Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3261
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Overige
Opleidings
niveau
HBO / Hoge school
Functie Vacature Automotive Engineer
Vacature inhoud Op het gebied van Product Engineering zijn wij voor veel markten werkzaam. We werken voor zowel R&D afdelingen als ook aan de doorontwikkeling van bestaande producten. We werken onder andere voor de automotive, aerospace, attractiebouw, consumer elektronica, semiconductor en de windenergie. Je denkt innovatief mee, houdt van technische uitdagingen en je hebt de ambitie om jezelf en je projectteam verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Een veelzijdige functie met volop in- en extern contact.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten -Enkele jaren ervaring als engineer en affiniteit met de disciplines automotive en/of product engineering -Kennis van 3D CAD-software zoals NX, Creo en Catia is een pre -Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.
Opleiding HBO
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden reguliere werktijden
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.