Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
2909
Regio Nederland - Overijssel
Branche Techniek - werktuigbouwkunde
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature Storingsmonteur Werktuigbouwkunde
Vacature inhoud Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren monteur werktuigbouwkunde. Je werkgebied is een hightech productieomgeving. Je bent efficiënt en doortastend en verhelpt technische verstoringen. Je doet verbeteringsvoorstellen indien zich dit voordoet. Bij de installatie van nieuwe apparatuur verleen je assistentie en verricht je onderhoud- en revisiewerkzaamheden. Je bent een vakman in hart en nieren. Zelfstandigheid, doortastendheid en technische creativiteit zijn kenmerkend voor je handelen.
Classicificatie zelfstandig
Vereisten - Relevante werktuigbouwkundige opleiding; - Praktijkgerichte cursussen; - Brede technische ervaring als storingsmonteur; - Communicatief sterk en een groot analytisch vermogen; - Ervaring in de levensmiddelenindustrie is een voorkeur maar geen pre; - Bereid om in een ploegendienst te werken indien nodig.
Opleiding - MBO opleiding (MB04), aangevuld met praktijk gerichte cursussen.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 07.30 t/m 16.15 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Aanvankelijk detachering of uitzending, aansluitend in dienst bij opdrachtgever
Aanvang binnen 2 maanden
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.