Vacature
nummer
Regio
Branche
Opleidings
niveau
Functie
Vacature inhoud
3308 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature hovenier Geleen Limburg Onze relatie levert voor 90% tuinonderhoud diensten. 70% van de klanten heeft bij onze relatie een tuinonderhoudscontract voor een of meerdere jaren. Je houdt je bezig met borderonderhoud, snoeien, bemesten, maaien (klein/groot), onkruidbestrijding op verhardingen, voor- en najaarsbeurten, tuinrenovaties.
3307 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature asbest saneerder Zuid-Limburg Momenteel zoeken wij voor onze relatie een asbestsaneerder. Voor het voorbereiden van het werk. En het saneren van de asbest.
3306 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - overig Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature FREELANCE Geluidstechnicus Zuid-Limburg Is geluid jouw grote passie en word jij blij van het versterken van evenementen met de beste apparatuur?
3305 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Schilder Zuid-Limburg Voor een klant in de regio 043 zoeken we een gemotiveerde schilder.
3304 Nederland - Limburg - Zuid Overige MBO Vacature Kunststof/kozijnen monteur Voor een klant in de regio 045 zoeken we een ervaren kunststof/kozijnen monteur. Iemand met een rolluik monteur achtergrond is natuurlijk ook welkom.
3303 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Asbestsaneerder Zuid-Limburg Voor een klant in de regio 043 zoeken we een ervaren asbestsaneerder.
3302 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature natuursteen bewerker Voor een klant in de regio 043 zoeken we een ervaren natuursteen bewerker.
3301 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature steigerbouwer Limburg We zoeken een steigerbouwer om steigers te bouwen.
3300 Nederland - Limburg - Zuid Administratief / Financieel MBO Vacature Transport Planner Midden-Limburg Voor een klant in de regio 0475 zoeken we een ervaren Transport planner met een havo/vwo werk en denk niveau
3299 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature allround monteur rolluiken/zonweringen/garagepoorten Zuid-Limburg De werkzaamheden betreffen: Het plaatsen van zonweringen. Het plaatsen van rolluiken. Het plaatsen garage poorten. montage buitendienst.
3298 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature glaszetter Zuid-Limburg De werkzaamheden betreffen: Het zetten van glas. renovatiewerk. Voornamelijk alleen particulier werk.
3297 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature grindvloerenlegger Zuid-Limburg De werkzaamheden betreffen: Het leggen van vloeren (grindvloeren). Het grind aanmaken. grind binnen zetten. vloeren uitbreken. Er zal begonnen worden als handlanger maar na mate van tijd is het de bedoeling om zelfstandig aan het werk te gaan. Je zal worden opgeleid door het bedrijf.
3296 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Timmerman Zuid-Limburg We zoeken een ervaren bouw timmerman voor begin 2019 in de regio 043.
3295 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Allround Installateur mutatiewoningen / projecten Zuid-Limburg De werkzaamheden van de functie betreffen: Het zelfstandig kunnen aanleggen van alle installaties. Het vernieuwen of renoveren van badkamer, keuken en toilet incl. afmonteren Alle overige voorkomende werkzaamheden.
3294 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature steenhouwer Zuid-Limburg Wij zijn opzoek naar een steenhouwer in de regio 045. Je bewerkt t.b.v. diverse doeleinden natuursteen.
3293 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature monteur isolatie Zuid-Limburg. Voor een klant in de regio Zuid-Limburg zoeken wij een ervaren monteur isolatie. Het is voor industriële isolatie van leidingwerk en luchtkanalen de werkzaamheden zijn voor 2 weken.
3292 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature frezer,Zuid-Limburg. Voor een relatie uit Zuid Limburg zoeken wij een zelfstandig CNC draaier/frezer.
3291 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround ervaren dakdekker, Zuid-Limburg. Voor een klant in de regio Zuid-Limburg zoeken wij een ervaren allround dakdekker. De werkzaamheden zijn o.a. platte daken van bitumen en helende daken van dakpannen, pvc of bitumen.
3290 Nederland - Limburg - Midden Productie Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature productiemedewerker Midden-Limburg. Voor een klant in de betonproductie zoeken wij een medewerker die van aanpakken weet en fysiek zwaar werk wilt doen. De werkzaamheden zijn beton loshalen van de mallen, schoonmaken en opnieuw bewapenen voor de storting van beton. Het is geen lopende band functie hiervoor kom je aan het klimmen en klauteren om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Heeft je dit niet afgeschrikt dan solliciteer op deze vacature.
3289 Nederland - Limburg - Zuid Productie Basisonderwijs Vacature productiemedewerker Heuvelland Zuid Limburg Voor een bakkerij in het heuvelland, 043 regio, zoeken we een kandidaat voor productiematig koffiebroodjes te maken. Koffiebroodjes op platen leggen. Na het productiewerk ook poetsen.
3288 Nederland - Limburg - Zuid Productie Basisonderwijs Vacature inpakker(productiewerk) Heuvelland 043- regio Voor een bakkerij in het heuvelland (043 regio) zoeken we een kandidaat voor het aan een lopende band koffiebroodjes inpakken. Dozen vouwen waar de koffiebroodjes ingaan. Pallets sealen.
3287 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround timmerman, Zuid-Limburg. Voor een klant in de regio Zuid- Limburg hebben wij een vacature openstaan, allround timmerman. De werkzaamheden zijn vooral bij particulieren en soms bij bedrijven. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van het hele project dus je start soms met de schop, dus inzicht in de fundering maken is handig. Verdere werkzaamheden zijn plafonds en plaatsen van een wand en afstellen van deuren. Het werkgebied ligt in de regio van Brunssum, Urmond en Maastricht.
3286 Nederland - Limburg - Zuid Overige MBO Vacature Servicemonteur installatietechniek regio parkstad, Limburg. Voor een klant in de regio 046 zoeken we een ervaren servicemonteur installatietechniek. Voor onderhoud/service werkzaamheden aan CV installaties.
3285 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature assistent monteur luchtkanalen, Zuid-Limburg. Voor een klant in de regio Zuid-Limburg zoeken wij een assistent monteur luchtkanalen. Volwaardig luchtkanalen monteur mag ook. De werkzaamheden zijn open isolatie isoleren. Het is voor de maand september +/- drie weken.
3284 Nederland - Limburg - Midden Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature ervaren automonteur Limburg Voor een klant zijn we op zoek naar een ervaren automonteur.
3283 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature parttime schoonmaker regio Maastricht Voor in de regio Maastricht. Zoeken wij voor een schoonmaakbedrijf een schoonmaker het is voor 4-12 uur per week afhankelijk van functioneren en mogelijk vanaf oktober 20 uur per week. De werkzaamheden zijn het schoonmaken van kantoor units, kantoren en de natte ruimtes, deze liggen op korte afstanden van elkaar af. De tijden zijn in de ochtenduren en in de avonduren, afhankelijk van het project.
3280 Nederland - Limburg - Noord Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature onderhoudsmonteur E/W Noord-Limburg Voor een Nederlandse relatie uit Noord-Limburg zoeken wij een zelfstandig onderhoudsmonteur die schakelverantwoordelijke is(werktuigbouwkundig en elektro) voor onderhoud aan machines die worden gebruikt voor de recycling van specifieke afvalstromen tot nieuwe grondstoffen. Het betreft een groeiend bedrijf dat de komende 10 jaar wereldwijd vele nieuwe verwerkingsfabrieken wil bouwen. Het bedrijf wordt gedreven door de ideologie om bij te dragen aan een schoner milieu wereldwijd. Ook als je iets verder van Noord Limburg woont (b.v. Zuid Limburg), Brabant of Gelderland word je uitgenodigd om te solliciteren.
3279 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Zelfstandige Chef kok Zuid-Limburg Voor een familie bedrijf in Zuid-Limburg, Westelijke Mijnstreek, zoeken wij een zelfstandige kok. De werkzaamheden variëren van a la carte als voor groepen koken. Gerechten zijn van Limburgse bodem maar het bedrijf staat ook open voor eigen inbreng van creativiteit. De gerechten zijn van een goed niveau.
3277 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature ervaren timmermensen Voor een bedrijf in Zuid-Limburg zoeken we per direct diverse timmermannen. Project Sittard Fulltime Duur:2-3 weken Werkzaamheden: latten op muur boren, daarna platen erop timmeren. Aanvang: per direct
3275 Nederland - Limburg - Zuid Zorg, gezondheidszorg HBO / Hoge school Vacature maatschappelijk werker Zuid-Limburg Wij zoeken voor een klant van ons een maatschappelijk werker met ervaring in de ambulante thuiszorg. Kan jij je inleven in de problematiek van o.a. borderline, ADHD, syndroom van down, vechtscheiding en schuldhulpverlening. Dan zou ik je graag willen uitnodigen om te solliciteren op deze vacature. Het is voor 28/32 in de week. Geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Flexibel inzetbaar zijn.
3274 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature meewerkend voorman Zuid-Limburg Voor een klant in de regio parkstad hebben wij een vacature openstaan als meewerkend voorman. Kan jij de kar trekken en kan je zowel met opdrachtgevers als leveranciers goed communiceren. Dan zoeken wij jou. Het is werk is bij particulieren en bedrijven.
3270 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature bouwmedewerker Zuid-Limburg Voor een klant van ons zoeken wij een bouwmedewerker voor het opruimen en inrichten van de bouw. Is voor 1 week, start datum 3 september.
3268 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Basisonderwijs Vacature Productiemedewerker CNC frezer Voor een klant rondom de regio 0478 zoeken we een enthousiaste productiemedewerker CNC frezer.
3267 Nederland - Limburg - Zuid Zorg, gezondheidszorg Basisonderwijs verzorgende IG 3 / ervaren huisassiste Voor een bedrijf in Zuid-Limburg zoeken wij een verzorgende ig niveau 3 of een ervaren zorgassiste, je werkt in de regio Born-Echt, je doet o.a. de basiszorg, ondersteunen bij de maaltijd, medicatie volgens voorschrift en technische handelingen die bij het functieprofiel passen.
3266 Nederland - Limburg - Zuid Overige Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature service monteur straatveegmachine Limburg Het onderhouden en repareren van straatveegmachines. Zoeken en verhelpen van storingen. Zorgen dat machines afleverklaar zijn. Participeren in een roulerende storingsdienst.
3264 Nederland - Limburg - Zuid Overige HBO / Hoge school Vacature (Junior) Electrical Hardware Engineer met affiniteit voor software De afdeling Routing is verantwoordelijk voor alle interconnecties, elektrische hardware modules en software tweaks tussen de elektromechanische modules/building blocks in machines en zware voertuigen. In samenwerking met de afdelingen Mechanical Engineering, Engineering Analysis en Software & Control worden hightech oplossingen bedacht voor de verpakkingsindustrie, de semiconductor industrie en de industrie zware voertuigen. Als Electrical Hardware Engineer werk je in teamverband of zelfstandig aan diverse engineeringsvraagstukken. Vanaf dag één teken je elektrotechnische schema’s op basis van een aangeleverd ontwerp of maak je basis- en detailontwerpen. Jouw denkwijze is elektromechanisch. Je kennis van Electrical Hardware Design en je affiniteit met elektromechanische building blocks stelt jou in staat bestaande software te tweaken. Je kunt hierbij natuurlijk een beroep doen op onze specialisten van de afdeling Software & Control
3263 Nederland - Limburg - Zuid Overige HBO / Hoge school Vacature Projectleider Procesindustrie Als Projectleider ben je de spin in het web met betrekking tot het begeleiden en coördineren van voornamelijk multidisciplinaire projecten voor een groot aantal klanten in diverse marktsegmenten. Je onderhoudt daarbij intensief contact met alle stakeholders, stelt aanbiedingen op, verzorgt de inkoop en realisatie van materialen en diensten en bent verantwoordelijk voor het bewaken en bijsturen van de planning en financiële voortgang binnen de projecten. Je draagt zorg voor een juiste bezetting en motivatie van het projectteam en voert de projectbegeleiding uit. Je verzorgt de periodieke projectstatusrapportages en rapporteert aan het afdelingshoofd Projectmanagement. Een veelzijdige en verantwoordelijke functie waarbij je tevens mensen weet te enthousiasmeren en tegelijkertijd aan te sturen.
3262 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek HBO / Hoge school Vacature Engineer Midden- en Hoogspanning -Maken van projectplannen -Verzorgen van (detail-)engineering -Uitwerken van montagebestekken voor distributienetten en schakelstations ten behoeve van midden- en hoogspanningsinstallaties (50-380kV) -Betrokken bij de uitvoering en de inbedrijfname van de projecten -Controleren van de uitvoerende partij op kwaliteit van de technische uitvoering, de planning en het budget
3261 Nederland - Limburg - Zuid Overige HBO / Hoge school Vacature Automotive Engineer Op het gebied van Product Engineering zijn wij voor veel markten werkzaam. We werken voor zowel R&D afdelingen als ook aan de doorontwikkeling van bestaande producten. We werken onder andere voor de automotive, aerospace, attractiebouw, consumer elektronica, semiconductor en de windenergie. Je denkt innovatief mee, houdt van technische uitdagingen en je hebt de ambitie om jezelf en je projectteam verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Een veelzijdige functie met volop in- en extern contact.
3260 Nederland - Limburg - Zuid Overige HBO / Hoge school Vacature Junior Mechanical Engineer Als Junior Mechanical Engineer werk je onder leiding van een projectleider machinebouwprojecten uit. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen je projectteam, geeft vakinhoudelijke aanwijzingen en staat open voor ideeën en suggesties van andere teamleden.
3259 Nederland - Limburg - Zuid Overige HBO / Hoge school Vacature Groepsleider Routing Als (aankomend) groepsleider (voornamelijk in het segment Commercial Vehicles) ben je primair verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief functioneren van het team en het succesvol leiden van de projecten op technisch en inhoudelijk vlak. Naast het borgen van kwaliteit, planning en budget zijn tevens het onderhouden en uitbreiden van het klanten- en dienstenbestand essentiële taken binnen de functie. Je beschikt over een relevant netwerk en bent in staat kansen in de markt te signaleren en optimaal te benutten. Je draagt actief bij aan het begeleiden en coachen van de individuele medewerkers binnen je team en richt je tevens op de ontwikkeling en uitbreiding van het team als geheel. Een gevarieerde functie waarin zowel technische projecten als ook leider- en ondernemerschap centraal staan.
3258 Nederland - Limburg - Zuid Productie HBO / Hoge school Vacature Groepsleider Productontwikkeling Als (aankomend) groepsleider ben je primair verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief functioneren van het team en het succesvol leiden van de projecten op technisch en inhoudelijk vlak. Naast het borgen van kwaliteit, planning en budget zijn tevens het onderhouden en uitbreiden van het klanten- en dienstenbestand essentiële taken binnen de functie. Je beschikt over een relevant netwerk en bent in staat kansen in de markt te signaleren en optimaal te benutten. Je draagt actief bij aan het begeleiden en coachen van de individuele medewerkers binnen je team en richt je tevens op de ontwikkeling en uitbreiding van het team als geheel. Een gevarieerde functie waarin zowel technische projecten als ook leider- en ondernemerschap centraal staan.
3257 Nederland - Limburg - Midden Techniek - installatietechniek MBO Vacature loodgieter/cv monteur Midden Limburg De functie: Verhelpen van storingen en plegen van onderhoud aan installaties; Aanleg van en aanpassing aan (nieuwe) installaties op het gebied van cv-gas-riool-water. Plaatsen van cv-ketels. Alle voorkomende werkzaamheden, die redelijkerwijs van deze functie verwacht mogen worden. Interesse en bereidheid om ook andere voorkomende werkzaamheden mee aan te pakken. Wij bieden: Een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is; Een leuke, informele werksfeer in een klein team; Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO.
3256 Nederland - Limburg - Midden Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Elektro monteur Midden-Limburg De werkzaamheden zijn o.a. aanleggen, monteren en demonteren van elektrotechnische installaties; In een klein team draag je zorg voor het verhelpen van storingen en doe je het onderhoud aan installaties; je doet alle voorkomende werkzaamheden, die redelijkerwijs van deze functie verwacht mogen worden. De werkzaamheden zijn bij particuliere klanten, bedrijven en scholen. Heb je Interesse en ben je bereidheid om ook andere voorkomende werkzaamheden mee aan te pakken. Reageer dan.
3253 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature onderhoudsmonteur e/w Voor een klant in de regio 043 zoeken we een ervaren monteur (e/w) voor het oplossen van storingen.
3252 Nederland - Limburg - Midden Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature zelfstandig stratenmaker Limburg Momenteel zoeken wij voor een relatie uit Midden-Limburg een zelfstandig stratenmaker. Vanaf tekening kun je zelfstandig straten: uitzetten, bandjes zetten, zandbed op hoogte brengen en afrijden en leggen.
3251 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature aanbrenger wegmarkeringen Limburg We zoeken voor een aannemersbedrijf meerdere kandidaten voor het aanbrengen van wegmarkeringen.
3246 Nederland - Limburg - Zuid Zorg, gezondheidszorg Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature helpende of verzorgende IG Momenteel zoeken wij een helpende of verzorgende IG voor in de zomerperiode. Voor 4 diensten per week. Heb je interesse, neem dan zeker even contact op!
3244 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Hovenier Voor een relatie uit de 043 regio zoeken wij een zelfstandig hovenier. Het aanleggen en onderhouden van tuinen. Plaatsen van tuinhekwerken, kleine metselwerken/muren en algemene onderhoud van de tuin.
3243 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature Asbest saneerder Limburg Voor een asbestsaneringsbedrijf bedrijf in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren asbest-saneerder.
3242 Nederland - Limburg - Zuid Productie MBO Vacature Werkvoorbereider - Productontwikkelaar Voor een relatie in de regio 046 zoeken we een enthousiaste werkvoorbereider/productontwikkelaar. Als werkvoorbereider heeft u een aantal verantwoordelijkheden: * Ontwikkeling - Ontwerp aanmaken obv een lastenboek: matrassenen meubels in zachte PU-schuim - Schuim, proces en design kiezen - Technische tekeningen aanmaken (bv Auto-CAD) - Prototypes aanmaken: productie begeleiden - Proeven doen goedkeuren door de klant * Calculatie - Kostprijs berekenen - Nacalculeren - Continu verbetering productie aansturen * Werkvoorbereiding - Artikelen aanleggen - Technische fiches aanleggen - Machines programmeren en parametreren
3241 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature tegelzetter Zuid-Limburg Voor in de regio parkstad zoeken wij een ervaren tegelzetter voor een renovatie project is voor enkele maanden.
3238 Nederland - Limburg - Noord Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling MBO Vacature Schoonmaakmedewerk(st)er Midden-Limburg Voor onze relatie zoeken zoeken we een enthousiaste schoonmaakmedewerk(st)er voor schoonmaakwerk in TOVERLAND SEVENUM. Schoonmaakwerkzaamheden zijn alleen sanitair, hierbij kunt u denken aan toiletten schoonmaken, wasbakken, spiegels, de grond en etc.
3232 Nederland - Limburg - Zuid Overige MBO Vacature Beveiligingsmonteur Limburg Voor een klant in de regio Geleen zoeken we een ervaren beveiligingsmonteur.
3230 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stoffeerder Limburg Voor een relatie zoeken we een stoffeerder. Het werk houdt in: het leggen van vloeren en hangen van raam decoraties (pvc, laminaat). Hierbij is geen opleiding vereist, wel willen zien dat je gemotiveerd bent om te werken en je het werk met plezier wilt doen.
3229 Nederland - Utrecht Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Woningbouw Elektromonteur Voor een project in Utrecht zoeken we een ervaren Woningbouw Elektromonteur.
3228 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport MBO Vacature vrachtwagenchauffeur Limburg Voor een relatie uit de Westelijke Mijnstreek zoeken we een vrachtwagenchauffeur. Voor verpakte routes rijden. Container routes rijden van Born naar Sittard. Bulkauto's met plastic korrels vanuit fabriek naar het bedrijf rijden (dit krijg je nog aangeleerd). 1 keer in de 6 weken wordt er op zaterdag gewerkt van 13.00 tot 19.00.
3227 Nederland - Limburg - Zuid Detail-/groothandel MBO Vacature verkoper Limburg Voor een bedrijf in Zuid-Limburg, de 043 regio, zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor de verkoop van auto's, diverse voorkomende merken.
3226 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature automonteur limburg Voor een bedrijf in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste automonteur.
3225 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde MBO constructiebankwerker Wij zijn op zoek naar een vakkundige constructiebankwerker RVS, die met ons mee wil groeien en ons team komt versterken. Zelfstandig en nauwkeurig RVS delen samenstellen vanaf tekening, systematisch en verantwoord. Je werkt voornamelijk in onze werkplaats en helpt mee om een bijzonder product steeds weer te verbeteren. Voorbereiden van onderdelen, opbouwen en het product afmaken voer jij in hoge kwaliteit uit. Vind je het een uitdaging een product van A tot Z vorm te geven en kun jij vanaf tekening nauwkeurig een product voorbereiden, samenstellen en afwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat wordt geboden? Onze relatie kent een prettige informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een prima salaris, ruime studiefaciliteiten en arbeidsvoorwaarden die volledig passen bij een groeiende vooraanstaande onderneming.
3223 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Allround monteur motorvoertuigentechniek / werktuigbouwkunde Voor een relatie uit Sittard-Geleen zoeken we een allround monteur dus verschillend werk zoals: gas, benzine, diesel, lassen, werken aan de kraan enz. Er kan weleens overwerkt worden. Je gaat hier zelfstandig te werk met je werkzaamheden.
3222 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Erkend monsternemer Zuid-Limburg Voor onze sector laboratorium te Sittard zoeken wij een Erkend monsternemer die zich bezig gaat houden met: Monsterneming op locatie in Nederland en incidenteel in het buitenland. Monsterneming van vormgegeven en niet vormgegeven bouwmaterialen. Incidenteel uitvoeren van metingen op locatie aan bouwmaterialen, grondstoffen en onderdelen van weg constructies, verhardingen en sportvelden. Onze opdrachtgever biedt:: Een dynamische en professionele werkomgeving waarin creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling worden aangemoedigd. Op die manier worden medewerkers gestimuleerd een bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van onze bedrijfsdoelstellingen. Een uitgenodigde werkplek in een organisatie met een internationale oriëntatie die tot de top van Nederland behoort. Een werkomgeving met een jong team en een coachende managementstijl. Een prima en modern arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief winstdelingsregeling.
3218 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature Monteur zuid-limburg Voor een klant uit zuid-limburg zoeken we een ervaren monteur voor het monteren van zonweringen.
3215 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO CNC Draaier/Frezer Voor een relatie uit Zuid Limburg zoeken wij een zelfstandig CNC draaier/frezer. Naast nieuwbouw producten moet er ook geregeld gemodificeerd worden aan bestaande producten als gevolg van slijtage tijdens het productieproces van onze opdrachtgever. Dit vergt een extra dimensie voor jou in deze rol. Je bent een teamspeler, maar je bent ook goed in staat om focus aan te brengen op je eigen processen. Je vindt het belangrijk om een kwalitatief goed product te maken, maar bent ook competitief ingesteld, waardoor je de producten beter en sneller geproduceerd kunt krijgen. Onze relatie heeft een machinepark waarbinnen afgewisseld kan worden, zodat je op alle facetten binnen de verspaningsafdeling ingezet kan worden. Mocht je een bepaalde affiniteit hebben voor groot of klein, kotteren, frezen of draaien, dan kan hier rekening mee gehouden worden.
3214 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs machinist Voor een relatie uit de 043 regio zoeken we een machinist voor graafmachine werk. Je zorgt dat je met eigen vervoer 's morgens naar de zaak komt. Vandaar uit rijd je met de bedrijfsauto en aanhangwagen met graafmachine naar de projecten.
3211 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature leerling dakdekker Zuid-Limburg Voor een MKB dakdekkersbedrijf in de westelijke mijnstreek zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling dakdekker.
3210 Nederland - Limburg - Midden Bouw Basisonderwijs Vacature handlanger Midden-Limburg Voor een dakdekkersbedrijf bedrijf uit Noord-Limburg, Regio Venlo, zoeken wij een persoon die betrouwbaar is, geen hoogtevrees en alle werkzaamheden in de bouw kan verrichten. aanvankelijk is het een project en er kan een vervolgproject komen.
3209 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO Vacature horeca medewerker We zoeken voor in klant in de omgeving beek een horeca medewerker. Enige ervaring in de Horeca is wenselijk. De werkzaamheden bestaan uit, bar bediening, koffie zetten, eten rond brengen op het terras, afwas in de machine doen, opruimen, poetsen etc...... kortom alle werkzaamheden welke plaats vinden in een café.
3208 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature afbouw Timmerman, Zuid-Limburg. Voor een renovatie project in Parkstad zoeken wij voor een bouwbedrijf een afbouw Timmerman, de werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van koven, plinten en alle voorkomende afbouwwerkzaamheden.
3206 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Machinist Voor een klant in de omgeving van het heuvelland zoeken wij een ervaren machinist grondverzetmachine.
3205 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Stratenmaker Voor een klant in 043 regio zoeken wij een ervaren stratenmaker.
3204 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature Balie Medewerker Voor een klant omgeving Maastricht zoeken we een ervaren balie medewerker. Voor een bedrijf werkzaam in de automobielbranche.
3203 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature Autoruitspecialist Voor een klant in de 043 regio zoeken we een enthousiaste autoruitspecialist.
3201 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature metselaar/timmerman Zuid-Limburg Voor een bedrijf in Zuid-Limburg zoeken wij een persoon die zowel kan metselen alsook bouw timmeren.
3200 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature apk keurmeester Limburg Je houdt je bezig met het APK keuren van auto's. Allround qua merken.
3198 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Graafmachinist Limburg Voor een klant in de regio van Geleen zoeken we een graafmachinist.
3197 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Stratenmaker Limburg Voor een klant in regio Geleen zoeken we een stratenmaker. Je kunt zelfstandig straatwerkzaamheden uitvoeren: Bandjes zetten, zandbed op hoogte brengen en afrijden, leggen.
3195 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport MBO Vacature Chauffeur Voor een klant in Geleen zoeken we een ervaren chauffeur. |Voor het vervoeren van zand en puin.
3193 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature Loodgieter Limburg Voor een klant in Geleen zoeken we een loodgieter.
3192 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Koelmonteur Limburg Voor een klant in Geleen zoeken we een ervaren koelmonteur.
3191 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature bedrijfsautomonteur Limburg Voor een klant in regio Geleen zoeken we een ervaren bedrijfsautomonteur.
3190 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature automonteur 043 regio Als monteur houd je je bezig met: Auto's repareren Auto 's onderhouden Banden wisselen
3189 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport MBO Vacature vrachtwagenchauffeur Internationaal We zoeken een vrachtwagenchauffeur internationaal.
3186 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport MBO Parttime vrachtwagenchauffeur Zuid-Limburg Koeltransport, leveren aan cafetaria's.
3185 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature gasleidingmonteur Zuid-Limburg Voor een bedrijf in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een gasleidingmonteur. Je werkt met hoofdleidingen in laag- en middel-druk.
3184 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature Magazijnmedewerker Limburg De vacature houdt in om binnen de autowerkplaats de volgende taken te verrichten : - Klaarmaken werkorders automonteurs - Klaarmaken onderdelen pakketten - Orders plaatsen - Receptionist, klanten ontvangen en afspraken inplannen
3180 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Basisonderwijs Vacature ober Zuid-Limburg Je brengt eten aan tafel in dit restaurant.
3179 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO zelfstandigwerkend kok - (Voor)bereiding en kwaliteitscontrole van de gerechten - Samenstellen van een wisselend menu - Begeleiden en aansturen van het keukenteam - Voorraad beheer - Een ‘tandem’ vormen met de restaurantmanager - Zorgen dat de werkzaamheden volgens HACCP richtlijnen worden uitgevoerd - Mede verantwoordelijkheid voor de inkoop en effectiviteit Voorbeeldgerechten: Salade: Salade met gerookte kalkoen, gepofte cherrytomaat, roodlof, geroosterde hazelnoten en kwarteleitjes. Lunch: scampi burger met kreeftenmayonaise, venkel en radijs. Diner: Gerookte eendenborstfilet met terrine van foie gras, rilette van eend, uienconfijt en rozijnen. Dessert: Gegrilde ananas met kokossabayon en passievruchtsorbet
3178 Nederland - Limburg - Midden Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature kabelwerker zuid- Limburg. Voor in de regio midden- Limburg hebben wij een vacature voor een bedrijf in de grondwerk voorziening. Je werkgebied is van Echt tot Eijsden en start vanuit het bedrijf wat in het zuiden is gelegen. Je werkzaamheden bestaan uit het leggen van (aard) leidingen en kabels.
3177 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature medewerker groenvoorziening zuid-Limburg. Voor de regio zuid Limburg zoeken wij voor een klant een medewerker groenvoorziening die in het bezit is van een geldig VCA bewijs. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het onderhoud van planten zoals het plaatsen en uitdoen hiervan.
3172 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround grondwerker Zuid - Limburg. Voor een bedrijf in de grondverzet zoeken wij een allround grondwerker. Werkzaamheden bestaan onder andere uit uitgraven, kabel opzoeken en plaatsen. Het komt ook wel eens voor dat je op de tractor of dumper komt aan het rijden.
3168 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature allround WTB monteur Zuid Limburg. Voor een klant in de regio zuid- Limburg zijn wij op zoek naar een allround WTB monteur. Je maakt deel uit van een team dat machines bouwt die gericht voor de klant zijn, vanaf het frame tot een volledig functionele machine met alle mechanische, hydraulische en elektrische onderdelen volgens de gestelde kwaliteitsnormen en voorschriften. Het is een job met de nodige afwisseling. Hun zijn een specialist in ontwikkeling en bouw van kantpersen en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment.
3167 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature grondwerker of machinist minigraver of gas-waterfitter Maastricht Momenteel zoeken wij divers personeel voor projecten in hoofdzakelijk Zuid-Limburg. Het betreffen langdurige projecten (zeker 4 jaar). We zoeken: Machinisten minigraafwerk (voor graven sleuven t.b.v. aanleggen water en gasleidingen). Grondwerkers: voor handmatige graafwerkzaamheden vóór een minigraver of samen met een gas- of waterfitter. Gas- en /of waterfitters voor aanleggen huisaansluitingen gas- en of water. Er zijn eventueel mogelijkheden om cursussen te volgen t.b.v. het gas- en waterfitwerk.
3164 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Basisonderwijs Vacature "fritoloog" (frietenbakker) of keukenmedewerker of medewerker bediening of afwasser, bezorgers Voor een horecagelegenheid uit Sittard-Geleen zoeken wij divers personeel. We zoeken diverse "fritologen" (frietenbakkers die frietjes en snacks bakken), keukenmedewerkers, bedieningsmedewerkers en afwashulpen en koeriers voor het bezorgen van maaltijden. De afwashulp werkt van 17-20.00 uur. Ervaring in een van deze functies is mooi meegenomen maar niet vereist.
3163 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature bouwtimmerman Zuid Limburg Voor bouwbedrijf uit Westelijke-Mijnstreek. Je werkt op projecten bij hoofdzakelijk particulieren en t.b.v. monumentenzorg. Trappen en andere houten onderdelen.
3162 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Hovenier Zuid Limburg Je gaat werken met tuinen die helemaal vernieuwd worden en waar luxe tuinen van gemaakt moeten worden. Ook ga je vijvers zetten.
3161 Nederland - Limburg - Midden Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Elektromonteur Midden-Limburg We zoeken een industrieel elektromonteur voor onze relatie uit omgeving Sittard.
3159 Nederland - Limburg - Midden Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature onderhoudsmonteur ventilatie- en koeltechniek midden- Limburg. Voor een klant in de regio Leudal zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur voor in de ventilatie en koeltechniek. Je werkgebied is van Venlo tot en met Sittard.
3158 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature constructie bankwerker zuid-Limburg. Voor de regio zuid- Limburg zoeken wij voor een klant van ons een constructie bankwerker die kan zetten en knippen, dit is hoofdzakelijk jou taak. Er wordt gewerkt met de materialen stalen, rvs, aluminium platen tot en met een dikte van 10 millimeter.
3156 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature kalkzandsteen-lijmer en metselaars omgeving Zuid-Limburg Voor een bedrijf gelegen in Zuid Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren Kalkzandsteen-lijmer. Het is de bedoeling dat je in de woning de grote witte binnenblokken kan lijmen. Bij goed functioneren is er zicht op een vast contract. Het bedrijf is een gezond bedrijf en onze continuïteit staat niet ter discussie. Er heerst binnen het bedrijf een cultuur van afspraak is afspraak, zowel intern als extern. Ze werken samen met een aantal vaste betrouwbare onderaannemers, die aan hun hoge kwaliteitseisen voldoen. Het bedrijf is gericht op duurzaam bouwen en past innovatieve technieken toe om maximale energiebesparingen te realiseren. Mensen zijn de essentie van de onderneming. Vakmanschap, enthousiasme en klantgerichtheid zijn de eigenschappen die de kwaliteit van het bedrijf bepalen.
3155 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature hovenier Zuid Limburg Voor een klant in de regio Zuid Limburg zijn wij op zoek naar een hovenier met ervaring in klein groen. Plantenkennis en het kunnen toepassen van snoeiregels is een vereiste. Je hebt ervaring in aanleg van tuinen bij particulieren.
3150 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature chauffeur en/of bouwer, zuid Limburg. Voor in de regio Parkstad zijn wij op zoek naar een chauffeur die meerdere voertuigen kan besturen zoals een heftruck, vrachtwagen met oplegger, kraan klein en groot. Tot je taken horen ook het opbouwen van partytenten.
3149 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature allround cv monteur zuid Limburg. Voor een klant in de regio Parkstad zijn wij op zoek naar een allround cv monteur die zowel onderhoud als montage van de cv ketel doet.
3147 Nederland - Limburg - Midden Productie HBO / Hoge school Vacature werkvoorbereider midden Limburg. Voor een familiebedrijf in de gevelelementenbranche van aluminium en kunststof, in midden Limburg zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Tot je taken behoren het verwerken van de orders in het ERP systeem, het toetsen van producten zodat ze aan de toepassingseisen voldoen, communiceren met de opdrachtgever, materialen bestellen, projectbewaking.
3146 Nederland - Limburg - Midden Bouw MBO Vacature monteur(s) kunststof en aluminium gevelelementen midden Limburg. Voor een familiebedrijf in de gevelelementenbranche regio midden Limburg zijn wij op zoek naar monteurs. Je monteert de kunststof en aluminium gevelelementen bij particulieren klanten in de regio zuid- Nederland, je start vanuit de standplaats van het bedrijf dat in midden Limburg is gevestigd. Vooraf aan de werkzaamheden krijg je intern een opleiding.
3145 Nederland - Limburg - Midden Productie MBO Vacature Operator kunststof productie Midden-Limburg Voor een familiebedrijf in de gevelelementenbranche regio midden Limburg zijn wij op zoek naar een Operator. Tot de werkzaamheden horen o.a. het bedienen en laden van een CNC gestuurde productielijn, je voert kwalitietscontroles uit en lost storingen op.
3144 Nederland - Limburg - Midden Productie MBO Vacature productiemedewerker(s) kunststof afmontage Midden-Limburg. Voor een familiebedrijf in de gevelelementenbranche in midden Limburg zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Er wordt gewerkt met kunststof en aluminium materialen volgens moderne productiemethoden die worden gebruikt voor het maken van ramen, deuren en serres. Tot jou taken in de assemblage horen de af-montage en het samenstellen van kunststof kozijnen.
3143 Nederland - Limburg - Midden Productie Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature productiemedewerker aluminium midden Limburg Voor een familiebedrijf uit Midden-Limburg in de aluminiumproductie zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt te werken in een klein zelfstandig team waar je samen zorgt voor een goede kwalitiet van het eindproduct. Tot jou taken behoren o.a. het voorbereiden en assembleren van aluminium gevelelementen, dit wordt met diverse machines en handgereedschap gedaan. Deuren, ramen en serres zijn de eindproducten die worden gemaakt.
3142 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Metselaar zuid-Limburg Voor een klant in de regio parkstad zoeken wij een ervaren metselaar.
3141 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature monteur rolluiken/zonweringen Limburg Voor een klant in de regio Parkstad zijn wij op zoek naar een montage monteur voor het plaatsen van o.a rolluiken, zonwering, horren en vouwwanden, elektrisch of handmatig bediend. Voor de particuliere en industriële sector.
3140 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Tegelzetter zuid- Limburg Voor een klant in de regio Zuid-Limburg zoeken wij een tegelzetter voor in de particulier en nieuwbouw sector. Je werkzaamheden bestaan uit het betegelen van keukens, badkamers en sanitair.
3138 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround installatiemonteur Zuid-Limburg Momenteel zoeken wij voor onze relatie (installatiebedrijf) uit regio Parkstad een ervaren allround installatiemonteur. CV-installatiewerk, loodgieterswerk, sanitairwerk etc.
3137 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature loodgieter en CV monteur Zuid-Limburg Voor onze relatie uit het heuvelland zoeken wij een ervaren loodgieter en een ervaren CV monteur.
3135 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature grindvloerenlegger Zuid-Limburg Momenteel zoeken wij voor een relatie uit Zuid-Limburg een ervaren grindvloerenlegger.
3133 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature zelfstandig werkend kok eetcafé Westelijke Mijnstreek Voor een eetcafé uit de Westelijke Mijnstreek zoeken wij een zelfstandig werkend kok voor het bereiden van gerechten.
3132 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature lasser co2/tig niveau 3 Midden Limburg We zoeken voor onze relatie uit Midden-Limburg een lasser CO2/TIG niveau 3 die tevens technische tekeningen kan lezen.
3131 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature medewerker cementdekvloeren parttime Limburg Een relatie van Selexions zoekt een oudere bouwmedewerker voor het meehelpen met cement dekvloeren te leggen slechts een paar uurtjes per week.
3129 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature plaatser gasleidingen zuid Limburg Voor de omgeving Zuid-Limburg zoeken wij een kandidaat voor het plaatsen van gasleidingen.
3128 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature CNC Frezers en CNC draaier Zuid-Limburg We zijn op zoek naar een ervaren CNC draaier en frezer voor een van onze opdrachtgever. Als CNC draaier ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen productie en het onderhouden van je werkplek en de machine. Als CNC frezer werk je in een team en ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het eindproduct. Je gaat werken met fijn mechanische producten.
3127 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature metselaar & timmerman (uitzendkracht of ZZP-er) Limburg Voor een kleinschalig aannemersbedrijf uit de Westelijke Mijnstreek zoeken wij een uitzendkracht of ZZP-er metselaar & timmerman. Dit houdt in dat je zowel kunt metselen (zichtwerk) zelfstandig alsook zelfstandig ruwbouw timmerwerk(betontimmeren, latten en regelwerk t.b.v. plafonds, balken) kunt verzorgen. Je dient tevens bedreven te zijn in maatvoering. De projecten zijn in Zuid- en Midden Limburg en allemaal renovatiewerken. Te beginnen in Meersen, aansluitend in Schinnen. Je dient met eigen vervoer te plaatse te komen. Ben je ZZP-er dan dien je tevens eigen gereedschap te bezitten.
3126 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature ervaren fulltime Timmerman westelijke mijnstreek Voor een relatie uit de Westelijke Mijnstreek zoeken wij een timmerman. Het bedrijf focust zich op renovatiewerk. Onder meer professionele renovaties of de realisatie van een weldoordachte aanbouw zijn bij het bedrijf in vertrouwde handen. Badkamers zijn eveneens een specialisme; van sloopwerkzaamheden, installatie tot en met gedetailleerde afwerking. Een derde pijler bestaat uit het aanleggen en onderhouden van zwembaden. De activiteiten van het bedrijf zijn zowel van toepassing op de particuliere als de zakelijke markt. De onderneming werkt nauw samen met onder meer overheidsinstanties, woningcorporaties en investeringsmaatschappijen.
3123 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature zelfstandig stratenmaker Zuid-Limburg Zelfstandige stratenmaker het liefst met ervaring in particuliere tuinen. Vakkundig en zelfstandig diversen bestratingen kunnen maken van natuursteen, keramische en betontegels e.d. Enige ervaring met omgang van graafmachines e.d. gewenst. Geen noodzaak.
3120 Nederland - Limburg - Noord Techniek - overig HBO / Hoge school Vacature prothese technicus Een klinisch prothesetechncius is een tandtechnicus die in opdracht van de tandarts alle of een deel van de handelingen bij de patiënt uitvoert bij het aanmeten van een volledige gebitsprothese. De verwijzende tandarts is eindverantwoordelijkheid en voert de eindcontrole uit.
3119 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature ervaren handlanger straatwerk ZUID- Limburg Binnen de functie “stratenmaker” ben je bezig met de dagelijkse realisatie van zowel grootschalige als kleinschalige bestratingsprojecten. Pleinen, trottoirs, wegen en tuinen vallen onder de werkzaamheden in projecten. Als stratenmaker werk je in teamverband om het werk uitgevoerd te krijgen op een kwalitatief hoogstaand niveau. Als ervaren handlanger help je de stratenmaker met zijn werkzaamheden en draagt zorg voor tijdige aanvoer van materiaal en hulpmiddelen voor de stratenmaker. Taken: Egaliseren – Afrijden – Uitvlakken – Stenen leggen – Banden – Knippen – Aan/Afvoer materieel Competenties
3116 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Basisonderwijs Vacature Onderhoudsmonteur heftruck Zuid-Limburg Je houdt je bezig met het onderhouden van heftrucks. Je zou ook naar Duitsland en België kunnen worden gestuurd om daar te werk te gaan met de machines te onderhouden voor een paar dagen. Om de 3 weken de hele week van maandag tot en met zondag kunnen werken. Mee draaien met nachtdiensten in een fabriek.
3115 Nederland - Limburg - Midden Bouw Basisonderwijs Vacature Kozijn Monteur Midden Limburg Deze vacature is bij een bedrijf in Midden-Limburg. Je vervangt gehele kozijnen en je vervangt glas in ramen/deuren.
3114 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature autoruitspecialist zuid Limburg Voor de regio parkstad zoeken wij een vakkundig autoruitspecialist met aantoonbare ervaring. Autoruiten vervangen en sterreparaties zijn de meest voorkomende werkzaamheden.
3110 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Zelfstandig Werkend Kok Per 1 januari 2018 zijn wij opzoek naar een vaste zelfstandig werkend kok voor in een eet(muziek)café. In eerste instantie begint u met 10 a 15 uur per week, uren worden daarna opgebouwd.
3109 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature APK Keurmeester zuid-Limburg Voor omgeving zuid Limburg zoeken wij een zelfstandig en ervaren autotechicus. Je zult bij deze functie voornamenlijk diagnoses stellen en communiceert daarbij ook meteen alle onderhouds-en reparatiewerkzaamheden. Ook zul je de APK keuren.
3107 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO Vacature bediening Zuid-Limburg Voor de regio 046 zoeken wij een ervaren horeca mededewerker voor in de bediening. Het bedrijf is vooral in het weekend open dus je werk van vrijdag tot en met zondag. Door de week kan het rooster echter verschillen.
3098 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stratenmaker en/of opperman stratenmaken Zuid Limburg Voor een bedrijf uit Zuid-Limburg zoeken wij Een stratenmaker (zelfstandig) en/of een handlanger stratenmaker
3095 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Werkplaats Timmerman Handige werknemer, die in een werkplaats met computergestuurde machines de onderdelen in mekaar kan zetten. Kozijnen, ramen, trappen. Schuren van onderdelen en andere voorkomende timmerplaats gerelateerde werkzaamheden. Gevarieerde orderportefeuille, intresse hebben in diverse werkzaamheden.
3094 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Servicemonteur Zuid-Limburg Voor de regio 046 zoeken wij een aantal ervaren servicemonteurs. Ook is het bedrijf mensen intern op te leiden. Je zult voornamenlijk storingen vinden in een relaisbestuurde installatie en deze oplossen. Je hebt kennis van frequentieregelingen en PLC's. Ook keur je hijswerktuigen.
3093 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature samensteller/lasser van plaatwerk Midden-Limburg Voor de regio 0495 zoeken wij een zelfstandig en ervaren samensteller en lasser van plaatwerk. Samenstellen is het grootste deel van de werkzaamheden maar je zult ook voorbewerken, lassen en RVS finishen. Als dit goed verloopt is dit voor een vast contract.
3090 Nederland - Limburg - Noord Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature autotechnicus APK Noord-Limburg Voor de regio 077 zoeken wij een zelfstandig en ervaren autotechicus. Je zult bij deze functie voornamenlijk diagnoses stellen en communiceert daarbij ook meteen alle onderhouds-en reparatiewerkzaamheden. Ook zul je de APK keuren.
3089 Nederland - Limburg - Noord Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature autoschadehersteller Noord-Limburg Voor de regio 077 zoeken wij nog een ervaren autoschadehersteller. Je zult auto's herstellen op diverse manieren. Het gaat zich voornamenlijk om het herstellen van plaatwerk, maar ook gronden, voorspuiten en ontvetten van de te spuiten delen zullen onder je taken vallen.
3088 Nederland - Limburg - Noord Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature Autospuiter Noord-Limburg Voor de regio 077 zoeken wij een ervaren autospuiter. Je zult laklagen aanbrengen op de auto's maar ook voorbereidende werkzaamheden verrichten zoals het schuren van plaatwerk en het mengen van de lak in de gewenste kleur.
3084 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature Onderhoudsmonteur heftrucks/vrachtwagens Zuid-Limburg In de regio 045 zoeken we een ervaren onderhoudsmonteurs. Jer werkt met verschillende voertuigen en machine's. Zo kom je eventueel in aanraaking met vrachtauto's, heftrucks, contructie machine's en meer. Belangrijk is dat je weet wat er van je verwacht wordt. Ook belangrijk om te weten is dat er mogenlijk weekend verschuiving plaats kan vinden op bepaalde momenten.
3081 Nederland - Limburg - Noord Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Allround W Monteur Noord-Limburg Voor een relatie uit Noord Limburg zoeken wij een Allround W Monteur. Je verricht service en onderhoud aan CV ketels. Bent in staat om renovaties uit te voeren voor het sanitair. En als laatste ben je thuis in nieuwbouw projecten, dit betreft gas en water aansluitingen en het aanleggen van rioleringen.
3077 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature wegenbouwer Zuid-Limburg Dit is een aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van civiele betonbouw, monoliet vloeren, onderwater beton, hoogsterkte beton, self compacty concrete, werkvloeren, vloei vloeren, wapening, betonkoeling en vloeistofdichte vloeren met PBV verklaring. Verder verzorgt het bedrijf zowel het ontwerp als het advies en de verwerking. Als Grondwerker verricht je handmatige graaf- en grondwerkzaamheden.  Je verricht graafwerk en werkzaamheden bij de aanleg van kabels en buizen bij woning- en utiliteitsbouw, (riool), bij cultuurtechnisch werk, bij de groenvoorziening en bij bodemsanering. Een grondwerker wegenbouw verricht alle voorkomende werkzaamheden, waaronder ook het afwerken van bermen, taluds en aardebanen. Je graaft en dicht handmatig putten en sleuven op plaatsen waar machines niet dicht genoeg bij de werkplek kunnen komen of waar kabels of buizen liggen. Als grondwerker werk je meestal in een ploeg en werk je samen met de kabel- en buizenleggers, de machinisten van een mobiele kraan, chauffeurs en de vakman GWW.
3076 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature stratenmaker Zuid Limburg Dit is een aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van civiele betonbouw, monoliet vloeren, onderwater beton, hoogsterkte beton, self compacty concrete, werkvloeren, vloei vloeren, wapening, betonkoeling en vloeistofdichte vloeren met PBV verklaring. Verder verzorgt het bedrijf zowel het ontwerp als het advies en de verwerking. Als ervaren stratenmaker kan je geheel zelfstandig werken. Je hebt ervaring met diversen bestratingen en ondergronden. Tevens kan je met diversen machines werken, zoals trilplaat, stenenlegger enz. Het is belangrijk, dat je met plezier naar je werk gaat en dit ook uitstraalt. Je wilt samen met jouw collega's elke een dag een mooi stukje werk afleveren. Wij bieden jou werk voor langere periode. Per direct beschikbaar
3073 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature grondwerker Limburg Je assisteert de fitter bij gas/water saneringen Werken bij onze opdrachtgever, is werken in teamverband van bescheiden omvang op interessante projecten. Door te werken met de juiste mensen en een persoonlijke benadering proberen wij een optimale werksfeer te creëren. Een baan in infra- en grondwerk is afwisselend werk met vele uitdagingen, loopbaan-mogelijkheden en een goed salaris. Werken in de GWW infra is iets om trots op te zijn. Het werk dat je maakt blijft jarenlang bestaan en de huidige samenleving kan simpelweg niet meer zonder een goeie ondergrondse infrastructuur. Kortom een branche waarin je met veel plezier en voldoening zult (samen)werken. Door de groei van de organisatie zijn wij dan ook altijd op zoek naar de juiste medewerkers. Wij zoeken vooral enthousiaste mensen die graag meedraaien in een dynamisch team.
3072 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Machinist minigraver Limburg We zijn op zoek naar een ervaren machinist minigraver voor diverse infra projecten. Wij zijn een regionale aannemer met uiteenlopende ervaring in installatietechnische en infrastructurele activiteiten. Het leggen van kabels en leidingen, verzorgen van graafwerk tot montage van hoogwaardige glasvezelverbindingen. Werken bij ons, is werken in teamverband van bescheiden omvang op interessante projecten. Door te werken met de juiste mensen en een persoonlijke benadering proberen wij een optimale werksfeer te creëren. Een baan in infra- en grondwerk is afwisselend werk met vele uitdagingen, loopbaan-mogelijkheden en een goed salaris. Werken in de GWW infra is iets om trots op te zijn. Het werk dat je maakt blijft jarenlang bestaan en de huidige samenleving kan simpelweg niet meer zonder een goeie ondergrondse infrastructuur. Kortom een branche waarin je met veel plezier en voldoening zult (samen)werken. Door de groei van de organisatie zijn wij dan ook altijd op zoek naar de juiste medewerkers. Wij zoeken vooral enthousiaste mensen die graag meedraaien in een dynamisch team.
3069 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature stukadoor Zuid-Limburg Voor de regio 043 zoeken wij een ervaren stukadoor. Je dient hierbij in bezit te zijn van een VCA en rijbewijs B. Het bedrijf werkt voornamenlijk met renovaties en met verbouwingen (Geen nieuwbouw)
3068 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature tegelzetter Zuid-Limburg Voor de regio 043 zoeken wij naar een ervaren tegelzetter. Je dient in het bezet te zijn van een VCA en rijbwijs. Het bedrijf doet voornamenlijk werk met renovatie en verbouwingen (Geen nieuwbouw).
3067 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Machinist minigraver Zuid-Limburg In de regio Zuid Limburg zijn we op zoek naar een machinist minigraver voor het uitgraven van sleuven tbv huisaansluitingen plus hand- en spandienst. In eerste instantie voor 2 a 3 maanden. Bij goed functioneren wellicht langere tijd.
3066 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Hovenier Zuid-Limburg Voor relaties in de regio 043 zoeken we met spoed een Hovenier. Je werkt in een groep en moet een beetje zelfstandig zijn. Werkzaamheden zelf zijn heel breed, je zult met verschillende machine's te werk gaan, heggen snoeien, boomen en ander groen planten etc. Dit werk is voor een project tot aan de kerst.
3065 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature stratenmaker Zuid-Limburg Voor een relatie in de regio 046 zoeken wij een geheel zelfstandig stratenmaker. Je werkt in een team maar moet geheel zelfstandig te werk kunnen gaan. Daarom wordt er gezocht naar iemand met ervaring in het vak. Natuursteen en beton zijn de materialen waarmee je het meest mee werkt.
3063 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature kozijn monteur kunststof Zuid-Limburg Voor een relatie uit de 045 regio zoeken wij een kozijn monteur. Het gaat zich hierbij om kunststof kozijnen. Je zult zelfstandig met de auto naar klanten toe moeten dus er de eisen zijn dan ook dat u een rijbewijs nodig heeft en ervaren in het vak moet zijn. Dit werk is voor een aantal projecten die lang kunnen duren.
3062 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature grondwerker Zuid-Limburg Voor een relatie uit de 045 regio zoeken wij een grondwerker met technisch inzicht en een beetje kennis van bestratingen. Je werkt samen met een machinist graafmachine. Je zult in een team werken en de grond en/of straat open graven om hierna kabels te kunnen gaan repareren.
3061 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Lijmwerker kalk- en zandsteen Zuid-Limburg Werk als ervaren lijmwerker in de bouw. Werkt met kalk- en zandsteenlijm gedurende een aantal projecten. Er zijn meerderen projecten waarvan de duur verschild.
3060 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Vloerenlegger Zuid- Limburg Bij dit bedrijf zoeken ze iemand die vloeren kan leggen. PVC, tapijt, vinyl en meer. Graag zouden ze iemand met ervaring willen hebben maar ze staan ook open om mensen op te leiden.
3059 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature kozijnen monteur Zuid-Limburg Voor dit bedrijf uit de 045- regio zoeken we een monteurs kozijnen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen je ploeg. Jouw voornaamste taak is het monteren van houten, kunststof of aluminium kozijnen. Er worden 2-3 personen gezocht.
3058 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature All round dakdekker Zuid Limburg Voor onze relatie uit de 043 regio zoeken wij een dakdekker die met vrijwel elk soort dak kan werken. Er wordt een beetje ervaring en kennis verwacht maar niet tot op het punt van zelfstandigheid. Nogmaals, werkzaamheden zijn zeer divers. Het is een klein bedrijf en doet veel verschillende soorten daken.
3057 Nederland - Limburg - Midden Bouw Basisonderwijs Vacature Metselaar Midden Limburg We zoeken voor onze relatie uit Midden-Limburg een goede en ervaren metselaar. We willen graag dat hij hard werkt en een goede ervaring heeft.
3056 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Interieur Monteur Zuid Limburg Voor dit interieurbouwbedrijf uit de 043-regio zoeken wij een monteur. Er wordt iemand gezocht met technisch inzicht die interieur kan monteren voor zo'n 16-20 in de week. Het bedrijf is zeer divers in wat ze monteren. Houten kasten, keukens en badmeubels om maar een paar dingen te noemen.
3053 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Asbest Saneerder Zuid Limbrug Er wordt voor dit bedrijf gezocht naar een asbest saneerder voor een kort project tot aan de kerst.
3051 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature Onderhouds Monteur ramen, deuren en kozijnen Zuid Limburg Voor een relatie in de 43 regio zoeken wij een onderhoudsmonteur die bij het bedrijf zelf kan worden opgeleid. Het bedrijf houdt zich bezig met het plaatsen van ramen, deuren en kozijnen (géén hout).
3050 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature Dakdekker Zuid Limburg Voor een relatie uit de Westelijke Mijnstreek zoeken wij een persoon die in de leer wil gaan om het dakdekkersvak te leren bij het bedrijf.
3049 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Stukadoor Zuid Limburg Voor een relatie uit de Westelijke Mijnstreek zijn wij op zoek naar een zelfstandig en ervaren stukadoor.
3047 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Dakdekker Limburg, Dagdekkers gezocht met ervaring voor een relatie van ons omgeving Venlo.
3043 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Monteur zon-PV-systemen (E/W), zuid limburg Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zon-PV-systemen op de daken. Je koppelt de installaties aan de omvormer(s), bent verantwoordelijk voor de eindafwerking en de inbedrijfstelling van de totale installatie. De nadruk van de werkzaamheden ligt op het werktuigbouwkundige vlak. Voor het uitvoeren van deze functie is het een pré om ook kennis en ervaring te hebben op het gebied van elektrotechniek. De uit te voeren werkzaamheden worden in teams zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team, dat uit 25 medewerkers bestaat. Het bedrijf is een jonge onderneming die in korte tijd haar naam heeft gevestigd binnen de uitdagende markt van duurzame energie. Het bedrijf groeit en natuurlijk kun jij meegroeien.
3042 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Monteur cv en warmtepompen, zuid Limburg Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van warmtepompsystemen en warmtepompboilers. Je plaatst het systeem, sluit dit indien nodig aan op de bestaande installatie en je bent verantwoordelijk voor de eindafwerking en inbedrijfstelling van de totale installatie. De nadruk van de werkzaamheden ligt op het installatievlak. Voor het uitvoeren van deze functie is het een pré om ook kennis en ervaring te hebben op het gebied van elektrotechniek. Je bepaalt grotendeels, in overleg met de afdeling werkvoorbereiding, zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team. Het bedrijf is een jonge onderneming welke in korte tijd haar naam heeft gevestigd binnen de uitdagende markt van duurzame energie. Wij groeien en natuurlijk kun jij meegroeien.
3041 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Engineer duurzame installaties (E/W) zuid Limburg Functieomschrijving In de functie van engineer duurzame installaties (E/W) ben je verantwoordelijk voor de engineering en werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen en bijbehorende technische installaties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zonne-energie en warmtepompsystemen binnen woon- en werkomgeving behoren tot het werkgebied. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het zelfstandig ontwerpen en berekenen van de installaties. - Het maken van calculaties en offertes. - Het vastleggen van het ontwerp in voor de uitvoering geschikte documenten bestaande uit berekeningen, eenduidige omschrijvingen en tekeningen. - Het beoordelen van technische offertes van leveranciers. De uit te voeren werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team. New Energy Systems is een jonge onderneming welke in korte tijd haar naam heeft gevestigd binnen de uitdagende markt van duurzame energie. Wij groeien en natuurlijk kun jij meegroeien.
3040 Nederland - Limburg - Zuid ICT HBO / Hoge school Vacature stagiair(e) ICT programmeur Selexions Selexions zoekt een stagiair(e) programmeren voor het programmeren van CV parsing / CV extractie / automatische CV verwerkings software. De bedoeling is een script te schrijven (of bestaand script te perfectioneren) om geautomatiseerd gegevens uit een CV (in b.v. WORD, EXCEL of PDF formaat) te halen en dit op vooraf bepaalde velden in een bestaand software systeem automatisch in te vullen. De CV extractie zorgt ervoor dat CV's niet meer handmatig in het bestaande software systeem dienen te worden ingevoerd. Dit levert voordelen op voor zowel de sollicitant, die zich sneller kan inschrijven, alsook de kantoormedewerker, die geen aangeleverd CV meer hoeft in te voeren in het geval de sollicitant dit verzuimd.
3039 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature zelfstandig werkende kok, Limburg Voor het culinaire hart in een sportresort omgeving zuid Limburg zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok die het een ieder naar de zijn wens kan maken. Je verzorgt zowel een snelle professionele zakenlunch, een uitgebreid walking dinner of een meerdaags vergaderarrangement met overnachting. Voor kleinere gezelschappen hebben ze een à la carte kaart en voor bedrijven/groepen kunnen ze een programma maken dat geheel naar de wens van de klant is ingevuld.
3035 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Monteur kozijnen Zuid Limburg (op locatie) De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het (de-)monteren van aluminium kozijnen en gevelelementen., e.e.a. onder leiding van een voorman. Je plaatst kozijnen bij particulieren en bij utiliteitsbouw. Werkzaamheden: - Het monteren van aluminium puien - Het plaatsen van glas en/of roosters - Het verplaatsen van de materialen op de bouwplaats (sjouwen en slepen)
3034 Nederland - Limburg - Zuid Bouw HBO / Hoge school Werkvoorbereider / assistent uitvoerder Zuid Limburg Werkvoorbereider / assistent uitvoerder De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van en assisteren bij projecten van particulieren en utiliteitsbouw t.b.v. de aluminium kozijnen. Je werkzaamheden zijn zeer divers. Zo werk je na opdracht middels CAD kozijn- en geveltekeningen uit, inclusief details. Je koopt materialen in t.b.v. de productie en voert overleg met je collega’s over de beschikbare productiecapaciteit. Tevens zal je op locatie inmeetwerkzaamheden verrichten en ben je verantwoordelijk voor een perfecte oplevering aan de klant. Je zult ook contact hebben met de opdrachtgever.
3032 Nederland - Limburg - Zuid Productie Basisonderwijs Vacature productiemedewerker Engeland Momenteel zijn we op zoek naar 4 productiemedewerkers die in Zuid-Engeland in de plaats Southampton voor langere duur in de kost willen gaan en daar werkzaamheden gaan uitvoeren. Selexions doet enkel de werving en selectie verzorgen. Je komt in dienst bij het Engelse bedrijf, maar er is ook een Nederlandse contactpersoon aanwezig binnen het bedrijf. Je draait diensten van 12 uur per dag. Het salaris bedraagt 1650 Engelse Pond per maand (ongeveer 1830 euro). De huur van de accommodatie waar je kunt verblijven bedraagt 350 Engelse Pond per maand. In Engeland betaal je 0 euro ziektekostenpremie, terwijl je wel er 100% gebruik van kunt maken. Je kunt eventueel meerijden met de Nederlandse contactpersoon naar Engeland.
3031 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature vrachtwagenchauffeur C 043 regio. Voor een opdrachtgever in Zuid-Limburg zijn we op zoek een ervaren vrachtwagenchauffeur voor een vrachtwagen met laadbak en autolaadkraan. Voor het vervoeren van puin, zand, grind, groenafval.
3028 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Machinaal Houtbewerker Voor een relatie uit de 043 regio zoeken wij iemand met heel veel ervaring als houtbewerker.
3027 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature hulpmonteur installatietechniek Momenteel zoeken wij voor bedrijf in Parkstad voor langere duur en per direct een hulpmonteur voor mee te helpen in de installatietechniek. Met Gas, water, elektro, riool.
3018 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature monteur autoruiten Parkstad Limburg We zoeken een representatieve monteur autoruiten. Je krijgt een bedrijfsbus mee en gaat naar autogarages en soms particulieren om aldaar autoruiten te vervangen. Gemiddeld 5 per dag. Je verzorgt zelf het contact met de klanten en de acquisitie. Het werkgebied is vanuit Zuid-Limburg, maar soms ook met klanten in Midden en Noord Limburg.
3016 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature voorbewerker autoschade Westelijke Mijnstreek Limburg In de functie van voorbewerker autoschade zorg je ervoor dat het voertuig gereed is voor het afspuiten. Afplakken, plamuren, schuren en aanbrengen van grondverf op voertuigen of delen daarvan horen bij jou werkzaamheden.
3015 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature alroundmedewerker Limburg Op korte termijn zijn wij op zoek naar een allroundmedewerker die zowel elektro, las alsook timmerwerkzaamheden kan verrichten. Er wordt gewerkt met het Digital Police Combat System, oftewel DCPS. Dit is een interactief schietsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor het indoor trainen van politieagenten, militairen en veiligheidsmedewerkers. Voorkomende werkzaamheden zijn o.a. diverse kogelvangers onderhouden en houtenframes bouwen. Werkzaamheden zijn door het hele land.
3011 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Monteur kritische communicatie, Westelijke Mijnstreek Limburg Voor de omgeving zuid Limburg zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur, die allround is op het gebied van alarmcentrale's van zorginstellingen, portofoons en mobiele foons. Je verricht preventief en correctief onderhoud aan allerlei installaties uit ons productportfolio. Deze gegevens worden ingevoerd in ons computersysteem.
3007 Nederland - Limburg - Noord Bouw Basisonderwijs Vacature machinaal timmerman Midden Limburg/ Algemeen timmerman Machinaal timmerwerk opbouwplaats, zowel binnen en buiten.
3006 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Automonteur Limburg Zit sleutelen zit in je bloed en zijn auto’s je passie!, ben je bekend met het uitlezen van de computer, dan zoeken wij jou.
3003 Nederland - Limburg - Zuid Bewaking en Beveiliging MBO Fulltime servicemonteur kleine blusmiddelen REOB Het zelfstandig uitvoeren van inspectie-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan kleine blusmiddelen, brandslanghaspels en noodverlichtingsarmaturen.
3001 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround wegenbouwer Midden Limburg Wij zijn op zoek naar goed personeel voor grondwerk, rioolwerk, kortom goede allround wegenbouwers.
3000 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature voorbewerker/ autospuiter Westelijke Mijnstreek Limburg Voor een relatie uit de westelijke mijnstreek zoeken wij een voorbewerker autospuiter afplakken uitdeuken plamuurder voor in het autoschadeherstel.
2999 Nederland - Limburg - Zuid Zorg, gezondheidszorg MBO Vacature Verzorgenden Verzorgenden niveau 3 IG (extramuraal) Verzorgende werkzaamheden bij de cliënt thuis; Het signaleren van veranderingen in de situatie bij de cliënt; Eerstverantwoordelijke bij een aantal cliënten. Hierbij bent u dus een vast aanspreekpunt en coördineert u de zorg.
2993 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature (aankomend) keukenmedewerker Limburg Momenteel zoeken wij voor een schilderachtige horecagelegenheid in het Heuvelland een (aankomend) keukenmedewerker. Je helpt de kok mee met het bereiden van gerechtjes. B.v. groenten wassen en snijden, de onderdelen van het gerechtje op het bord leggen, soepen opwarmen, kaasplankjes opmaken etc. Heb je zelf geen interesse, maar weet je iemand, tip deze persoon dan om bij ons te solliciteren!
2985 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Metaal Lasser Limburg We zijn op zoek naar een allround lasser. De allround metaalbewerker/lasser ontvangt de werkopdracht van de leidinggevende. Zelfstandig voorbereiden en produceren van metaalproducten op basis van gespecificeerde opdrachten Beoordelen van gespecificeerde opdracht op bruikbaarheid/haalbaarheid door bestuderen van tekeningen en/of schetsen behoort tot jouw taken.
2983 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Tegelzetter Limburg We zijn op zoek naar een ervaren tegelzetter voor een langer project in Maastricht. Bij goed functioneren is er via ons uitzendbureau veel werk in de toekomst.
2982 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature CNC draaier en frezer Limburg Als CNC draaier Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen productie en het onderhouden van je werkplek en de machine. Als CNC frezer werk je in een klein team en ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het eindproduct. Je gaat werken met fijn mechanische producten. We zijn op zoek naar een ervaren CNC draaier en frezer voor een van onze opdrachtgever.
2981 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature tegelzetter Limburg Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tegelzetter voor de regio zuid Limburg. jij bent verantwoordelijk voor het tegelzetten bij zowel particulieren als bedrijven. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling ? Solliciteer dan direct!
2980 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature landmeter en maatwerker Limburg Als zelfstandig landmeter ben je dagelijks actief op complexe werken. Je bent in staat om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren waarbij je wordt ondersteund door de binnendienst. Een zelfstandig Landmeter zorgt er voor dat hij goed contact houdt met al zijn opdrachtgevers en is daardoor in staat om zijn eigen werkzaamheden grotendeels in te plannen. Ben jij accuraat, dan zij we op zoek naar U.
2979 Nederland - Limburg - Zuid Zorg, gezondheidszorg MBO Vacature Verpleegkundige Limburg Voor onze cliënt zijn we op zoek naar een verpleegkundige niveau 4. Ben jij iemand die graag (oudere) mensen ondersteunt door hun eigen regie en zelfredzaamheid te vergroten? En ga je daarbij uit van hun wensen en mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.
2976 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Stratenmaker/Hovenier Zuid-Limburg Voor een opdrachtgever in Zuid-Limburg zijn we op zoek een ervaren stratenmaker/hovenier. Werk jij graag in de buitenlucht? Dan is deze vacature iets voor jou! Je verricht werkzaamheden aangaande het aanleggen en onderhouden van diverse bestratingen, groenvoorzieningen en inrichtingsmaterialen. Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren. Onze projecten vinden plaats in Nederland en België. Flexibiliteit qua werkhouding is gewenst. Bij deze onderneming heb je te maken met zowel grote als kleine projecten. De opdrachtgever biedt een afwisselende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor de onderneming. Ben je geïnteresseerd om te werken bij een jonge en groeiende onderneming in een leuk team? Val jij op door actief te werken en heb je een klantgerichte aanpak, dan is werken bij deze organisatie iets voor jou.
2975 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Allround Kraanmachinist Zuid-Limburg Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Allround Kraanmachinist. Als kraanmachinist werk je met verschillende graafmachines en zorg je ervoor dat graafwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Je wordt machinist op een rupskraan en/of minigraver. Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren. Verder hoort bij je takenpakket het correct bijhouden van de machine. Waar nodig verricht je zelf lichte reparatiewerkzaamheden. Je gaat netjes met materieel om en houdt de machines schoon. Met enige regelmaat kunnen afwijkende werkzaamheden tot het takenpakket behoren. Onze projecten vinden plaats in Nederland en België. Flexibiliteit qua werkhouding is gewenst.  De opdrachtgever biedt een afwisselende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor de onderneming. Ben je geïnteresseerd om te werken bij een jonge en groeiende onderneming in een leuk team? Val jij op door actief te werken en heb je een klantgerichte aanpak, dan is werken bij deze organisatie iets voor jou.
2974 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Bulldozer-/ Kraanmachinist Zuid-Limburg Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Bulldozer-Kraanmachinist. Je werkt voornamelijk met een bulldozer D3K afgewisseld met diverse graafmachines. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren. Verder hoort bij je takenpakket het correct bijhouden van de machines. Waar nodig verricht je zelf lichte reparatiewerkzaamheden. Je gaat netjes met materieel om en houdt de machines schoon. Met enige regelmaat kunnen afwijkende werkzaamheden tot het takenpakket behoren. Onze projecten vinden plaats zowel in Nederland als in België. Flexibiliteit qua werkhouding is gewenst.  De opdrachtgever biedt een afwisselende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor de onderneming. Ben je geïnteresseerd om te werken bij een jonge en groeiende onderneming in een leuk team? Val jij op door actief te werken en heb je een klantgerichte aanpak, dan is werken bij deze organisatie iets voor jou.
2966 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Machinist minigraver Limburg/ Grondwerker Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een machinist minigraver: Als machinist werk met de volgende soorten grondwerk: alle soorten grondwerk aan weg, spoor, infra, huisaansluitingen, tuinen en bestrating. Herken jij jezelf in de volgende functie-eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hebt ervaring met het bedienen van de minikraan of een mobiele kraan; Je kunt goed zelfstandig werken; Je bent in het bezit van rijbewijs B.
2962 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Tegelzetter Limburg In opdracht van onze klant zijn we op zoek naar een ervaren tegelzetter die per direct beschikbaar is. Het betreft een fulltime functie max. 6 dagen per week. Als tegelzetter ga je mee op de klussen die uitgezet zijn voor de aannemer.
2958 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Kunststoflasser Zuid-Limburg Voor een opdrachtgever zoeken we een zelfstandige kunststof spiegellasser. Het werk bestaat voornamelijk uit PE-lassen, af en toe ook PP-lassen. Je kan zelfstandig (mee)monteren en inmeten.
2957 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Allround Timmerman Limburg Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmerman. De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van timmer-, constructie- en montagewerkzaamheden in nieuwbouw, renovatie- en onderhoudsprojecten. Kortom, een dynamische en afwisselende baan.
2956 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Betonboorders regio Limburg, Eindhoven en Rotterdam We zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar ervaren betonboorders. Als betonboorder werk je zowel aan kantoorgebouwen, woningen, bruggen & tunnels op nieuwbouwlocaties en in bestaande situaties. Je wordt ingeschakeld voor gespecialiseerde werkzaamheden of werk van grotere omvang. Zo werk je aan nieuwbouwprojecten en boor je gaten voor het doortrekken van leidingen en ventilatiekanalen.
2955 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Dakdekker in Noord-Limburg Wij zijn voor ons opdrachtgever uit Noord-Limburg op zoek naar een ervaren dakdekker die bij goed functioneren per direct voor langere tijd aan de slag kan op diverse projecten.
2954 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Handlanger metselen Zuid-Limburg We zoeken een handlanger metselen, voor het aanmaken van specie en aangeven stenen aan 3 metselaars. Werkzaamheden vinden plaats op de DSM Geleen, voor de duur van ongeveer een maand. Daarna kun je doorstromen naar een ander project.
2951 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Grindvloerlegger Limburg Als vloerenlegger zul je aan de slag gaan met het aanbrengen van grindvloer. Je moet in staat zijn om werkzaamheden volledig zelf uit te kunnen voeren.
2950 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Folieplakker Limburg Voor een van onze vele opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandig folieplakker die glasprotect glasfolies met kunststoffen kan installeren.
2947 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport Basisonderwijs Vacature Vrachtwagenchauffeur Internationaal Parttime Zuid-Limburg Rijd je graag op de vrachtwagen naar het buitenland, maar wil je niet meer de hele week van huis? Dan is deze vacature wat voor jou! Voor een opdrachtgever in Zuid-Limburger zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs Internationaal. Naast fulltime chauffeurs zoeken we ook chauffeurs die één of twee dagen per week een paar ritten willen maken ter ondersteuning van de fulltime chauffeurs Je zult voornamelijk rijden binnen Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk en spreekt Nederlands en Duits. Je hebt ervaring met rijden met een trekker-oplegger.
2946 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport Basisonderwijs Vacature Vrachtwagenchauffeur Internationaal Zuid-Limburg Voor een opdrachtgever in Zuid-Limburger zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs Internationaal. Je vindt het niet erg om de hele week van huis te zijn (ma t/m vr). Je zult voornamelijk rijden binnen Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk en spreekt vloeiend Nederlands en Duits. Je hebt ervaring met rijden met een trekker-oplegger.
2942 Nederland - Limburg - Midden Zorg, gezondheidszorg MBO Vacature Helpende Z&W Midden-Limburg Voor een zorginstelling in de regio Midden-Limburg zijn we op zoek naar een Helpende Zorg&Welzijn niveau 2
2941 Nederland - Limburg - Midden Zorg, gezondheidszorg MBO Vacature Verzorgende IG Midden-Limburg Voor een zorginstelling in de regio Midden-Limburg zijn we op zoek naar een verzorgende IG
2939 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature Ervaren stukadoors Limburg Voor een bedrijf in de Westelijke Mijnstreek zijn wij op zoek naar meerdere ervaren, zelfstandige stukadoors voor o.a. het affilmen van kalkzandsteenwanden. Bij goed functioneren voor langere tijd werk. Ook ZZP'ers.
2932 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature tegelzetter Limburg We zijn voor een opdrachtgever uit de Westelijke Mijnstreek op zoek naar een tegelzetter met ervaring. Het gaat om werkzaamheden voor langere tijd.
2931 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Leerling kozijnmonteurs Limburg en Brabant/ Monteurs elke gradatie In deze functie ben je belast met het monteren van houten, kunststof of aluminium kozijnen in ploegverband, onder leiding van een 1e monteur. Het bedrijf biedt een leuke baan in een prettige werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen door interne opleiding met doorgroeimogelijkheden. Verder bieden zij een passend salaris conform de bijbehorende CAO en prima secundaire voorwaarden.
2930 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature ervaren kozijnmonteur Limburg In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen je ploeg. Jouw voornaamste taak is het monteren van houten, kunststof of aluminium kozijnen in ploegverband in zowel renovatie als nieuwbouw en draag je zorg voor het aansturen, organiseren, controleren en motiveren van je ploeg.
2928 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stukadoor/tegelzetter Limburg Voor een bouwbedrijf uit de 045 regio zoeken wij een tegelzetter die ook de hele wanden kan stukadoren.
2926 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Allround onderhoudsmonteur gebouwen Limburg Voor een bedrijf in Limburg zoeken we een allroundsmonteur voor de regio Midden/Noord-Limburg. De allround onderhoudsmonteur verzorgt zelfstandig of in teamverband de uitvoering van onderhoudsopdrachten in de ruimste zin des woord of uitvoering van aannemingsovereenkomsten. En moet bedreven zijn in timmer-, loodgieters-, tegel-, electra-, sanitair-  en schilderwerken. Verantwoordelijkheid: Zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden en opdrachten. · Eigen urenverantwoording en registratie. · Registratie van materiaal- en materieelverbruik · Veiligheid, gezondheid en milieu-eisen in acht nemen
2919 Nederland - Overijssel Productie Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Zelfstandige Operator Wil je werken bij de bekendste en grootste (salade)bereider van Nederland? Al sinds jaar en dag bereiden zij o.a. de lekkerste koelverse salades. Bij het maken van deze salades hebben ze maar één doel voor ogen: Het moet gewoon de allerlekkerste zijn! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar operators die zelfstandig en in teamverband kunnen werken. Stressbestendig en bereid zijn tot het werken in ploegendienst.
2918 Nederland - Overijssel Techniek - installatietechniek MBO Beveiligingsexpert installatietechniek Voor onze opdrachtgever zoeken wij een expert op het gebied van aanleggen van beveiligingsinstallaties. Je dient kennis van de verschillende beveiligingssystemen zoals camera's, dome's etc. te hebben. Het aanleggen, installeren en operationeel maken van deze systemen met de bijbehorende software en app's is voor jou appeltje eitje.
2917 Nederland - Overijssel Techniek - elektrotechniek MBO Storingsmonteur Als storingsmonteur houd je je bezig met storingen en verricht je onderhoud, reparatie en modificatiewerkzaamheden aan machines, installaties en apparatuur op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied. Je werkt hierbij in drie ploegen (ochtend-, middag/avond- en nachtdienst). Je lost afwijkingen op en doet aanbevelingen om het proces te optimaliseren. Verdere werkzaamheden zijn het uitbreiden, aanpassen en renoveren van de machines en installaties. Je speelt goed in op onverwachte omstandigheden en weet hierbij praktische en eventueel tijdelijke oplossingen te bedenken. Hierbij draag je zorg voor het achterhalen van het probleem en een nieuwe storing te voorkomen. Je werkt nauw samen met productieleiders en operators en je wordt aangestuurd door het hoofd van de technische dienst.
2916 Nederland - Overijssel Techniek - elektrotechniek MBO Vacature onderhoudsmonteur Elektrotechniek Voor onze opdrachtgever zoeken wij een vakkundige onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur houd je je bezig met preventieve en curatieve onderhoud, reparatie, modificatie en revisie werkzaamheden aan machines, installaties en apparatuur op elektrotechnisch gebied. Je zal hierbij voornamelijk in de dagdienst worden ingezet. Je lost afwijkingen op en doet aanbevelingen om het proces te optimaliseren. Verdere werkzaamheden zijn het uitbreiden, aanpassen en renoveren van de machines en installaties. Tevens vervang je collega’s storingsmonteurs bij vakantie of afwezigheid door ziekte, waardoor je allround zal worden ingezet.
2915 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Junior Technisch Tekenaar In deze functie houdt je je als junior tekenaar bezig met het tekenen en construeren van technische installaties zoals MV/WTB etc. In eerste instantie begin je als tekenaar, maar zal je je direct ook bezighouden met klantcontact en zaken rondom het tekenwerk. Naar mate jij je verder ontwikkeld zal de organisatie jou meer kunnen bieden, denk hier aan een rol als project engineer. Je zal je tevens bezig houden met het bijhouden van onderdeel-lijsten en het verzorgen handleidingen en technische documentatie
2914 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Junior Project Engineer Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een aankomend talent, in de functie van Junior Project Engineer. Dit is een afwisselende functie waarin jij je bezig houdt met tekenen, construeren en werkvoorbereiding. Je werkt producten uit en beheert deze, de producten zijn zowel klant specifiek als seriematig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van bewerkingsplannen om producten zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Wanneer er problemen ontstaan m.b.t. ontbrekende informatie over de producten en kwaliteit zoek je hier een oplossing voor. In samenwerking met collega’s denk je na over verbetervoorstellen t.b.v. de bewerkingsmethode van een product of over het product zelf. Binnen deze functie heb je veel contact met de werkvloer.
2913 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde HBO / Hoge school Quality Manager Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ambitieuze Quality Manager. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van het kwaliteitssysteem, vormgeven en het bewustzijn binnen de organisatie vergroten. Je zorgt voor een professionaliseringsslag binnen kwaliteitsprocedures en zorgt dat het gemaakte beleid gehandhaafd wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: - Het informeren van klanten, leveranciers en medewerkers over het kwaliteitssysteem en de bereikte resultaten; - Het onderhouden van contacten met kwaliteitsfunctionarissen van de opdrachtgevers/klanten en leveranciers; - Het garanderen dat het kwaliteitsbeleid wordt uitgevoerd in de organisatie; - Beheren en onderhouden van het kwaliteit management systeem; - Zorgen dat voldoende aantoonbaar is dat producten en processen voldoen aan de gestelde eisen; - Het verzorgen en up-to-date houden van de inhoud van het kwaliteitshandboek, procedures, documenten; - Uitvoeren van interne audits. Indien nodig ook externe audits; - Het periodiek rapporteren van de voortgang aan de directie en medewerkers; - Het uitvoeren van de specifieke QA- taken van het kwaliteitssysteem; - Zorgen dat het kwaliteitsbeleid vorm krijgt door de realisatie van een kwaliteitssysteem en beoordelen of dit systeem wordt gehanteerd, doeltreffend en efficiënt is; - Het treffen van voorzieningen en maatregelen om bij geconstateerde of te verwachten afwijkingen corrigerend word opgetreden; - Het nemen van initiatieven om verbeteringsprogramma’s te ontwikkelen en voor te leggen aan medewerkers en de directie; - Het ontwikkelen, opzetten, verbeteren en evalueren van het kwaliteitssysteem; - Ervaring en kennis hebben van de verschillende kwaliteitsnormen zoals ISO 9001.
2912 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Werkvoorbereider/planner installatietechniek Renovatie - Woningbouw In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de monteurs. Jij weet precies waar wat moet gebeuren. Daarom stelt de opdrachtgever hoge eisen aan de werkvoorbereiding. Je hebt veel contact met klanten (woningcorporaties/bouwbedrijven/VVE - Beheerders) want je moet afspraken inplannen. Daarnaast zorg je ervoor dat de monteurs de juiste papieren & materialen meekrijgen. Je maakt calculaties, doet engineering-werk (transitieberekeningen) en werkt offertes uit. Ook houd je je bezig met voorraadbeheer en inkoop. Je bent nauw betrokken bij het gehele renovatieproject, dus je hebt veel contact met projectleiding en uiteraard alle monteurs.
2911 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Werkvoorbereider Service en Onderhoud Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en gedreven werkvoorbereider. Je gaat in overleg met de projectleider(s) en aan de hand van projectgegevens van kleine tot middelgrote projecten, voor een optimale organisatorische voorbereiding en planning. Tot jouw takenpakket behoort, het selecteren en verzorgen van de materialen voor projecten, het opstellen van offertes, opdrachten aan derde, uur- en materiaalbewaking in de opstartfase en uitvoering. Daarnaast draag je bij aan het begeleiden van monteurs en verzorg je de communicatie samen met de projectleider(s) naar leveranciers en overige disciplines binnen de afdeling technisch beheer. Je werkt conform de (veiligheid) voorschriften en KAM-procedures. Je draag je zorg voor het plannen en bewaken van de opgedragen contracten, inclusief het coördineren van storingen en het uitvoeren van de vereiste administratieve werkzaamheden. Je voert hierbij de volgende werkzaamheden uit: Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de relevant zijnde contracten; Je bent de contactpersoon voor de opdrachtgevers ten aanzien van de werkzaamheden; Je communiceert met de servicemedewerkers inzake de werkzaamheden; Je handelt op correcte en commerciële wijze de servicemeldingen af.
2910 Nederland - Overijssel Techniek - elektrotechniek HBO / Hoge school Hardware Engineer E Als electrical design engineer bepaal jij in overleg met de mechanical- en software engineers welke elektrotechnische ontwerpen het best aansluiten op de vraag van de klant. Je werkt aan projecten met een projectteam die bestaat uit een software engineer, één of meerdere mechanical engineers en een project engineer. Je bent dus verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerpen en het uitwerken van installaties, het begeleiden en bouwen van kasten, bekabelen, aansluiten en testen van machines/installaties in de werkplaats en bij de klant. En natuurlijk ben jij en zijn je collega's de specialisten bij elektrotechnische vraagstukken van de klant.
2909 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Storingsmonteur Werktuigbouwkunde Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren monteur werktuigbouwkunde. Je werkgebied is een hightech productieomgeving. Je bent efficiënt en doortastend en verhelpt technische verstoringen. Je doet verbeteringsvoorstellen indien zich dit voordoet. Bij de installatie van nieuwe apparatuur verleen je assistentie en verricht je onderhoud- en revisiewerkzaamheden. Je bent een vakman in hart en nieren. Zelfstandigheid, doortastendheid en technische creativiteit zijn kenmerkend voor je handelen.
2908 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature allround onderhoudsmonteur Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Allround Onderhoudsmonteur. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud aan machines en installaties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied. Je verhelpt storingen en optimaliseert huidige processen door bijvoorbeeld aanpassingen te doen met betrekking tot besturingstechniek. Wij zoeken een assertief, proactieve monteur die zaken zelf opmerkt. Je bent stressbestendig en ervaring in een productie omgeving is een pré.
2906 Nederland - Noord-Holland Zorg, gezondheidszorg HBO / Hoge school Vacature Talentvolle Accountmanager Voor onze klant in de farmacie zijn wij op zoek naar een talentvolle Accountmanager in de regio Noord Holland. Ook artsenbezoekers worden verzocht te reageren. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: - het beheren en uitbouwen van bestaande relaties en new business - opstellen en beheren van accountplan - opstellen en beheren van marketingplan - contacten onderhouden met alle afdelingen binnen de organisatie
2905 Nederland - Overijssel Logistiek/Transport Basisonderwijs Chauffeur Voor een goede klant van ons zijn wij op zoek naar een talentvolle (D5) chauffeur. Ben jij de man of vrouw die wij zoeken dan verzoeken wij jou om te reageren.
2899 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Betonboorder Zuid limburg Boren van gaten in beton in de bouw bij particulieren en/of bedrijven in Limburg.
2896 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature asbestsaneerders DTA-ers en DAV-ers Limburg/ Sloper Momenteel zijn wij op zoek naar diverse asbestsaneerders (DTA-ers en DAV-ers). Ben je geïnteresseerd, gelieve dan contact op te nemen.
2891 Nederland - Limburg - Midden Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Basisonderwijs Verkeersregelaars Verkeersregelende taken, begeleiden, evenementen regelen.
2890 Nederland - Limburg - Midden Bouw Basisonderwijs Vacature Metselaar Midden/Zuid Limburg Momenteel zoeken wij een zelfstandig metselaar voor een bedrijf in Zuid Limburg.
2889 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Allround stukadoors Limburg Voor een bedrijf uit Limburg zoeken wij zelfstandig stukadoors. Projecten door heel Limburg tot Weert/Venlo. Ook voor ZZP'ers. Veel continue-projecten echter ook kortdurende. Werken zowel in de nieuwbouw als renovatie. Ook eventuele kennis/ervaring van tegelzetten.
2888 Nederland - Limburg - Midden Bouw Basisonderwijs Vacature Mini kraan machinist Midden Limburg/ Handslopers Mini Kraan kunnen besturen, meelopen in de bouw
2886 Nederland - Limburg - Midden Techniek - elektrotechniek MBO Monteur zonnepanelen Limburg Voor in de regio 0475 zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige monteur. Deze monteur heeft affiniteit met zonnepanelen en weet over het vak van elektro. Kennis van AC traject binnenhuis is van belang!. Ook studenten die afgestudeerd zijn mogen solliciteren.
2885 Nederland - Limburg - Midden Techniek - elektrotechniek Basisonderwijs Handlanger Elektro Limburg Voor de regio 0475 zijn wij op zoek naar een handlanger die de monteur ondersteunt met het aangeven van gereedschap of het ondersteunen van de zonnepanelen.
2874 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO W Monteur allround loodgieter Limburg Voor een bedrijf in Limburg-Zuid zijn wij op zoek naar een W monteur allround loodgieter. Je krijgt verschillende werkzaamheden binnen deze functie. Het bedrijf is werkzaam als ontwerper, installateur, verricht onderhoud en het opheffen van storingen van de diverse installaties. Het bedrijf is werkzaam in de utiliteitsbouw, bij particulieren, in de industrie en overheden,
2867 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround vakman bouw Limburg Voor een relatie zijn wij opzoek naar een allround vakman in de regio Midden-Limburg. Voor dit moet je diverse werkzaamheden kunnen uitvoeren in de bouw. Je moet een stukje kunnen timmeren, metselen, een stukje afbouw en nog een stukje opbouw. We verwachten ook van je dat je een rijbewijs B hebt en een zelfstandig kunnen werken.
2866 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature technisch onderhoudsmonteur Zuid-Limburg Voor in de regio 045 zijn wij op zoek naar een technische monteur. De werkzaamheden zijn voornamelijk het onderhouden van compressoren etc. Voor particulieren en voor bedrijven.
2865 Nederland - Limburg - Zuid Zorg, gezondheidszorg MBO Verzorgende IG en Verpleegkundige Momenteel zijn wij voor de omgeving Maastricht op zoek naar meerdere verzorgende IG en verpleegkundige. Verzorgende IG is zowel intramuraal als extramuraal, verpleegkundige is extramuraal. NB:Het is mogelijk om dit te combineren met een mogelijke andere baan
2862 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport Basisonderwijs Vacature vrachtwagenchauffeur internationaal Limburg Voor een relatie zoeken we een vrachtenwagenchauffeur in de omgeving Zuid-Limburg. We verwachten van jou dat je flexibel bent, minimaal 2 jaar ervaring hebt, geen problemen hebt met zowel nationaal en internationaal te gaan rijden en verder dat je een goede en hardwerkende medewerker bent.
2859 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Tegelzetter Limburg Voor een relatie zoeken wij een tegelzetter in het zuiden van Limburg. Hierbij ga je op verschillende projecten en dan zul je tegels gaan zetten in te huren kamers. Hier gaat het om vloertegels.
2854 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs (Leerling) betonboorder Limburg Voor een klant in de regio Limburg - Zuid zijn wij op zoek naar een leerling of allround ervaren beton boorder. De werkzaamheden zijn gericht voor de werkzaamheden in het vak.
2848 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Vakman GWW Limburg Voor een relatie in de omgeving 046 zijn wij op zoek naar een vakman GWW. Werkzaamheden zullen bestaat uit o.a. profileren, huisaansluitingen riool en rioolwerk.
2846 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Hovenier Limburg Voor de regio 046 zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier. Als hovenier bij dit bedrijf heb je een zeer afwisselende functie. Je voert zowel aanleg- als onderhoudswerkzaamheden uit. Je legt bijvoorbeeld plantsoenen, bestratingen, vijvers, schuttingen en pergola's aan. In het onderhoud verricht je onder andere maai- en snoeiwerkzaamheden. In je werk lever je alleen de allerbeste kwaliteit. Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden gaat je goed af.
2843 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature tig lasser Zuid-Limburg We zoeken voor een relatie een tig lasser niveau 2/3. De functie houd voornamelijk in dat je veel moet gaan lassen en verder word er ook nog van je verwacht dat je helpt met filters maken en met het metaalbewerking.
2816 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Rigger Limburg Voor een relatie zijn wij op zoek naar een ervaren rigger. Wij zoeken hardwerkende, gemotiveerde en zelfstandige rigger.
2814 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO CNC-draaier Limburg Voor een relatie zijn wij op zoek naar een CNC draaier. Wij zoeken iemand met een goede vakkennis en ruime ervaring met passingswerk (0,001), verder in producten tot max Ø 40.
2811 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Metselaar Limburg We zoeken voor een relatie een goede en ervaren metselaar. We willen graag dat hij hard werkt en een goede ervaring heeft. Regio Schinnen.
2791 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Timmerman Limburg Voor de omgeving 046 zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Je zult gaan werken bij een aannemersbedrijf en werkzaamheden zullen zowel bouwen, verbouwen en renoveren zijn.
2788 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Monteur - diesel Limburg Voor de omgeving 046 zijn wij op zoek naar een monteur - diesel met ruime ervaring. Functie inhoud: - diagnose, reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan verschillende merken trucks en bedrijfswagens; - aflevering klaarmaken van nieuwe voertuigen middels het monteren van de nodige lokale accessoires - het begeleiden van stagiaires/monteurs in opleiding indien in bezit van een erkenning Leermeester.
2786 Nederland - Limburg - Zuid Bouw HBO / Hoge school MX-ontwerper Limburg Voor de regio 046 zijn wij op zoek naar een MX ontwerper. Je gaat je bezig houden met maatschappelijk relevante projecten op de weginfrastructuur markt. Je neemt ontwerp verantwoordingen, bouwkostenramingen, rapportages en bestekken voor je rekening. Je zult in multidisciplinaire ontwerp teams werken en verkeerstechnische collega's adviseren.
2784 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Civiel technisch tekenaar Limburg Voor de regio 046 zijn wij op zoek naar een civiel technisch tekenaar. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe detail -en ontwerptekeningen, zowel in 2D en 3D.
2766 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Stratenmaker / hovenier Limburg Voor de omgeving 043 zijn wij op zoek naar een ervaring stratenmaker/hovenier. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het aanleggen en onderhouden van bestratingen, groenvoorzieningen en inrichtingsmaterialen. De projecten vinden plaats in zowel Nederland als België, enige flexibiliteit is dus vereist.
2765 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature Allround kraanmachinist Limburg Voor in de omgeving 043 zijn wij op zoek naar een allround kraanmachinist. Je werkt met verschillende graafmachines en zorgt ervoor dat graafwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Je wordt machinist op een rupskraan en/of minigraver. Tot je takenpakket hoort verder het bijhouden van de machine en waar nodig verricht je zelf lichte reparatie werkzaamheden. De projecten zullen zowel in Nederland als België, er is dus enige flexibiliteit vereist.
2754 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO Medewerk(st)er bediening Limburg Voor een restaurant in het heuvelland zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er voor in de bediening. Het betreft een baan van ongeveer 30u per week, met vaste dagen. Ben jij een echte horeca topper? Reageer dan snel!
2753 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO Zelfstandig werkend kok en keukenhulp Limburg Twee vacatures: Voor een informele horecagelegenheid in de natuur in het Heuvelland zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Je bent bekend met de HACCP normen en bent in staat om bij afwezigheid van de chef-kok deze te vervangen. Bourgondische gerechtjes met veel Limburgse streekproducten: vispotjes, stoofpotjes, maaltijdsalades, wildgerechtjes. De keukenhulp assisteert de kok met mis en place en opmaken gerechten. Je werkt in een relatief kleine keuken, dus planning en goed met de ruimte om kunnen gaan is erg belangrijk.
2732 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO meewerkend voorman aanleg Limburg Voor een relatie zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman in de hoveniersbranche. Wil je een handwerkende leider zijn in de hoveniersbranche? Dat zit je bij ons goed, kom en wordt de leider van 2 of 3 hoveniers en leer ze werken!
2731 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO vakbekwame hoveniers Limburg Ben je een collegiaale hardwerkende hovenier en hou je graag van in groepjes te werken? Kom dan naar ons en we zorgen dat je een van de beste en leukste hoeveniers baantjes krijg die er bestaan. Voorkomende werkzaamheden zijn o.a. tuinschermen plaatsen, carpoorten plaatsen, bestrating maken en met een minigravermachine overweg kunnen en met een aanhanger kunnen rijden.
2698 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature automonteur Limburg Voor een klant zijn we op zoek naar een 1e autotechnicus met ruime ervaring.
2628 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature meewerkend voorman Limburg De Uitvoerder / voorman is verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van aan hem toegewezen werkzaamheden. Veelal zullen de genoemde taken in opdracht van de projectleider uitgevoerd worden; hij is derhalve ook de eindverantwoordelijke voor onder zijn verantwoordelijkheid vallende projecten. Specifieke taken: - aansturen van en (structureel) overleg met montage- / projectmedewerkers; - geven van (veiligheids- / milieu-) instructies aan de montage- / projectmedewerkers; - beoordelen van opdrachten; - houden van een kick-off meeting met de opdrachtgever en eventueel andere betrokkenen, indien relevant; - overleg met de opdrachtgever, onderaannemers en derden; - technisch en organisatorisch correct uitvoeren van de opdrachten; - inkopen van materialen / afroepen van diensten ten behoeve van de projecten en (ontvangst-) controle daarvan; - periodiek rapporteren van de voortgang en eventuele problemen van de opdrachten aan de betreffende projectleider; - tijdig behandelen en afhandelen van wijzigingen en meer- / minderwerken en doorgeven hiervan aan de projectleider; - uitvoeren van (eind-) inspecties en opmaken van een restpuntenlijst; - tijdig overdragen van de opdrachten aan de opdrachtgever; - tijdig informeren van de administratie voor factureren van termijnen en / of de eindafrekening; - houden van toolbox meetingen, verslag en presentielijst hiervan maken; - houden van werkplekinspecties, verslaglegging daarvan en opvolging van acties, indien noodzakelijk; - het stilleggen van werkzaamheden indien de veiligheid en / of het milieu in het gedrang komt; - zorgdragen voor de direct benodigde acties bij een (bijna-)ongeval; - indien nodig, opstellen van een ongevallen-meldingsformulier..
2622 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature betonboorder Limburg Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een werkzoekende die al 2 jaar ervaring heeft als betonboorder. Voor werkzaamheden in Limburg.
2621 Nederland - Noord-Brabant Bouw Basisonderwijs Vacature betonboorder Brabant Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een werkzoekende die 2 jaar ervaring heeft als betonboorder. Voor werkzaamheden in Brabant.
2592 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stratenmaker Limburg Momenteel zoeken wij een zelfstandig stratenmaker voor een bedrijf uit Zuid-Limburg. De werken zijn door geheel Limburg.
2579 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature ervaren stratenmaker Limburg In de regio van 046 zijn wij op zoek naar een zelfstandige stratenmaker.
2543 Nederland - Limburg - Noord Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature constructiebankwerker met samenstellen plaatwerk Noord-Limburg We hebben voor een relatie een vacature voor een Samensteller/lasser van plaatwerk. De samensteller / lasser houdt van zijn vak, stelt zelfstandig plaatwerkdelen samen uit aangeleverde onderdelen volgens tekening en verricht zelf de afwerking van de las. Het samenstellen is een groot deel van de werkzaamheden. Zelfstandig voorbewerken, lassen en finishen van RVS, staal en aluminium plaatwerk aan de hand van lastekeningen, stuklijsten en mondelinge instructies. Mede verantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het product. Het werk vindt plaats in een creatieve, goed uitgeruste moderne omgeving. Bij gebleken geschiktheid wordt het een job met vaste aanstelling. De informatie opgenomen in dit bericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u dit bericht onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. The information contained in this message may be confidential and is intended to be exclusively for the addressee. Should you receive this message unintentionally, please do not use the contents herein and immediately by return e-mail. Metaalunievoorwaarden
2518 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature koeltechnische monteur of luchtkanalenmonteur Limburg Zelfstandige monteur voor alle werkzaamheden m.b.t. koeltechnische installaties. Voor Zuid-Limburg. Mag ook luchtkanalenmonteur zijn, die wordt in dat geval omgeschoold door het bedrijf.
2515 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature allround metselaar Voor een relatie van ons in regio Z-Limburg zoeken wij een allround metselaar/stucadoor
2480 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature metselaars en oppermannen metselen Limburg Momenteel zoeken wij 2 zelfstandige metselaars en een opperman metselen voor werk voor lange duur in de regio Parkstad.
2477 Nederland - Zuid-Holland Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature metselaar Rotterdam Momenteel zoeken wij voor een langdurig project van maanden in Rotterdam een zelfstandig metselaar. Woon je niet in de buurt van Rotterdam dan zijn er mogelijkheden om in de kost te gaan aldaar.
2470 Nederland - Limburg - Zuid Dienstverlening Voortgezet onderwijs: HAVO / TSO Vacature intercedent Geleen Momenteel zoeken wij voor ons kantoor in Geleen een intercedent met of zonder ervaring. Je houdt je bezig met (telefonische) acquisitie, intakegesprekken, sollicitatiegesprekken met kandidaten bij bedrijven. Je werkt hierbij volgens de kwaliteitsstandaarden van Selexions. Die leren we je, net als het gebruik van onze eigen software. Contractuele zaken met uitzendkrachten en bedrijven, verloningen/facturatie en de rest van de backoffice nemen we je uit handen zodat je je voornamelijk kunt richten op het plaatsen van werkzoekenden. Binnen de cultuur van Selexions zijn je collega's geen concurenten maar wordt er waar mogelijk samen gewerkt en gedacht. Er zijn in sommige gevallen mogelijkheden om middels subsidie een intercedenten opleiding te gaan volgen.
2443 België - Vlaanderen Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Kraanmachinist Limburg Wij zijn op zoek naar een allround medewerker met ervaring op graafmachines. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit het werken met minigravers en rupskranen. Daarnaast moet je bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken bij andere voorkomende werkzaamheden. Het betreft een leuke baan in een jonge, en groeiende onderneming met een grote diversiteit aan werkzaamheden en projecten.
2369 Nederland - Limburg - Zuid Dienstverlening MBO Vacature keurder veiligheid Limburg Wij zoeken een gedreven, sociaal en enthousiast persoon voor het keuren van blusmiddelen. Je wordt breed opgeleid en kunt op termijn bepaalde trainingen gaan geven. Er zijn doorgroeimogelijkheden.
2341 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature onderhoudsmonteur cv installaties Limburg Selexions is voor een klant in de regio Parkstad opzoek naar een zeer flexibele onderhoudsmonteur cv installaties. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit het onderhouden van cv installaties, het reinigen hiervan en af en toe sturingen uitvoeren aan de cv installaties.
2285 België - Vlaanderen Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature machinist ten behoeven van de wegenbouw Belgisch Limburg Voor een relatie zijn wij opzoek naar een machinist die ervaringen heeft op een bulldozer of kraan rups en/of mobiel ten behoeven van de wegenbouw. Bij de relatie zijn mogelijkheden voor een interne opleiding.
2231 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Ervaren pijpfitter Limburg Voor een klant uit de regio 046 zijn wij opzoek naar ervaren pijpfitters die werkzaamheden gaan uitvoeren op locatie voor de desbetreffende klant. Het fit werk zal bestaan uit het fitten van leidingen van verschillende diameters tot 500 mm zowel is staal. RVS, PP, PE en GRE (Glassfiber Reinforced Epoxy). Eigen fitters kist is gewenst maar niet noodzakelijk.
2202 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Stratenmaker Limburg Heb jij ervaring als stratenmaker? Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een goede ervaren stratenmaker, iemand die werkzaam gaat zijn in Zuid-Limburg.
2198 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Ervaren Kunststof lassers Limburg Selexions is op zoek naar ervaren kunststof lassers, voor wie het geen probleem is grote diameters in zowel PE en PP te kunnen spiegel lassen en alle ander voorkomende kunststof lastechnieken op locatie of in de werkplaats door heel Limburg en Brabant. Tevens is het ook van belang dat je ook bekend bent met het lassen van RVS door middel van TIG lassen.
2082 Nederland - Zeeland Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature betonboorder Zeeland Momenteel zoeken wij een relatie van ons een betonboorder. Met een bedrijfsbus ga je zelfstandig naar projecten in regio Zeeland, Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en België tot en met Antwerpen.
2018 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature bediening weekendhulpen/vakantiewerkers Limburg We zijn op zoek naar enthousiaste jonge mensen die in het weekend als hulp en/of vakantiehulp willen werken in de bediening en/of in de keuken.
2017 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO Vacature keukenmedewerker Limburg We zijn op zoek naar een keukenmedewerker/ster met ruime ervaring voor 38 uren per week: mise en place, borden opmaak etc.
1996 Nederland - Limburg - Zuid Stageplaatsen bij ons bedrijf MBO Vacature werkervaringsplek commercieel medewerker binnendienst Limburg Momenteel heeft Selexions een interessante werkervaringsplek open staan voor haar vestiging in Geleen. Voordelen van een werkervaringsplek bij Selexions: -Deze werkervaringsplek is ideaal voor eenieder die zijn kansen op een reguliere baan wil vergroten; -U komt weer in het arbeidsproces; -U bent weer onder de mensen (en vergroot zo Uw netwerk) en heeft een goede dagbesteding; -U leert veel waardevolle zaken bij; -U ontvangt na afloop van de werkervaringsplek een certificaat met de door U behaalde competenties; -U voorkomt tevens een te groot gat op Uw Curriculum Vitae; -U ontvangt een reiskostenvergoeding; Het betreft werk op de afdeling "Selexions zorg", die zich specifiek richt op, de titel zegt het al, het begeleiden van werkzoekenden naar banen in de zorg. Het zorg-team dat U gaat versterken bestaat reeds uit een gemeleerd gezelschap van 4 medewerkers. Iedereen in het team heeft zijn eigen taak/taken en de successen worden dan ook gezamelijk behaald middels team-work. In Uw functie zult U voornamelijk op een proactieve wijze telefonische contacten onderhouden met potentiële klanten van Selexions: zorg-instellingen, groot of klein. U inventariseert mogelijkheden als het gaat om zorg-vacatures. Hoe dit in zijn werk gaat krijgt U uiteraard allemaal geleerd door 1 op 1 begeleiding. De werksfeer intern tussen U en Uw collega's is informeel. Mocht U graag op gesprek komen in het kader van deze vacature, om eens van gedachten te wisselen en de mogelijkheden te bespreken, dan nodigen wij U uit om contact op te nemen met de heer D.W.M.J. Pfeifer van Selexions, te bereiken op management@selexions.nl Hier leest U meer belangrijke informatie over het opleidingstraject: Opleidingstraject Selexions
1685 Nederland - Limburg - Zuid Detail-/groothandel Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature verkoper keukens Limburg Momenteel zoeken wij een verkoper keukens die vanuit zijn of haar eigen passie voor keukens eerlijk en objectief de klanten begeleidt op weg naar hun droomkeuken. Je mag binnen een plezierige werksfeer en - omgeving rekenen op een prima beloning op basis van je kennis, ervaring, inzet en enthousiasme. Wil jij als teamworker onderdeel uitmaken van onze gedreven ploeg, die ook buiten de reguliere werktijden bereid is om de handen uit de mouwen te steken? Ben je stressbestendig en kun je zelfstandig en flexibel werken?
1643 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature 1 ste monteur Limburg Voor de regio zuid limburg zijn we op zoek naar een 1 ste monteur, bekend zijn met het opzoeken van storingen is een pré. APK meester is niet vereist.
1206 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround benzinemonteur 2-tak en 4-tak grasmaaiers Limburg Je werkzaamheden omvatten onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan hoofdzakelijk 2-tak, maar ook 4-tak motoren van grasmaaiers. Ook komt er een stukje elektro, hydrauliek en pneumatiek bij kijken. degene moet ook met kettingzagen kunnen werken.
844 Nederland - Limburg - Midden Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Elektromonteur Limburg Voor een opdrachtgever omgeving Weert zijn wij op zoek naar een Elektromonteur voor het aanleggen, oplossen van storingen van Elektrotechnische Installaties. Projecten in de utiliteit en woningbouw.
379 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature vakmensen 'installatietechniek' Limburg Voor onze diverse opdrachtgevers zoeken wij gemotiveerde vakmensen 'installatietechniek'.
377 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature rioolwerker Limburg

Voor een bedrijf uit Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren rioolwerker.

367 Nederland - Limburg - Zuid Stageplaatsen bij ons bedrijf Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature stagiair(e) ICT Limburg Selexions is dringend op zoek naar een stagiaire ICT. Je zult werken met programma's als microsoft visual basics, microsoft asp maker e.d.
173 Nederland - Limburg - Noord ICT Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature commerciële ICT-ers Limburg Voor een bedrijf uit Limburg zijn wij op zoek naar ervaren commerciële ICT-ers. De werkzaamheden zullen bestaan uit het bezoeken en werven van (potentiële) klanten, adviseren klanten, aanleggen netwerken, onderhouden netwerken. Websites ontwerpen is een pré.
172 Nederland - Limburg - Midden Grafisch Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature website designer Limburg Voor een bedrijf uit Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren website designer.
78 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature stratenmaker Limburg

Voor een bedrijf uit Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een zeer ervaren stratenmaker.

Werklocatie: Voornamelijk zuid-, maar ook midden limburg

 

 

63 Nederland - Limburg - Zuid Vakantiewerk Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature vakantiewerkers Limburg Zit je nog op school en ben je op zoek naar een leuke tijdelijke job of gewoon een weekje vakantiewerk, mail dan SNEL je CV'tje naar info@selexions.nl !!! Het verdient lekker en voor je het weet heb je genoeg bij elkaar gespaard voor die heerlijke zomervakantie, of die leuke DVD!! Mail dus snel!
60 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature grondwerkers Limburg Voor een klant uit Geleen zoeken wij enthousiaste (allround)grondwerkers. Bij goed functioneren krijgt de uitzending een vast karakter en gaat U aansluitend van het ene naar het andere project. Daarna bestaat de mogelijkheid op en vast contract.
54 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Co2 lassers Limburg Wij zoeken voor een klant uit Belgie een 2 ervaren CO2-lassers voor het lassen van aardgasleidingen (100 mm). Verder assemblage (niet lassen) van verwarmingsbuizen. Startdatum: Per direct. Locatie: Diest (Belgie).
53 België - Vlaanderen Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature constructiebankwerkers Limburg Voor een klant uit Belgisch Limburg zoeken wij 2 enthousiaste constructie bankwerkers voor assemblage bordessen, trappen e.d. Vereisten: CO2 en Tog lassen. Aanvang: Per direct. Duur: enkele maanden. Bij goed functioneren mogelijk vast.
52 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature tig-lassers niveau 1/2 3/4 Limburg

Voor verschillende bedrijven uit Nederlands en Belgisch Limburg zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren tig lassers (niveau 1 tot 4).

 

© 2018. Alle rechten voorbehouden. Portal versie 15.0.0.