Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
3035
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Bouw
Opleidings
niveau
MBO
Functie Monteur kozijnen Zuid Limburg (op locatie)
Vacature inhoud De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het (de-)monteren van aluminium kozijnen en gevelelementen., e.e.a. onder leiding van een voorman. Je plaatst kozijnen bij particulieren en bij utiliteitsbouw. Werkzaamheden: - Het monteren van aluminium puien - Het plaatsen van glas en/of roosters - Het verplaatsen van de materialen op de bouwplaats (sjouwen en slepen)
Classicificatie zelfstandig
Vereisten Profiel: - Afgeronde MBO opleiding of gelijkwaardig (liefst timmeren) - Je hebt ervaring met het monteren van kozijnen - in bezit van rijbewijs B(E) - in bezit van een VCA-certificaat (veiligheid) - In staat om in teamverband te werken - geen hoogtevrees, immers op bouwwerken wordt gewerkt op steigers, hoogwerkers, ladders, etc. - Geen van 9 tot 5 mentaliteit - Aanpakken is geen probleem
Opleiding Arbeidsvoorwaarden: - Leerzame en zelfstandige functie, met afwisselende werkzaamheden - Marktconforme beloning - Na een uitzendperiode een rechtstreeks dienstverband mogelijk.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst2 ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.