Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3222
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening
Opleidings
niveau
MBO
Functie Erkend monsternemer (m/v/o) Zuid-Limburg
Vacature inhoud Voor onze sector laboratorium te Sittard zoeken wij een Erkend monsternemer die zich bezig gaat houden met: Monsterneming op locatie in Nederland en incidenteel in het buitenland. Monsterneming van vormgegeven en niet vormgegeven bouwmaterialen. Incidenteel uitvoeren van metingen op locatie aan bouwmaterialen, grondstoffen en onderdelen van weg constructies, verhardingen en sportvelden. Onze opdrachtgever biedt:: Een dynamische en professionele werkomgeving waarin creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling worden aangemoedigd. Op die manier worden medewerkers gestimuleerd een bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van onze bedrijfsdoelstellingen. Een uitgenodigde werkplek in een organisatie met een internationale oriëntatie die tot de top van Nederland behoort. Een werkomgeving met een jong team en een coachende managementstijl. Een prima en modern arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief winstdelingsregeling.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten Wij vragen een professional: MBO-opleiding civiele-, milieu of cultuurtechniek of een direct hieraan gelijkwaardige opleiding. Rijbewijs B. Je bent een aan pakker en wilt graag buiten in de open lucht werken. je bent 40 uur per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag en incidenteel in de avond of in het weekend. Je vindt het niet erg om af en toe meerdere dagen van huis te zijn voor een klus in Nederland of in het buitenland. Je bent een gekwalificeerd monsternemer voor minimaal één van de BRL SIKB 1000 procescertificaten (1001, 1002, 1003). Je wilt gebruik maken van digitale communicatiemiddelen en inmeetapparatuur en bent vertrouwd met de standaard office pakketten.
Opleiding MBO-opleiding civiele-, milieu of cultuurtechniek of een direct hieraan gelijkwaardige opleiding.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.