Vacature overzichtRaadplegen

Vacature
nummer
2974
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature Bulldozer-/ Kraanmachinist Zuid-Limburg
Vacature inhoud Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Bulldozer-Kraanmachinist. Je werkt voornamelijk met een bulldozer D3K afgewisseld met diverse graafmachines. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren. Verder hoort bij je takenpakket het correct bijhouden van de machines. Waar nodig verricht je zelf lichte reparatiewerkzaamheden. Je gaat netjes met materieel om en houdt de machines schoon. Met enige regelmaat kunnen afwijkende werkzaamheden tot het takenpakket behoren. Onze projecten vinden plaats zowel in Nederland als in België. Flexibiliteit qua werkhouding is gewenst.  De opdrachtgever biedt een afwisselende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor de onderneming. Ben je geïnteresseerd om te werken bij een jonge en groeiende onderneming in een leuk team? Val jij op door actief te werken en heb je een klantgerichte aanpak, dan is werken bij deze organisatie iets voor jou.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten - Ruime ervaring als bulldozer- en graafmachinist; - Goede praktische en technische kennis van grondverzetmaterieel; - Hoge mate van kwaliteitsbesef; - Interesse in en affiniteit met de grondverzetwereld; - Zelfstandig werkend persoon met kritische instelling; - Basiskennis computer i.v.m. werken met GPS machinebesturing; - Je bent ook in staat om in teamverband te kunnen werken; - Kennis van rupskranen en minigravers en de verschillende aanbouwdelen.
Opleiding - In het bezit van rijbewijs B en C (E is een pre); - Bij voorkeur diploma VCA.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.