Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
2914
Regio Nederland - Overijssel
Branche Techniek - werktuigbouwkunde
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature Junior Project Engineer
Vacature inhoud Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een aankomend talent, in de functie van Junior Project Engineer. Dit is een afwisselende functie waarin jij je bezig houdt met tekenen, construeren en werkvoorbereiding. Je werkt producten uit en beheert deze, de producten zijn zowel klant specifiek als seriematig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van bewerkingsplannen om producten zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Wanneer er problemen ontstaan m.b.t. ontbrekende informatie over de producten en kwaliteit zoek je hier een oplossing voor. In samenwerking met collega’s denk je na over verbetervoorstellen t.b.v. de bewerkingsmethode van een product of over het product zelf. Binnen deze functie heb je veel contact met de werkvloer.
Classicificatie aankomend
Vereisten - Ervaring met Autocad, Solid Works, BIM of eventueel andere tekenprogramma's; - Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; - Je bent zelfstandig, resultaatgericht en een focus op verbeteringen; - Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Bent ambitieus en leergierig; - Kennis en ervaring met Exel, word, MS project
Opleiding Afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Bouwkunde
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang binnen 2 maanden
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.