Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3376
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Techniek - werktuigbouwkunde
Opleidings
niveau
HBO / Hoge school
Functie Vacature constructeur/tekenaar Belgisch Limburg
Vacature inhoud Voor een groeiend middelgroot internationaal opererend bedrijf uit Belgisch Limburg zoeken wij een constructeur/tekenaar. Je gaat je op het studiebureau van het bureau in teamverband bezig houden met het ontwerpen en tekenen van tribunes en stoelen die worden gebruikt voor b.v. theaters. De uitwerking van de projecten waar jij zorg voor draagt gaat via concepttekening naar het productieplan. Je werkt met CAD-programma's, zowel in 2D als 3D. Aansluitend volg je de productie van je ontwerp en voorzie je in een interne oplevering. Uiteraard word je in de aanloopperiode intern begeleid om je vertrouwd te maken met de specifieke vakkennis die benodigd is in deze niche markt. Het bedrijf ontwerpt de tribines en stoelen niet alleen, maar produceert, transporteert en monteert ze eveneens. Het betreffen toonaangevende projecten van over de gehele wereld. In de afgelopen 40 jaar heeft het bedrijf veel expertise opgebouwd. De producten worden gekenmerkt door kwaliteit maar ook een stuk design.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten -gemotiveerd, enthousiast en je hebt een positieve attitude. -ruimtelijk en technisch inzicht -vertrouwd met CAD-programma's, Autocad 2D en Soldiworks is daarbij een pré. -je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Duits. -je werkt nauwkeurig. -je bent een teamspeler.
Opleiding -Technische opleiding bij voorkeur op hoger niveau.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Direct in dienst bij onze opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.