Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3086
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche ICT
Opleidings
niveau
HBO / Hoge school
Functie Vacature webdeveloper Zuid-Limburg
Vacature inhoud Voor de regio 046 zoeken wij een webdeveloper. Je onderhoud webapplicaties zowel intern als extern. Je werkt voornamelijk in een klein team met 4 personen, maar doet ook zelfstandig werken aan projecten. Veelal administratieve webapplicaties. Het bedrijf biedt laptop en telefoon aan en wilt graag ervaren, maar vooral creatieve mensen met wie ze gezellig samen kunnen werken.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten - Zelfstandig; - HBO werk- en denkniveau; - Ervaring met: HTML, CSS, PHP, MySQL (PostGreSQL of andere database kennis es een pré), Javascript en JQuery (JQuery, React JS en Angular is een pré) - Communicatief. -ervaring met frameworks als Laravel, Lumen of Codelgniter zijn een pré.
Opleiding N.V.T.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 08.30 t/m 17.00 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.