Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
2911
Regio Nederland - Overijssel
Branche Techniek - werktuigbouwkunde
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature Werkvoorbereider Service en Onderhoud
Vacature inhoud Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en gedreven werkvoorbereider. Je gaat in overleg met de projectleider(s) en aan de hand van projectgegevens van kleine tot middelgrote projecten, voor een optimale organisatorische voorbereiding en planning. Tot jouw takenpakket behoort, het selecteren en verzorgen van de materialen voor projecten, het opstellen van offertes, opdrachten aan derde, uur- en materiaalbewaking in de opstartfase en uitvoering. Daarnaast draag je bij aan het begeleiden van monteurs en verzorg je de communicatie samen met de projectleider(s) naar leveranciers en overige disciplines binnen de afdeling technisch beheer. Je werkt conform de (veiligheid) voorschriften en KAM-procedures. Je draag je zorg voor het plannen en bewaken van de opgedragen contracten, inclusief het coördineren van storingen en het uitvoeren van de vereiste administratieve werkzaamheden. Je voert hierbij de volgende werkzaamheden uit: Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de relevant zijnde contracten; Je bent de contactpersoon voor de opdrachtgevers ten aanzien van de werkzaamheden; Je communiceert met de servicemedewerkers inzake de werkzaamheden; Je handelt op correcte en commerciële wijze de servicemeldingen af.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten - Meerdere jaren relevante werkervaring in een werkvoorbereiding of coördinerende rol; - Kennis en inzicht in beheer & onderhoudsprocessen en relatiebeheer; - Resultaatgericht en werkt accuraat; - Werken onder tijd druk; - Snel schakelen tussen de verschillende onderwerpen; - Communicatief vaardig en beheerste de Nederlandse taal goed in woord en geschrift; - Klantgericht, resultaatgericht, enthousiast, teamspeler, secuur en planmatig sterk.
Opleiding - MBO / HBO diploma, Werktuigbouw, Installatietechniek of aanverwante studie.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang binnen 2 maanden
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.