Vacature overzicht Raadplegen

Vacature
nummer
1996
Regio Nederland - Limburg - Zuid
Branche Stageplaatsen bij ons bedrijf
Opleidings
niveau
MBO
Functie Vacature werkervaringsplek commercieel medewerker binnendienst (m/v/o) Limburg
Vacature inhoud Momenteel heeft Selexions een interessante werkervaringsplek open staan voor haar vestiging in Geleen. Voordelen van een werkervaringsplek bij Selexions: -Deze werkervaringsplek is ideaal voor eenieder die zijn kansen op een reguliere baan wil vergroten; -U komt weer in het arbeidsproces; -U bent weer onder de mensen (en vergroot zo Uw netwerk) en heeft een goede dagbesteding; -U leert veel waardevolle zaken bij; -U ontvangt na afloop van de werkervaringsplek een certificaat met de door U behaalde competenties; -U voorkomt tevens een te groot gat op Uw Curriculum Vitae; -U ontvangt een reiskostenvergoeding; Het betreft werk op de afdeling "Selexions zorg", die zich specifiek richt op, de titel zegt het al, het begeleiden van werkzoekenden naar banen in de zorg. Het zorg-team dat U gaat versterken bestaat reeds uit een gemeleerd gezelschap van 4 medewerkers. Iedereen in het team heeft zijn eigen taak/taken en de successen worden dan ook gezamelijk behaald middels team-work. In Uw functie zult U voornamelijk op een proactieve wijze telefonische contacten onderhouden met potentiële klanten van Selexions: zorg-instellingen, groot of klein. U inventariseert mogelijkheden als het gaat om zorg-vacatures. Hoe dit in zijn werk gaat krijgt U uiteraard allemaal geleerd door 1 op 1 begeleiding. De werksfeer intern tussen U en Uw collega's is informeel. Mocht U graag op gesprek komen in het kader van deze vacature, om eens van gedachten te wisselen en de mogelijkheden te bespreken, dan nodigen wij U uit om contact op te nemen met de heer D.W.M.J. Pfeifer van Selexions, te bereiken op management@selexions.nl Hier leest U meer belangrijke informatie over het opleidingstraject: Opleidingstraject Selexions
Classicificatie aankomend
Vereisten Vereisten die Selexions stelt om in aanmerking te komen voor deze werkervaringsplek: -U heeft erg veel zin om op een positieve manier weer de draad in Uw arbeidsleven op te pakken en deze kans met beide handen te grijpen; -U beleeft plezier aan (of het lijkt U erg leuk) veel telefonisch contacten te onderhouden met bedrijven; -U bent minimaal 4 dagen (of dagdelen) beschikbaar, gedurende een periode van minimaal enkele maanden; -U bent leergierig en bereid om de diverse trainingen intern bij Selexions te volgen; -U bent in de gelegenheid om op eigen initiatief in Geleen te komen; -U bent in staat om proactief zelfstandig te kunnen werken, maar vindt het ook leuk om dagelijks in teamverband met Uw collega's te vergaderen; -Rijbewijs B en een eigen auto is een pré, maar geen vereiste; -Ervaring is een pré, maar geen vereiste.
Opleiding N.v.t.
Talenkennis Nederlands
Werkbare dagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Werktijden 08.30 t/m 17.00 uur
Ploegendienst geen ploegendienst
Looptijd Project - lang (maanden tot jaren); uitzending of detachering
Aanvang per direct
Sollicitatiewijze

Direct solliciteren (U heeft reeds inloggegevens)

Direct solliciteren (U heeft nog geen inloggegevens)

Let op! Solliciteren per e-mail of per post is niet mogelijk.

Hoe bericht Selexions U over de uitkomst van Uw sollicitatie?

Gezien de vele sollicitaties die wij iedere dag mogen ontvangen zijn wij helaas veelal niet in de gelegenheid U telefonisch of per brief uitsluitsel te geven over de uitkomst van Uw sollicitatie. Wordt U uitgekozen voor deze vacature dan ontvangt U in ieder geval wel telefonisch bericht. Een afwijzing op Uw sollicitatie ontvangt U in alle gevallen op Uw persoonlijke online profiel bij Selexions. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat U 100% zeker terugkoppeling ontvangt over Uw sollicitatie.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.