Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3300
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Administratief / Financieel
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature Transport Planner (m/v/o) Midden-Limburg
Vacature inhoud Voor een klant in de regio 0475 zoeken we een ervaren Transport planner met een havo/vwo werk en denk niveau. Je werkt in een dynamisch team van 4 planners. Je hebt voortdurend contact met chauffeurs en opdrachtgevers in de Nederlandse, Engelse of Spaanse taal. Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal zijn de landen waar het bedrijf mee samen werkt. In het bedrijf heerst een informele werksfeer en werken we met korte communicatielijnen.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten - Vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Spaans of Portugees is een pré. Vacature: Transportplanner voor TLS in Echt T.L.S. Echt b.v. is een middengroot expeditiekantoor, gevestigd in Echt. Wij zijn gespecialiseerd in koelvervoer en het vervoer van Hi-Tech en/of High Value goederen. Ons bedrijf bestaat sinds 1992. In die tijd wisten wij onze naam te vestigen bij veel gerenommeerde opdrachtgevers. Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal in woord en geschrift. Goede topografische kennis van West-Europa. Kennis van Word, Excel en Acces. Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Opleiding Havo/VWO MBO HBO
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden reguliere werktijden
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.