Vacature overzichtRaadplegen

Vacature
nummer
3260
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Overige
Opleidings
niveau
HBO / Hoge school
Functie Vacature Junior Mechanical Engineer
Vacature inhoud Als Junior Mechanical Engineer werk je onder leiding van een projectleider machinebouwprojecten uit. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen je projectteam, geeft vakinhoudelijke aanwijzingen en staat open voor ideeën en suggesties van andere teamleden.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten *Vereisten -Een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau in de richting Werktuigbouwkunde -Kennis van 3D CAD software (onder andere AutoCAD, SolidWorks, Inventor) -Flexibele instelling met betrekking tot werkzaamheden, reizen en werktijden -Goede contactuele eigenschappen -Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift -Beheersing van de Duitse taal is een pre *Wat ze bieden -Een zelfstandige en afwisselende functie -Een informele en prettige werksfeer -Werken in een team van enthousiaste en gedreven collega’s -Een groeiende organisatie met veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden -Afdelingsgerichte opleidingsplannen -Marktconform salaris -Flexibele werktijden -Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden -Ruim aanbod van sportieve- en personeelsactiviteiten
Opleiding HBO/Uni
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Werktijden reguliere werktijden
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.