Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3264
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Overige
Opleidings
niveau
HBO / Hoge school
Functie Vacature (Junior) Electrical Hardware Engineer met affiniteit voor software
Vacature inhoud De afdeling Routing is verantwoordelijk voor alle interconnecties, elektrische hardware modules en software tweaks tussen de elektromechanische modules/building blocks in machines en zware voertuigen. In samenwerking met de afdelingen Mechanical Engineering, Engineering Analysis en Software & Control worden hightech oplossingen bedacht voor de verpakkingsindustrie, de semiconductor industrie en de industrie zware voertuigen. Als Electrical Hardware Engineer werk je in teamverband of zelfstandig aan diverse engineeringsvraagstukken. Vanaf dag één teken je elektrotechnische schema’s op basis van een aangeleverd ontwerp of maak je basis- en detailontwerpen. Jouw denkwijze is elektromechanisch. Je kennis van Electrical Hardware Design en je affiniteit met elektromechanische building blocks stelt jou in staat bestaande software te tweaken. Je kunt hierbij natuurlijk een beroep doen op onze specialisten van de afdeling Software & Control
Classicificatie zelfstandig
Vereisten -Kennis van ten minste één relevant elektrotechnisch tekenpakket -Een proactieve houding -Bereidheid tot het volgen van cursussen om jezelf verder te ontwikkelen -Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.
Opleiding HBO/Uni
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden reguliere werktijden
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.