Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
1996
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Stageplaatsen bij ons bedrijf
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature werkervaringsplek commercieel medewerker binnendienst Limburg
Vacature inhoud Momenteel heeft Selexions een interessante werkervaringsplek open staan voor haar vestiging in Geleen. Voordelen van een werkervaringsplek bij Selexions: -Deze werkervaringsplek is ideaal voor eenieder die zijn kansen op een reguliere baan wil vergroten; -U komt weer in het arbeidsproces; -U bent weer onder de mensen (en vergroot zo Uw netwerk) en heeft een goede dagbesteding; -U leert veel waardevolle zaken bij; -U ontvangt na afloop van de werkervaringsplek een certificaat met de door U behaalde competenties; -U voorkomt tevens een te groot gat op Uw Curriculum Vitae; -U ontvangt een reiskostenvergoeding; Het betreft werk op de afdeling "Selexions zorg", die zich specifiek richt op, de titel zegt het al, het begeleiden van werkzoekenden naar banen in de zorg. Het zorg-team dat U gaat versterken bestaat reeds uit een gemeleerd gezelschap van 4 medewerkers. Iedereen in het team heeft zijn eigen taak/taken en de successen worden dan ook gezamelijk behaald middels team-work. In Uw functie zult U voornamelijk op een proactieve wijze telefonische contacten onderhouden met potentiële klanten van Selexions: zorg-instellingen, groot of klein. U inventariseert mogelijkheden als het gaat om zorg-vacatures. Hoe dit in zijn werk gaat krijgt U uiteraard allemaal geleerd door 1 op 1 begeleiding. De werksfeer intern tussen U en Uw collega's is informeel. Mocht U graag op gesprek komen in het kader van deze vacature, om eens van gedachten te wisselen en de mogelijkheden te bespreken, dan nodigen wij U uit om contact op te nemen met de heer D.W.M.J. Pfeifer van Selexions, te bereiken op management@selexions.nl Hier leest U meer belangrijke informatie over het opleidingstraject: Opleidingstraject Selexions
Classicificatie aankomend
Vereisten Vereisten die Selexions stelt om in aanmerking te komen voor deze werkervaringsplek: -U heeft erg veel zin om op een positieve manier weer de draad in Uw arbeidsleven op te pakken en deze kans met beide handen te grijpen; -U beleeft plezier aan (of het lijkt U erg leuk) veel telefonisch contacten te onderhouden met bedrijven; -U bent minimaal 4 dagen (of dagdelen) beschikbaar, gedurende een periode van minimaal enkele maanden; -U bent leergierig en bereid om de diverse trainingen intern bij Selexions te volgen; -U bent in de gelegenheid om op eigen initiatief in Geleen te komen; -U bent in staat om proactief zelfstandig te kunnen werken, maar vindt het ook leuk om dagelijks in teamverband met Uw collega's te vergaderen; -Rijbewijs B en een eigen auto is een pré, maar geen vereiste; -Ervaring is een pré, maar geen vereiste.
Opleiding N.v.t.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 08.30 t/m 17.00 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Project - lang (maanden tot jaren); uitzending of detachering
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.