouw Rita Illidge van Selexions zorg.

 

Selexions zorg kan u ook eventueel ondersteuning bieden bij het aanvragen van een PGB budget.

Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier