Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3041
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Techniek - elektrotechniek
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature Engineer duurzame installaties (E/W) zuid Limburg
Vacature inhoud Functieomschrijving In de functie van engineer duurzame installaties (E/W) ben je verantwoordelijk voor de engineering en werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen en bijbehorende technische installaties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zonne-energie en warmtepompsystemen binnen woon- en werkomgeving behoren tot het werkgebied. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het zelfstandig ontwerpen en berekenen van de installaties. - Het maken van calculaties en offertes. - Het vastleggen van het ontwerp in voor de uitvoering geschikte documenten bestaande uit berekeningen, eenduidige omschrijvingen en tekeningen. - Het beoordelen van technische offertes van leveranciers. De uit te voeren werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team. New Energy Systems is een jonge onderneming welke in korte tijd haar naam heeft gevestigd binnen de uitdagende markt van duurzame energie. Wij groeien en natuurlijk kun jij meegroeien.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten Je hebt een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau (E/W) of een mbo-opleiding (E/W) met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Ervaring met elektrotechnische gebouwgebonden installaties is een pré. Ervaring op het gebied van verdelertechniek is een pré. Ervaring op het gebied van duurzame energie is een pré. Je hebt ervaring met geautomatiseerde ontwerp- en tekensystemen. Je bent praktisch en doelgericht ingesteld, je beschikt over een sterke persoonlijkheid en je bent proactief. Je hebt het vermogen om zowel zelfstandig als samen in een projectteam te werken. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling. Je hebt de ambitie om vakinhoudelijk en je eigen vaardigheden te ontwikkelen. De sector van duurzame energie boeit je.
Opleiding technische opleiding op hbo-niveau (E/W) of een mbo-opleiding (E/W)
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.