Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
2968
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Bouw
Opleidings
niveau
Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs
Functie Vacature Sloper Limburg
Vacature inhoud We zijn op zoek naar een ervaren sloper. Je bent een gemotiveerde aanpakker die van hard werken houdt en niet bang is voor vieze handen. Een Sloper voert alle voorkomende sloopwerkzaamheden uit. Slopen is het (tot aan de grond) afbreken van een roerend of onroerend goed tot kleinere componenten.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten Reageer op de vacature als je voldoet aan de volgende eisen: - In het bezit van geldig rijbewijs B - In het bezit van geldig VCA certificaat - Je bent een gemotiveerde aanpakker die van hard werken houdt en niet bang is voor vieze handen. - Representatief uiterlijk
Opleiding - Praktijk opleiding. - Werkervaring als sloper is een pré - Werkervaring als mini-kraanmachinist is een pré - Certificaat CVW- erkent is een vereist.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.00 t/m 16.30 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.