Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3401
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Bouw
Opleidings
niveau
Basisonderwijs
Functie Vacature Allround Onderhoudsmonteur (m/v/o) Limburg
Vacature inhoud Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Onderhoudsmonteur. In deze functie verzorg je zelfstandig ofwel in teamverband de uitvoering van onderhoudsopdrachten, dit alles in de ruimste zin van het woord. Het is noodzakelijk dat je bereid bent tot het verrichten van de bereikbaarheidsdienst (dit is zo'n tweemaal één week per jaar). Je zult een bepaalde flexibiliteit moeten hebben en dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent het visitekaartje van het bedrijf, je bent dus klantgericht en contactvaardig.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten Je kunt zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden en opdrachten uitvoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het afhangen van deuren, aanbrengen van gipsplafonds, plaatsen van een keukenblok, het verplaatsen van een stopcontact en het aanleggen/repareren van eenvoudig tegelwerk en/of sanitair. Voor alle voorkomende werkzaamheden dien je probleemoplossend te werk te gaan, zowel zelfstandig als in teamverband.
Opleiding Lager beroepsonderwijs
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.