Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3371
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Productie
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature ONDERHOUDSMONTEUR IN DAGDIENST Parkstad
Vacature inhoud Voor een relatie uit Parkstad zoeken wij een onderhoudsmonteur. Het oplossen van storingen, analyseren van onderhoud en het maken van verbeteringsvoorstellen; Preventief onderhoud, veiligheidsinspecties, reparatie en/of aanpassingen aan alle voorkomende (productie)machines, gereedschappen en gebouwen; Administratief verwerken van storingsgegevens en onderhoudsdocumenten; Machineaanpassingen/modificaties uitvoeren en eventueel assisteren bij machinebouw; Het zelfstandig oplossen van storingen aan verschillende PLC systemen (siemens, omron) en het kunnen aanpassen/optimaliseren van programma’s; Voorraadbewaking Deze vacature is voor zowel de WTB als de ETB kant.
Classicificatie aankomend
Vereisten MTS Elektrotechniek of door cursussen en ervaring van een vergelijkbaar niveau; Elektrische schema’s kunnen lezen; Uitgebreide ervaring met elektrotechniek en PLC-besturingen; Enige kennis van koeltechniek; Flexibel zijn en verantwoordelijkheid gevoel; Je bent bereid in een wachtdienst schema te werken en eventueel enkele weekenden.
Opleiding .
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden in overleg
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Direct in dienst bij onze opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.