Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
2916
Regio Nederland - Overijssel
Branche Techniek - elektrotechniek
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature onderhoudsmonteur Elektrotechniek
Vacature inhoud Voor onze opdrachtgever zoeken wij een vakkundige onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur houd je je bezig met preventieve en curatieve onderhoud, reparatie, modificatie en revisie werkzaamheden aan machines, installaties en apparatuur op elektrotechnisch gebied. Je zal hierbij voornamelijk in de dagdienst worden ingezet. Je lost afwijkingen op en doet aanbevelingen om het proces te optimaliseren. Verdere werkzaamheden zijn het uitbreiden, aanpassen en renoveren van de machines en installaties. Tevens vervang je collega’s storingsmonteurs bij vakantie of afwezigheid door ziekte, waardoor je allround zal worden ingezet.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten - Ervaring als monteur in een productiebedrijf is een pré. - Schoolverlaters nodigen wij ook van harte uit om te reageren; - Ervaring met elektrische en mechanische storingen en frequentie regelaars; - Ervaring met PLC techniek, pneumatiek is een pre; - Kennis van HACCP; - Je bent stressbestendig, kwaliteitsbewust en punctueel; - Je beschikt over een goed oplossend vermogen en weet prioriteiten te stellen; - Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband goed te werken;
Opleiding MBO, niveau 4, Elektrotechniek of soort gelijke opleiding;
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang binnen 2 maanden
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.