Vacature overzichtRaadplegen

Vacature
nummer
3225
Regio Nederland - Limburg - Midden
Branche Techniek - werktuigbouwkunde
Opleidings
niveau
MBO
Functie constructiebankwerker
Vacature inhoud Wij zijn op zoek naar een vakkundige constructiebankwerker RVS, die met ons mee wil groeien en ons team komt versterken. Zelfstandig en nauwkeurig RVS delen samenstellen vanaf tekening, systematisch en verantwoord. Je werkt voornamelijk in onze werkplaats en helpt mee om een bijzonder product steeds weer te verbeteren. Voorbereiden van onderdelen, opbouwen en het product afmaken voer jij in hoge kwaliteit uit. Vind je het een uitdaging een product van A tot Z vorm te geven en kun jij vanaf tekening nauwkeurig een product voorbereiden, samenstellen en afwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat wordt geboden? Onze relatie kent een prettige informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een prima salaris, ruime studiefaciliteiten en arbeidsvoorwaarden die volledig passen bij een groeiende vooraanstaande onderneming.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten Functie-eisen: 2D en 3D tekeningen kunnen lezen Accuraat en nauwkeurig kunnen werken Zowel zelfstandig als in een klein team kunnen werken Bereid zijn om soms op locatie te werken In het bezit van VCA en rijbewijs Loyaal, verantwoordelijk en sociaal ingesteld , communiceert eenvoudig en helder. Persoonlijk profiel: Bereidheid om nieuwe dingen te leren en zich te ontwikkelen Bereidheid om scholingen te volgen Zorgvuldige en nauwgezette werkhouding Proactieve en probleemoplossende houding Klantgericht ingesteld Systematische werkwijze Flexibel, stressbestendig, integer en betrouwbaar.
Opleiding Ervaring met RVS-lasapparatuur (TIG en/of MAG) Ervaring met RVS plaatbewerkingsmachines Ervaring met zowel dun RVS plaatwerk als RVS buis, profiel en RVS gaas/perfo materiaal
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.