Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
2917
Regio Nederland - Overijssel
Branche Techniek - elektrotechniek
Opleidings
niveau
MBO
Functie Storingsmonteur
Vacature inhoud Als storingsmonteur houd je je bezig met storingen en verricht je onderhoud, reparatie en modificatiewerkzaamheden aan machines, installaties en apparatuur op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied. Je werkt hierbij in drie ploegen (ochtend-, middag/avond- en nachtdienst). Je lost afwijkingen op en doet aanbevelingen om het proces te optimaliseren. Verdere werkzaamheden zijn het uitbreiden, aanpassen en renoveren van de machines en installaties. Je speelt goed in op onverwachte omstandigheden en weet hierbij praktische en eventueel tijdelijke oplossingen te bedenken. Hierbij draag je zorg voor het achterhalen van het probleem en een nieuwe storing te voorkomen. Je werkt nauw samen met productieleiders en operators en je wordt aangestuurd door het hoofd van de technische dienst.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten - Ervaring als monteur, bij voorkeur in een productiebedrijf; - Ervaring met elektrische en mechanische storingen en frequentie regelaars; - Ervaring met PLC techniek, pneumatiek en HACCP is een pré; - Je bent stressbestendig, kwaliteitsbewust en communicatief sterk; - Je weet snel te handelen en in te spelen op onverwachte situaties; - Je beschikt over een goed oplossend vermogen en weet prioriteiten te stellen; - Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband goed te werken; - Je bent bereid om in ploegen te werken (ochtend-, middag/avond- en nachtdienst).
Opleiding - MBO, niveau 4, Elektrotechniek of een soort gelijke opleiding; - Aanvullende praktijkgerichte opleidingen
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst2 ploegendienst3 ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang binnen 2 maanden
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.