Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3043
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Techniek - elektrotechniek
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature Monteur zon-PV-systemen (E/W), zuid limburg
Vacature inhoud Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zon-PV-systemen op de daken. Je koppelt de installaties aan de omvormer(s), bent verantwoordelijk voor de eindafwerking en de inbedrijfstelling van de totale installatie. De nadruk van de werkzaamheden ligt op het werktuigbouwkundige vlak. Voor het uitvoeren van deze functie is het een pré om ook kennis en ervaring te hebben op het gebied van elektrotechniek. De uit te voeren werkzaamheden worden in teams zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team, dat uit 25 medewerkers bestaat. Het bedrijf is een jonge onderneming die in korte tijd haar naam heeft gevestigd binnen de uitdagende markt van duurzame energie. Het bedrijf groeit en natuurlijk kun jij meegroeien.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als monteur van gebouwgebonden installaties. Je bent in bezit van rijbewijs B; E is een pré. Je bent praktisch en doelgericht ingesteld, je beschikt over een sterke persoonlijkheid en je bent proactief. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent klantvriendelijk ingesteld. Je houdt van werken in de open lucht en hebt geen hoogtevrees. Je bent flexibel en indien noodzakelijk bereid om werkzaamheden uit te voeren buiten de normale werktijden. De sector van duurzame energie boeit je.
Opleiding Je hebt een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.