Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3407
Regio Nederland - Limburg - Midden
Branche Bouw
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature Medewerker Technische Dienst Noord-Limburg
Vacature inhoud Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in zo'n optimaal mogelijke stand brengen (en houden) van alle machines en het gehele gebouw. De werkzaamheden die hierbij horen zijn als volgt: Meedenken in processen en verbeteringen aandragen waar nodig, Het in optimale staat brengen en houden van de technische installaties, verrichten van onderhoud-, reparatie-, revisie-, of installatiewerkzaamheden, het inventariseren, plannen, coördineren en organiseren van alle technische (onderhouds)werkzaamheden.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten Je hebt al eens eerder in een productieomgeving gewerkt en je hebt ervaring met hydrauliek, pneumatiek en elektronica. Verder ben je een teamplayer maar kun je ook goed zelfstandig werken. In het werken ben je proactief en nauwkeurig.
Opleiding Bij voorkeur heb je minimaal een afgeronde technische MBO-opleiding en werktuigbouwkundig inzicht.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.