Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3258
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Productie
Opleidings
niveau
HBO / Hoge school
Functie Vacature Groepsleider Productontwikkeling
Vacature inhoud Als (aankomend) groepsleider ben je primair verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief functioneren van het team en het succesvol leiden van de projecten op technisch en inhoudelijk vlak. Naast het borgen van kwaliteit, planning en budget zijn tevens het onderhouden en uitbreiden van het klanten- en dienstenbestand essentiële taken binnen de functie. Je beschikt over een relevant netwerk en bent in staat kansen in de markt te signaleren en optimaal te benutten. Je draagt actief bij aan het begeleiden en coachen van de individuele medewerkers binnen je team en richt je tevens op de ontwikkeling en uitbreiding van het team als geheel. Een gevarieerde functie waarin zowel technische projecten als ook leider- en ondernemerschap centraal staan.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten -Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting Automotive of Mechanical -Engineering (bij voorkeur universitair niveau) -Minimaal vier jaar werkervaring (bij voorkeur in de automotive sector) -Een ondernemende, klantgerichte en gedreven persoonlijkheid -Communicatief sterk -Uitstekend in staat om kennis over te dragen en je collega’s te motiveren -Kennis van en ervaring met pakketten voor elektrisch ontwerp en detaillering -Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift -Beheersing van de Duitse taal is een pré.
Opleiding HBO
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden In overleg.
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.