Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
2913
Regio Nederland - Overijssel
Branche Techniek - werktuigbouwkunde
Opleidings
niveau
HBO / Hoge school
Functie Quality Manager
Vacature inhoud Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ambitieuze Quality Manager. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van het kwaliteitssysteem, vormgeven en het bewustzijn binnen de organisatie vergroten. Je zorgt voor een professionaliseringsslag binnen kwaliteitsprocedures en zorgt dat het gemaakte beleid gehandhaafd wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: - Het informeren van klanten, leveranciers en medewerkers over het kwaliteitssysteem en de bereikte resultaten; - Het onderhouden van contacten met kwaliteitsfunctionarissen van de opdrachtgevers/klanten en leveranciers; - Het garanderen dat het kwaliteitsbeleid wordt uitgevoerd in de organisatie; - Beheren en onderhouden van het kwaliteit management systeem; - Zorgen dat voldoende aantoonbaar is dat producten en processen voldoen aan de gestelde eisen; - Het verzorgen en up-to-date houden van de inhoud van het kwaliteitshandboek, procedures, documenten; - Uitvoeren van interne audits. Indien nodig ook externe audits; - Het periodiek rapporteren van de voortgang aan de directie en medewerkers; - Het uitvoeren van de specifieke QA- taken van het kwaliteitssysteem; - Zorgen dat het kwaliteitsbeleid vorm krijgt door de realisatie van een kwaliteitssysteem en beoordelen of dit systeem wordt gehanteerd, doeltreffend en efficiënt is; - Het treffen van voorzieningen en maatregelen om bij geconstateerde of te verwachten afwijkingen corrigerend word opgetreden; - Het nemen van initiatieven om verbeteringsprogramma’s te ontwikkelen en voor te leggen aan medewerkers en de directie; - Het ontwikkelen, opzetten, verbeteren en evalueren van het kwaliteitssysteem; - Ervaring en kennis hebben van de verschillende kwaliteitsnormen zoals ISO 9001.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten - Minimaal 5 tot 10 jaar ervaring als Quality Engineer of Quality Manager - Ervaring met (medische) systemen is een pre. - Kennis van de statistieken voor data-analyse. - Kennis van kwaliteitssystemen zoals ISO, de ISO 9001:2008; - Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Engels.
Opleiding -HBO/ WO – Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Bouwkunde of gelijkwaardig studie
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang binnen 2 maanden
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.