Vacature overzicht

ID 1 van 200 van 200
 
Vacature
nummer
Regio
Branche
Opleidings
niveau
Functie
Vacature inhoud
3518 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Basisonderwijs Vacature barkeeper/ontbijt medewerker (v/m/o) Valkenburg Voor een relatie van ons uit het heuvelland hebben wij een barkeeper en een ontbijt medewerkster nodig. Je dient zelfstandig met eigen vervoer op het werk te kunnen komen. U dient 18+ te zijn omdat er op sommige dagen doorgewerkt zal worden tot 0.00! Ook zal de barkeeper zelfstandig de zaak afsluiten. Ook bereid zijn om in het weekend te werken.
3512 Nederland - Limburg - Midden Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stratenmaker (v/m/o) Midden-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren stratenmaker. Het werkgebied is tussen Venlo en Maastricht er kan vanuit het bedrijf meegereden worden met de werk bus of je kan op eigen gelegenheid naar de locatie toegaan. Je werkt als koppel met 2 of 3 personen. De werkzaamheden zijn voor de wegenbouw en het is een middelgroot bedrijf.
3510 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature interieurverzorger (v/m/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar diverse schoonmakers. Heb je interesse? Meld je dan aan.
3509 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature interieurverzorger (v/m/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een interieurverzorger voor in de regio Maastricht. De werkzaamheden zijn het schoonhouden van kantoorpanden tot jou taken horen het schoonmaken van de bureaus, vloeren en de natte ruimtes. Je doet het werk samen met een collega het is voor een middelgroot bedrijf in de schoonmaak die momenteel aan het groeien is en naar verwachting zet die trend zich door in 2020. Werktijden zijn; Maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag: • 11.00-12.30 • Pauze • 13.00-16.00 • Pauze • 16.30-19.30 Totaal 7.5 uur per dag. • Woensdag: 16.30-19.30 Woensdag 3 uur Weektotaal: 33 uur.
3508 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature interieurverzorger (v/m/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren interieur verzorger. De werkzaamheden zijn het schoonmaken van kantoren en het sanitair, voor in de regio Maastricht. Het is voor 2-3 ochtenden in de week en de werktijden zijn van 5.30 tot 8.30.
3505 Nederland - Limburg - Zuid Sport en schoonheid MBO Vacature badmeester (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een badmeester. Bij het zwembad zwemmen per drie maanden gemiddeld zo een 100 kinderen af voor de zwemdiploma's A B en C. Zwemvaardigheid en snorkelen wordt daar ook gegeven. Het bad heeft een diepte van 1.40 mocht je ook in het bezit zijn van redding-zwemmen dan is dat mooi meegenomen maar is geen pré. De werktijden zijn tussen 8.30 en 21.00 en de werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. . Dit kan zowel parttime als fulltime.
3504 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Basisonderwijs Vacature interieurverzorger (m/v/o) Sittard-Geleen Voor een uitgaansgelegenheid zoeken wij een interieurverzorger voor de dinsdagen en zaterdagen Bij ziekte en vakanties kunnen dit meerdere dagen worden. Dit is voor 2 tot 3 uurtjes in de ochtend.
3502 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Loodgieter/ monteur (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een relatie van ons zoeken wij een vakman die zich richt op waterleidingen, rioleringen, sanitair. Als monteur bent u verantwoordelijk voor de standaard werkzaamheden in de installatie techniek. Denk hierbij aan het aanleggen van gas en cv ketels, maar ook sanitair.
3499 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Zelfstandige elektromonteur woningbouw en industrieel (v/m/o) Limburg voorkomen en verhelpen van storingen klein technisch onderhoud aan gebouw gebonden installaties aanleggen van elektrotechnische installaties Minimaal MTS niveau. U moet veel ervaring hebben met dit vak. In bezit van een rijbewijs. Het liefst BE Je kunt alleen maar ook in teamverband werken. Je maakt makkelijk contact met collega’s problemen kun je zelfstandig oplossen en deel je met anderen. Je durft beslissingen te nemen om storingen op te lossen. Je weet welke gereedschappen je wanneer moet gebruiken
3497 Nederland - Limburg - Noord Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround medewerker technische dienst (m/v/o) Noord-Limburg Voor een bedrijf werkzaam in de voedingsmiddelen. In deze functie pleeg je onderhoud aan de installatie los je storingen op en voer je noodzakelijke reparaties uit.
3496 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature koks Spaanse of Italiaanse of Lava Grill (m/v/o) Zuid-Limburg Momenteel zoeken we 3 koks: een voor de Italiaanse, 1 voor de Spaanse en 1 voor de Lava Grill. Voor in een grootschaliger restaurant met diverse keukens.
3495 Nederland - Limburg - Zuid Zorg - gezondheidszorg Basisonderwijs Vacature kinder oppas (m/v/o) Westelijke Mijnstreek Zuid Limburg Voor een restaurant in de Westelijke Mijnstreek zoeken wij een kinder oppas voor 15 uur in het weekend. Je houdt de kinderen van de etende gasten in het restaurant bezig.
3486 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport Basisonderwijs Vacature Distributie chauffeur (m/v/o) Limburg, Transporteur hoofdzakelijk ritten in Limburg. Het gaat om goederen en ook gekoelde producten, met een vrachtwagen geladen rijden maar ook als je op bestemming bent zelfstandig uitladen. Het is niet zwaar maar je moet niet alles in een keer mee willen nemen.
3485 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature kozijnen monteur (m/v/o) Midden-Limburg. Voor een relatie van ons in de bouw en afbouw zijn wij op zoek naar ervaren kozijnen monteur. Werkzaamheden zijn voor in de nieuwbouw en renovatie bouw. Het bedrijf is een allround bouwbedrijf en is werkzaam in Midden -Limburg.
3482 Nederland - Limburg - Zuid Detail-/groothandel Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature keukenverkoper / verkoopster (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een relatie in de regio 045 zijn we op zoek naar een verkoopadviseur. Als verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons brede assortiment aan keukens en apparatuur. Je adviseert klanten op een inspirerende en klantvriendelijke manier. In de showroom loop je samen met de klant alle mogelijkheden door en probeer je zoveel mogelijk te weten te komen over de wensen van de klant, het budget en de ruimte. Hier ga je mee aan de slag. Je gaat aan tafel zitten met de klant en tekent daar een ontwerp uit, zodat de droomkeuken tot leven komt. Samen kom je zo tot een passende offerte. Je weet klanten voor je te winnen op basis van een goed advies, vertrouwen en oprechte interesse in de klant. Hierbij is het dus van belang dat je ruimtelijk inzicht hebt en dat je snel kunt schakelen naar andere opties als de klant dit aangeeft. Daarnaast heb je gevoel voor kleurencombinaties en heb je inlevingsvermogen om te begrijpen wat de klant echt wil en wat hij/zij van jou verwacht.
3481 Nederland - Limburg - Zuid Dienstverlening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature reparateur koffieautomaten (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren reparateur van koffieautomaten. Je werkt op een vaste locatie in een klein team en de meest voorkomende merken zijn o.a. Delonghi, Saeco, Nivona en Jura.
3479 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature interieurverzorger/verzorgster (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een kandidaat die in de schoonmaak voor 6-8 uur aan de slag wilt. Het is voor het schoonmaken van 17 kantoren en 2 vergaderruimtes. Tot jou taken behoren het schoonmaken van de bureaus, stofzuigen en dweilen van de vloeren en de toiletten. Dit is op een locatie. De werktijden zijn voor de kantoortijden of erna, van 6.30-8.30 of tussen 15.00-18.00. De werkdagen zijn woensdag en donderdag.
3478 Nederland - Limburg - Zuid Detail-/groothandel Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature verkoper/verkoopster (m/v/o) ICT diensten, standplaats Geleen Voor Selexions ICT dienstverlening zoeken wij een verkoper/verkoopster voor onze ICT diensten. Dit kan variëren van VoIP telefonie tot en met websites met database. In deze functie ga je zelfstandig op zoek naar potentiële klanten. Dat kan telefonisch zijn op ons kantoor, maar ook indien je voorkeur dit geniet op de buitendienst. Het betreft een functie die zowel parttime alsook fulltime kan worden ingevuld, afhankelijk van je wensen. Je werkt in een leuk informeel team waarbij we samen door teamwork de einddoelen bereiken.
3475 Nederland - Limburg - Midden Logistiek/Transport HBO / Hoge school Vacature transportplanner (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren transportplanner die diverse talen beheerst in woord en geschrift zoals Nederlands, Engels, Frans, Duits en het liefst ook Spaans. Het bedrijf transporteert gekoeld en high tech value. Door de toename van het aantal verkoopacties is de snelheid van de levering steeds belangrijker geworden. Hier komt jou kennis en ervaring goed van pas. De klanten zitten o.a. in de Benelux-landen, Oostenrijk, Duitsland, Portugal, Italië en Spanje. Het bedrijf voldoet aan de richtlijnen betreffende de beveiligingen van de ladingen. Met de ingebouwde GPS monitoring in de voertuigen is de vracht makkelijk te volgen.
3473 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature isolatie monteur (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een isolatie monteur of iemand die het vak wilt leren. Het werkgebied is van Zuid-Limburg tot Venlo. De werkzaamheden zijn het isoleren van spouwmuren, daken en kruipruimte's. Hiervoor worden diverse technieken gebruikt zowel van binnen uit als van buiten af voor de dakisolatie. Het is wel belangrijk dat je geen hoogte vrees hebt want je staat soms op een hoogte van 8 meter. Het bedrijf zoekt personeel dat gemotiveerd is en van aanpakken houdt. Vanuit de zaak ga je samen met een collega naar het project toe.
3472 Nederland - Limburg - Midden Bouw HBO / Hoge school Vacature projectleider (m/v/o) Midden-Limburg Voor een relatie van ons zoeken wij nog een projectleider. Projecten voor kozijnen en alle andere werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, dagelijkse coördinatie en voor het begin en eind van het project.
3471 Nederland - Limburg - Midden Logistiek/Transport MBO Vacature expeditie medewerker (m/v/o) Midden-Limburg Voor een relatie van ons zoeken wij een expeditie medewerker. Klaarmaken van producten voor verzending, zorgt ook voor de transport intern en extern.
3470 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature spuiter houtproductie (m/v/o) Midden-Limburg Voor een relatie van ons zoeken wij een spuiter van houtproductie. De eisen en wensen van de klant afwerken van producten. Volgens specificatie het bewerken en samenbouwen van kozijnen, zodat deze op tijd beschikbaar zijn.
3469 Nederland - Limburg - Midden Bouw MBO Vacature Calculator (m/v/o) Midden-Limburg Voor een relatie van ons zijn wij opzoek na een calculator. Je bent verantwoordelijk voor het optimale bewerkingsstrategie en de kostprijs. Als calculator ben je bezig met voorbereiding, voor- en nacalculatie, wijzigingen en controle en beheer. Bezit jij deze vaardigheden dan ben je zeker geschikt.
3468 Nederland - Limburg - Midden Productie Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature productie personeel (m/v/o) Midden-Limburg Voor een relatie van ons zijn wij opzoek naar een productie medewerker die het bedrijf komt versterken met de voorbereiding, uitvoering van de productie van de kozijnen en deze tevens controleert of ze goed zijn. Ben jij een persoon die van heel weinig iets kan maken en van aanpakken houdt. Dan ben jij mogelijk de juiste kandidaat.
3467 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde HBO / Hoge school Vacature tekenaar/ werkvoorbereider (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een tekenaar/ werkvoorbereider. Als tekenaar maak je onder andere tekeningen voor woningen, kantoren en winkelpuien. Jij bent de schakel tussen de klant en de uitvoering. Je zorgt dat het proces van tekenen en werkvoorbereiding volgens plan verloopt zodat de productie op tijd kan beginnen. Hiervoor zoeken we een kandidaat die snel kan schakelen en die het geen probleem vindt om projectmatig te werken.
3465 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Monteur (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons in de transport en grondverzet zijn wij op zoek naar een allround monteur.
3464 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature trailermonteur (m/v/o) Midden-Limburg Voor een klant in de regio 0475 zijn we opzoek naar trailer monteur. Als trailer monteur ben je dagelijks bezig met het repareren, onderhouden en reviseren van diverse voertuigen naar wensen van de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een grootschalige wagenpark aan trailers, opleggers en aanhangwagens. Er zit enorm veel afwisseling in het werk, omdat de werkzaamheden plaats vinden in de werkplaats of op locatie bij de klant. Je bent continu betrokken bij het proces om andere uit de problemen te houden. Uitvoeren van reparatie en onderhoud op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak; Lokaliseren en oplossen van mechanische en elektrische storingen; Zelfstandig diagnoses stellen met behulp van geavanceerde apparatuur; Voertuigen volledig monteren, demonteren en defecte delen vervangen door nieuwe delen; Uitvoeren van kleine las - en metaal werkzaamheden als boren, tappen, zagen en slijpen.
3462 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature schoonmaker (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een bedrijf in de regio 045 zijn we op zoek naar een allround schoonmaker met affiniteit in de techniek. Het gaat om een functie als schoonmaker in een fabriek waarbij de opdrachtgever de werkzaamheden zo mogelijk wilt uitbreiden naar de mogelijkheid in het productieproces mee te werken. De uren bedragen bij aanvang 3 uur per week maar dit kan in overleg en wederzijds goedkeuren worden uitgebreid. De werkdag(en) zijn in overleg.
3461 Nederland - Limburg - Noord Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature constructie bankwerker (m/v/o) Noord-Limburg. Voor een relatie in de regio 077 zijn we op zoek naar een constructiebankwerker en samensteller
3460 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature bankwerker (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie in regio 046 zijn we op zoek naar een ervaren bankwerker en mig/mag lasser. Dit bedrijf vervaardigt verschillende producten van balkons tot pergola's.
3459 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Lasser (m/v/o) Midden-Limburg. Voor een relatie in de regio 047 zijn we op zoek naar iemand die kennis van en ervaring heeft in mig/mag en bij voorkeur ook elektrode lassen. Het bedrijf is gespecialiseerd in constructies voor uiteenlopende toepassingen. Er wordt op verschillende diktes leidingwerk en plaatwerk gelast. De werkgever is op zoek naar iemand die gemotiveerd is.
3458 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature elektromonteur (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zoeken wij een elektro monteur. Het bedrijf doet zaken met een woningvereniging. Tot jou taken horen het plaatsen van zonnepanelen, brandmelding, alarm en alle voorkomende elektro werkzaamheden.
3457 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Voorwerker (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie in regio 043 zijn we op zoek naar een voorwerker. Het bedrijf waar het om gaat is een allround spuiterij. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit voorbereidend werk, zoals schuren en het aanbrengen van grondlak.
3456 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature autoschade herstel allround voorbewerker (m/v/o) Zuid- Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren autoschade hersteller voorbewerker.
3455 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature 1e medewerker bediening (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie zijn wij op zoek naar een 1 e medewerker bediening. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel de gasten als je collega's, je ziet er op toe dat de procedures en werkwijze van het bedrijf worden nageleefd, snelheid, service en je aan de afspraak houden is iets wat op jou van toepassing is. Mensen begeleiden is iets wat je leuk vindt en ziet hier ook de uitdaging in.
3452 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stoffeerder (m/v/o) Zuid- Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren stoffeerder. Het bedrijf stoffeert van vloer tot raamdecoratie en zonwering.
3451 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature onderhoudsmonteur ventilatie/koeltechniek (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur voor in de ventilatie en koeltechniek. Ben je nog niet gediplomeerd voor de koeltechniek maar wel bereid om dit te leren is dit ook mogelijk.
3449 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround tegelzetter (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een allround tegelzetter die zijn vak technisch goed beheerst, secuur werkt, zelfstandig en in teamverband kan werken.
3448 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround timmerman (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Het bedrijf knapt woningen op die brand, storm en waterschade hebben gehad. De werkzaamheden zijn hierdoor heel divers.
3447 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature monteur kozijnen (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar montage personeel voor kozijnen. Heb jij een technische rechterhand dan zoeken wij jou.
3436 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Medewerker bediening (m/v/o) Heuvelland Zuid-Limburg Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een medewerker bediening voor 3 tot 4 dagen in de week, ook in het weekend. De werktijden zijn van 17.00 tot sluiting.
3435 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature medewerker bediening (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een medewerker bediening.
3434 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature schoonmaker (m/v/o) Zuid- Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een Medewerker schoonmaak in een hotel.
3433 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature hovenier en allround hovenier (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie zijn wij op zoek naar een hovenier en een allround hovenier. Tot jouw taken als hovenier behoren het onderhouden van particuliere tuinen. Het in vorm snoeien, machinaal snoeien, maaien, besturen van een zitmaaier o.a. onkruidbeheersing, bemesting en dergelijke. Indien mogelijk in het bezit zijn van spuitlicentie. Tot jouw taken als allround hovenier behoren naast bovenstaande werkzaamheden tevens diverse soorten tuinwerkzaamheden met name de aanleg, straatwerkzaamheden, plantwerkzaamheden, houtwerk e.d..
3432 Nederland - Limburg - Midden Overige MBO Vacature Reob monteur (m/v/o) Midden-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een ervaren REOB monteur of iemand met elektrokennis die tot een ervaren monteur wil worden opgeleid. Werkzaamheden die tot jouw taken behoren zijn o.a. het onderhoud en de controles uitvoeren aan kleine blusmiddelen, brandslanghaspels en je controleert de noodverlichting bij hun vaste klantenkring. Tevens geef je advies op het gebied van brandveiligheid aan de klanten. De werkzaamheden worden via een iPad verwerkt in een vast format.
3431 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround horecamedewerker (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een allround horecamedewerker voor de avonduren. Tot jouw taken behoren o.a. werkzaamheden als barkeeper, receptiewerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en het afsluiten van het hotel.
3424 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature parttime medewerker (m/v/o) horeca (4-8 uur/w) Zuid- Limburg. Voor een eetcafé in het heuvelland zoeken wij een allroundmedewerker. Tot jouw taken behoren de afwas, bediening en de keuken.
3420 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature schoonmaker (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een hotel in het heuvelland zijn wij op zoek naar een ontbijtmedewerker gecombineerd met schoonmaakwerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit het klaarzetten van het ontbijtbuffet, tafels dekken, aanvullen en opruimen van het ontbijtbuffet, gasten naar de tafel brengen en het schoonmaken van de eetzaal en receptie. Tijden zijn van 07.00 tot 11.00 met een uitloop naar 12.00 uur als er meer gasten zijn.
3416 Nederland - Limburg - Zuid Dienstverlening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature veiligheidskundige Limburg Momenteel zoeken wij een gediplomeerde veiligheidskundige. Naar bedrijven advies geven over veiligheid is je hoofdtaak. Daarnaast kantoorwerkzaamheden. In geval van nood geef je veiligheidscursussen (als docent is uitgevallen).
3411 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature schoonmaker (m/v/o) Zuid- Limburg Voor een hotel in het heuvelland omgeving Simpelveld zoeken wij per direct ter ondersteuning van de schoonmaak een schoonmaker voor op de zondag van 09.00-13.00 plus een tweede dag door de week van 09.00-13.00. De werkzaamheden zijn het schoonmaken van de kamers van het hotel, bar en keuken, restaurant en sanitair.
3409 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature monteur kunststof en aluminium ramen en deuren (m/v/o) Zuid-Limburg. Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde kandidaat voor de functie van kozijnenmonteur - kunststof kozijnen. Het betreft een structurele functie bij gebleken geschiktheid!
3408 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature 1 ste automonteur / apk meester (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een klantrelatie in Zuid-Limburg, Westelijke Mijnstreek, zoeken wij een professionele Eerste monteur motorvoertuigen. Werkzaamheden zijn APK-keuringen, reparaties en onderhoud aan auto's uitvoeren.
3406 Nederland - Limburg - Zuid Detail-/groothandel MBO Vacature Banketbakker (m/v/o) Limburg Voor onze klant in de 046 regio zijn wij op zoek naar een banketbakker. In deze functie produceer je de lekkerste bakkersproducten. Je bent bewust bezig met continu verbeteren, de veiligheid en hygiëne. Verder verzorg je samen met je collega's veel handwerk, maar ben je ernaast ook in staat om machines in te stellen die bijvoorbeeld bavarois en slagroom maken.
3405 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature zelfstandig werkend kok (m/v/o), keukenmedewerker (m/v/o) en afwashulp (m/v/o) Zuid- Limburg. Voor een horeca gelegenheid gemeente Meerssen zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok, die stressbestendig is, passie heeft voor koken en het keukenteam kan aansturen. Het bedrijf stelt de kwaliteit voorop. Elk weekend 1 dag vrij (vrijdag, zaterdag of zondag ) Voorbeeld gerechten: -Voorgerecht: Gebakken mosselen met spekjes en rode ui. Gekruide chicken wings. -Hoofdgerecht: Souflaki. Pasta met truffelsaus en walnoten. -Dessert: Dame blanche. Cheese cake.
3402 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Basisonderwijs Vacature Medewerker Huishouding (m/v/o) Limburg Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker huishouding. In deze functie draag je zorg voor alle dagelijkse werkzaamheden op het gebied van kameronderhoud. Je maakt de gastenkamers volgens de controlelijsten gereed. Denk hierbij aan het opmaken van bedden, het afvoeren van afval, het schoonmaken van meubilair, het schoonmaken van badkamers, aanvullen van handdoeken en andere voorzieningen. Tevens controleer je eventuele mankementen en verder draag je ook zorg voor het schoonhouden van publieke ruimtes zoals gangen en trappenhuizen.
3401 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature Allround Onderhoudsmonteur (m/v/o) Limburg Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Onderhoudsmonteur. In deze functie verzorg je zelfstandig ofwel in teamverband de uitvoering van onderhoudsopdrachten, dit alles in de ruimste zin van het woord. Het is noodzakelijk dat je bereid bent tot het verrichten van de bereikbaarheidsdienst (dit is zo'n tweemaal één week per jaar). Je zult een bepaalde flexibiliteit moeten hebben en dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent het visitekaartje van het bedrijf, je bent dus klantgericht en contactvaardig.
3400 Nederland - Limburg - Zuid Logistiek/Transport Basisonderwijs Vacature C of CE Chauffeur (m/v/o) gezocht Limburg Voor onze klant zijn wij op zoek naar een C of CE Chauffeur. Voor deze functie heb je de volgende bekwaamheden nodig: Je bent 's middags en 's nachts inzetbaar. Je bent flexibel en collegiaal. Je bent iemand die zorgt voor controle en juist gebruik van onderhand van het transportmateriaal. Verder zorg je voor zo efficiënt en effectief mogelijke wijze van correcte levering. Het is van belang dat je representatief bent en communicatief voldoende vaardig. Je hebt dan ook als chauffeur een klantgerichte instelling. Tevens dien je het nodige verantwoordelijkheidsgevoel mee te dragen en ben je iemand die werk ziet.
3398 Nederland - Limburg - Zuid Schoonmaak, reiniging, interieurzorg en recycling Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature schoonmaker (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een klant in het heuvelland zijn wij op zoek naar een schoonmaakster, tot jou taken behoren het schoonmaken van keukenapparatuur, vloeren, ventilators, schappen en het sanitair gedeelte.
3395 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Allround Monteur (m/v/o) Zuid-Limburg Voor onze klant uit Parkstad zijn wij op zoek naar een Allround Monteur. Je monteert o.a. rolluiken, zonweringen en overkappingen.
3394 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Machinist mobiele graafmachine (m/v/o) Midden Limburg Wij zoeken voor onze klant in Midden-Limburg een machinist voor een mobiele 10 tonner. Het is van belang dat je de mobiele graafmachine conform de veiligheidsrichtlijnen gebruikt. Verder voer je machinale graaf- en grondwerkzaamheden uit.
3392 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Machinist (m/v/o) Zuid-Limburg. Ervaren machinist mini/midigraver gezocht (van 5 tot 8 ton). De belangrijkste taak is het graven en dichten van sleuven en het assisteren van collega's bij het handmatige grondwerk. Samen met je collega's zorg je voor een goede doorstroom en samenwerking in het project. Veiligheid en kwaliteit, daar staat het bedrijf voor.
3389 Nederland - Limburg - Zuid Zorg - gezondheidszorg MBO Vacature tandartsassistent (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een tandartsenpraktijk zijn wij op zoek naar een stoelassistent (tandartsassistent) voor de periode april tot en met juni 2019, op de woensdag.
3386 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature hovenier (m/v/o) 043 regio Voor een bedrijf in Schinnen zijn we op zoek naar een hovenier.
3385 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature hovenier en stratenmaker (m/v/o) Limburg voor een bedrijf 046-regio zijn we op zoek naar een hovenier of stratenmaker.
3384 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stratenmaker (m/v/o) Limburg Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een vakkundige stratenmaker voor de particuliere tuinaanleg. Het aansturen van een werkploeg behoort ook tot jouw taken. Ervaring is belangrijk o.a. voor het aftrillen van zandbedden, leggen van natuursteen, keramische tegels en betontegels.
3377 Nederland - Limburg - Zuid Administratief / Financieel HBO / Hoge school Vacature Verzekeringsadviseur MKB Westelijke Mijnstreek Voor een relatie uit Sittard-Geleen zoeken wij een verzekeringsadviseur MKB. De werkzaamheden zijn onderhouden en versterken van klantenrelaties inzake MKB- verzekeringen, uitwerken van offertes en commerciële acties, analyseren van de risico’s en verzekeringsadvies op maat bieden. En werken aan lange termijn relaties door top-service te verlenen. Onze relatie biedt u; Een fulltime baan in een dynamische werkomgeving. Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een ruime waaier van voordelen.
3370 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Leerling kozijnmonteurs (m/v/o) Midden-Limburg Iemand die interesse en inzet toont in werkzaamheden als leerling kozijnmonteur. Het betreft een fulltime functie van 40 uur voor een relatie regio Roermond.
3369 Nederland - Limburg - Midden Bouw MBO Ervaren kozijnmonteurs (1e monteur) (m/v/o) Midden-Limburg In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen je ploeg. Jouw voornaamste taak is het monteren van houten, kunststof of aluminium kozijnen in ploegverband in zowel renovatie als nieuwbouw en draag je zorg voor het aansturen, organiseren, controleren en motiveren van je ploeg.
3367 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature kunststof lasser (m/v/o) Limburg Wil jij een echt vak leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor een relatie zoeken we namelijk JOU. Je gaat met een ervaren monteur mee naar projecten waar je het vak van kunststof lassen aan zult leren. Je vertrekt vanuit Stein, waar je op eigen kracht (auto/motor) dient te komen. Er zijn verschillende vormen van kunststof lassen, google vooral eens zodat je begrijpt wat er mee bedoeld wordt.
3365 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Basisonderwijs Vacature Bedieningmedewerker (m/v/o) Zuid-Limburg bediening voor restaurant
3361 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature horeca medewerker bediening (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een relatie in het heuvelland zoeken wij een medewerker bediening is seizoenswerk en kan parttime en fulltime. Ervaring is niet vereist wel in de vakantie periode en weekenden willen werken. Omgeving Mechelen (Zuid-Limburg).
3359 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature voeger (m/v/o) Zuid-Limburg. Voor een bedrijf in de regio parkstad zoeken wij een ervaren voeger. Het bedrijf heeft particulieren en bedrijven als klanten. Je doet zowel het voegwerk voor nieuwbouw als renovatie verzorgen.Als je ook nog ervaring met ambachtelijk voegwerk en snijwerk zou dat helemaal perfect zijn.
3358 Nederland - Limburg - Midden Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature hovenier (m/v/o) Zuid Limburg Zelfstandig of op korte termijn op lange termijn beschikbaar. De opdrachtgever is opzoek naar een zelfstandige hovenier die op korte termijn beschikbaar is en verstand van zaken heeft. In het begin word je begeleid en later zul je de werkzaamheden zelfstandig moeten uitvoeren.
3345 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature folie applicateur (m/v/o) Midden-Limburg. Voor een bedrijf in Midden-Limburg zoeken wij iemand die affiniteit heeft met folie. Deze wordt aangebracht op kunststof en aluminium kozijnen en is zelfklevend. Heb je geen ervaring maar ben je wel handig? Het bedrijf leidt het personeel intern op. De projecten zijn bij particulieren en bedrijven. Soms duurt de klus een paar dagen en een andere keer een paar maanden afhankelijk van het project. Het bedrijf zit door heel Nederland wat het tot een zeer gevarieerde baan maakt. Voor de projecten verder van huis zou je kunnen carpoolen met je collega's.
3333 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Stratenmaker (m/v/o) Noord-Limburg Voor een klant in regio 049 zoeken wij een ervaren stratenmaker.
3332 Nederland - Limburg - Zuid Overige Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Opperman (m/v/o) Noord-Limburg Voor een klant in 049 zoeken wij een opperman. Een opperman is een arbeider in de bouw die zorgt voor het klaarleggen en aanreiken van materialen en hulpmiddelen. Hij ondersteunt de vaklui in de bouw daarnaast bij alle voorkomende werkzaamheden.
3331 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Stratenmaker of machinist graafmachine (m/v/o) Limburg Voor een klant in de regio 046 zoeken wij een ervaren stratenmaker of een machinist graafmachine.
3330 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature horecamedewerker (m/v/o) Zuid-Limburg Wij zijn voor een bedrijf in de regio Zuid- Limburg, omgeving Maastricht, op zoek naar iemand die al werkend wilt opgeleid worden tot medewerker keuken assistent en of bar assistent.
3324 Nederland - Limburg - Zuid Overige Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature loodgieter (m/v/o) Limburg Voor een relatie uit Zuid-Limburg zoeken wij een loodgieter. Doel: De loodgieter verzorgt zelfstandig of in teamverband de uitvoering van loodgieters werkzaamheden bij onderhoudsopdrachten. Verantwoordelijkheid: Zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in de ruimste zin des woords. Taken: Eigen urenverantwoording en registratie. Registratie van materiaal- en materieelverbruik. Veiligheid, gezondheid en milieu-eisen in acht nemen. Klantgericht Zelfstandig en in teamverband kunnen werken. Probleemoplossend Geen 9 tot 5 mentaliteit.
3323 Nederland - Limburg - Zuid Overige MBO Vacature allround onderhoudsmonteur (m/v/o) Zuid-Limburg Voor onze relatie zijn we op zoek naar een allround onderhoudsmonteur bouw. Doel: In de functie van allround onderhoudsmonteur verzorg je zelfstandig of in teamverband de uitvoering van onderhoudsopdrachten in de ruimste zin des woords of uitvoering van aannemingsovereenkomsten. Hierbij is het noodzakelijk dat je bereid bent tot het verrichten van de bereikbaarheidsdienst (ca. 2 keer een week per jaar). Een rijbewijs BE is een vereiste. Bij deze functie hoort een bepaalde flexibiliteit, geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast ben je het visitekaartje van de organisatie, dus klantgericht en contactvaardig. Het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden en opdrachten zoals bij voorbeeld het plaatsen van een keukenblok, het afhangen van deuren, aanbrengen van gipsplafonds, het verplaatsen van een stopcontact, het aanleggen/repareren van eenvoudig tegelwerk en/of sanitair. Voor al de voorkomende werkzaamheden dien je probleemoplossend te werk te gaan, zowel zelfstandig als in teamverband. Eigen urenverantwoording en registratie. Registratie van materiaal- en materieelverbruik.
3320 Nederland - Limburg - Zuid Overige MBO Vacature Rioolinspecteur (m/v/o) Zuid-Limburg We zoeken een rioolinspecteur. Hij/zij is verantwoordelijk voor: *Het beheren van de projektmap tijdens uitvoering. *Het opslaan en beheren van inspectiegegevens. *Het bijhouden van een urenadministratie *Een correcte uitvoering van de inspectiewerkzaamheden conform NEN3399/SB250 en conform eventuele specifieke wensen van de opdrachtgever. In het bijzonder vermelden we de opdrachten die onder ISO/IEC 17025 vallen. *Tijdig afroepen van de benodigde reiniging *Zijn eigen veiligheid en de veiligheid van zijn eventuele assistent en derden. *Goede wegafzetting c.q. afzetting vd werkplek *Ter beschikking gesteld materiaal/materieel. *Onderhoud c.q. kleine reparaties aan de betreffende apparatuur en materieel *Het verzorgen/opstellen van een werkbon *Het op duidelijke wijze registreren van strengnummers en putnummers mbv een schets indien geen werktekening aanwezig is *In het kader van ISO17025 heeft de inspecteur ook de bevoegdheid om via corrigerende maatregelen verbeteringen aan te brengen aan het managementsysteem en om afwijkingen te identificeren en acties te initiëren om afwijkingen te voorkomen of tot een minimum te beperken. Hij/zij zorgt voor: *Het op een correcte wijze uitvoeren van rioolinspecties met het daartoe beschikbare materieel *Voert inspecties uit en levert data aan zoals omschreven in het handboek inspecteur. *Goede informatieoverdracht naar projectleider en klant *Plant de reiniging tbv zijn inspectie-opdracht *Opmaken van corrigerende maatregelen
3319 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature elektro monteur (m/v/o) Midden-Limburg in de regio 0475 zoeken wij een gemotiveerde elektro monteur. De werkzaamheden betreffen onder andere: -kabels trekken; -kasten bouwen; -generatoren aansluiten.
3316 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature Allround bedrijfswagen monteur (m/v/o) Zuid-Limburg De inhoud van het werk betreft: het opbouwen van autolaadkranen, kippers, afzetsystemen, hydraulische systemen; monteren van kant en klaar opbouwen op nieuwe bedrijfswagens en trucks, zoals kippers en gesloten laadbakken; opbouwen van hydraulische installaties op vrachtwagens; elektrisch en hydraulisch aansluiten van de installaties; testen en inregelen van de hydraulische installaties; reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan verschillende merken autolaadkranen, container afzetsystemen, kippers en laadkleppen; reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan getrokken materieel zoals opleggers en aanhangwagens; het begeleiden van stagiaires/monteurs in opleiding indien in bezit van een erkenning Leermeester
3312 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature elektromonteur utiliteit (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een relatie zoeken wij een zelfstandig elektromonteur. De inhoud van het werk: utiliteit bouw. bekabeling. goten plaatsen. verlichting plaatsen. algemene verbouwingen.
3311 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Basisonderwijs Vacature loodgieter/servicemonteur (m/v/o) Limburg Momenteel zoeken we een monteur installatietechniek voor loodgieters werk en onderhoud aan verwarming.
3309 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature hovenier (m/v/o) Geleen Limburg Onze relatie levert voor 90% tuinonderhoud diensten. 70% van de klanten heeft bij onze relatie een tuinonderhoudscontract voor een of meerdere jaren. Je houdt je bezig met borderonderhoud, snoeien, bemesten, maaien (klein/groot), onkruidbestrijding op verhardingen, voor- en najaarsbeurten, tuinrenovaties.
3308 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature hovenier Geleen (m/v/o) Limburg Onze relatie levert voor 90% tuinonderhoud diensten. 70% van de klanten heeft bij onze relatie een tuinonderhoudscontract voor een of meerdere jaren. Je houdt je bezig met borderonderhoud, snoeien, bemesten, maaien (klein/groot), onkruidbestrijding op verhardingen, voor- en najaarsbeurten, tuinrenovaties.
3307 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature asbest saneerder (m/v/o) Zuid-Limburg Momenteel zoeken wij voor onze relatie een asbestsaneerder. Voor het voorbereiden van het werk. En het saneren van de asbest.
3304 Nederland - Limburg - Zuid Overige MBO Vacature Kunststof/kozijnen (m/v/o) monteur Voor een klant in de regio 045 zoeken we een ervaren kunststof/kozijnen monteur. Iemand met een rolluik monteur achtergrond is natuurlijk ook welkom.
3301 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature steigerbouwer (m/v/o) Limburg We zoeken een steigerbouwer om steigers te bouwen.
3300 Nederland - Limburg - Zuid Administratief / Financieel MBO Vacature Transport Planner (m/v/o) Midden-Limburg Voor een klant in de regio 0475 zoeken we een ervaren Transport planner met een havo/vwo werk en denk niveau. Je werkt in een dynamisch team van 4 planners. Je hebt voortdurend contact met chauffeurs en opdrachtgevers in de Nederlandse, Engelse of Spaanse taal. Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal zijn de landen waar het bedrijf mee samen werkt. In het bedrijf heerst een informele werksfeer en werken we met korte communicatielijnen.
3291 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature allround ervaren dakdekker (m/v/o), Zuid-Limburg. Voor een klant in de regio Zuid-Limburg zoeken wij een ervaren allround dakdekker. De werkzaamheden zijn o.a. platte daken van bitumen en helende daken van dakpannen, pvc of bitumen.
3290 Nederland - Limburg - Midden Productie Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature productiemedewerker (m/v/o) Noord-Limburg. Voor een klant in de betonproductie regio Weert zoeken wij een medewerker die van aanpakken weet en fysiek zwaar werk wilt doen. De werkzaamheden zijn beton loshalen van de mallen, schoonmaken en opnieuw bewapenen voor de storting van beton. Het is geen lopende band functie hiervoor kom je aan het klimmen en klauteren om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Heeft je dit niet afgeschrikt dan solliciteer op deze vacature.
3253 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature onderhoudsmonteur e/w (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een klant in de regio 043 zoeken we een ervaren monteur (e/w) voor het oplossen van storingen.
3246 Nederland - Limburg - Zuid Zorg - gezondheidszorg Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature helpende of verzorgende IG (m/v/o) Zuid-Limburg Momenteel zoeken wij een helpende of verzorgende IG voor in de zomerperiode. Voor 4 diensten per week. Heb je interesse, neem dan zeker even contact op!
3243 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature Asbest saneerder (m/v/o) Limburg Voor een asbestsaneringsbedrijf bedrijf in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren asbest-saneerder.
3233 Nederland - Limburg - Zuid Productie MBO Vacature AMBACHTELIJKE SLAGERS (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een relatie in Zuid-Limburg, de 043 regio zoeken we ambachtelijke slagers. Je controleert en verwerkt de bestellingen van onze klanten en voert alle bijbehorende administratieve handelingen uit. Je zorgt samen met je collega’s ervoor dat onze vleesproducten op ambachtelijke wijze verwerkt worden tot een panklaar product voor de klant.
3232 Nederland - Limburg - Zuid Overige MBO Vacature Beveiligingsmonteur (m/v/o) Limburg Voor een klant in de regio Geleen zoeken we een ervaren beveiligingsmonteur.
3230 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stoffeerder (m/v/o) Limburg Voor een relatie zoeken we een stoffeerder. Het werk houdt in: het leggen van vloeren en hangen van raam decoraties (pvc, laminaat). Hierbij is geen opleiding vereist, wel willen zien dat je gemotiveerd bent om te werken en je het werk met plezier wilt doen.
3225 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature constructiebankwerker Zuid-Limburg Wij zijn op zoek naar een vakkundige constructiebankwerker RVS, die met ons mee wil groeien en ons team komt versterken. Zelfstandig en nauwkeurig RVS delen samenstellen vanaf tekening, systematisch en verantwoord. Je werkt voornamelijk in onze werkplaats en helpt mee om een bijzonder product steeds weer te verbeteren. Voorbereiden van onderdelen, opbouwen en het product afmaken voer jij in hoge kwaliteit uit. Vind je het een uitdaging een product van A tot Z vorm te geven en kun jij vanaf tekening nauwkeurig een product voorbereiden, samenstellen en afwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat wordt geboden? Onze relatie kent een prettige informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een prima salaris, ruime studiefaciliteiten en arbeidsvoorwaarden die volledig passen bij een groeiende vooraanstaande onderneming.
3218 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek MBO Vacature Monteur (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een klant uit zuid-limburg zoeken we een ervaren monteur voor het monteren van zonweringen.
3214 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature machinist (m/v/o) Zuid-Limburg Voor een relatie uit de 043 regio zoeken we een machinist voor graafmachine werk. Je zorgt dat je met eigen vervoer 's morgens naar de zaak komt. Vandaar uit rijd je met de bedrijfsauto en aanhangwagen met graafmachine naar de projecten.
3210 Nederland - Limburg - Midden Bouw Basisonderwijs Vacature handlanger Midden-Limburg Voor een dakdekkersbedrijf bedrijf uit Noord-Limburg, Regio Venlo, zoeken wij een persoon die betrouwbaar is, geen hoogtevrees en alle werkzaamheden in de bouw kan verrichten. aanvankelijk is het een project en er kan een vervolgproject komen.
3178 Nederland - Limburg - Midden Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature kabelwerker zuid- Limburg. Voor in de regio midden- Limburg hebben wij een vacature voor een bedrijf in de grondwerk voorziening. Je werkgebied is van Echt tot Eijsden en start vanuit het bedrijf wat in het zuiden is gelegen. Je werkzaamheden bestaan uit het leggen van (aard) leidingen en kabels.
3177 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature medewerker groenvoorziening zuid-Limburg. Voor de regio zuid Limburg zoeken wij voor een klant een medewerker groenvoorziening die in het bezit is van een geldig VCA bewijs. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het onderhoud van planten zoals het plaatsen en uitdoen hiervan.
3168 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature allround WTB monteur Zuid Limburg. Voor een klant in de regio zuid- Limburg zijn wij op zoek naar een allround WTB monteur. Je maakt deel uit van een team dat machines bouwt die gericht voor de klant zijn, vanaf het frame tot een volledig functionele machine met alle mechanische, hydraulische en elektrische onderdelen volgens de gestelde kwaliteitsnormen en voorschriften. Het is een job met de nodige afwisseling. Hun zijn een specialist in ontwikkeling en bouw van kantpersen en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment.
3159 Nederland - Limburg - Midden Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature onderhoudsmonteur ventilatie- en koeltechniek midden- Limburg. Voor een klant in de regio Leudal zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur voor in de ventilatie en koeltechniek. Je werkgebied is van Venlo tot en met Sittard.
3158 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature constructie bankwerker zuid-Limburg. Voor de regio zuid- Limburg zoeken wij voor een klant van ons een constructie bankwerker die kan zetten en knippen, dit is hoofdzakelijk jou taak. Er wordt gewerkt met de materialen stalen, rvs, aluminium platen tot en met een dikte van 10 millimeter.
3155 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature hovenier Zuid Limburg Voor een klant in de regio Zuid Limburg zijn wij op zoek naar een hovenier met ervaring in klein groen. Plantenkennis en het kunnen toepassen van snoeiregels is een vereiste. Je hebt ervaring in aanleg van tuinen bij particulieren.
3147 Nederland - Limburg - Midden Productie HBO / Hoge school Vacature werkvoorbereider midden Limburg. Voor een familiebedrijf in de gevelelementenbranche van aluminium en kunststof, in midden Limburg zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Tot je taken behoren het verwerken van de orders in het ERP systeem, het toetsen van producten zodat ze aan de toepassingseisen voldoen, communiceren met de opdrachtgever, materialen bestellen, projectbewaking.
3146 Nederland - Limburg - Midden Bouw MBO Vacature monteur(s) kunststof en aluminium gevelelementen midden Limburg. Voor een familiebedrijf in de gevelelementenbranche regio midden Limburg zijn wij op zoek naar monteurs. Je monteert de kunststof en aluminium gevelelementen bij particulieren klanten in de regio zuid- Nederland, je start vanuit de standplaats van het bedrijf dat in midden Limburg is gevestigd. Vooraf aan de werkzaamheden krijg je intern een opleiding.
3144 Nederland - Limburg - Midden Productie MBO Vacature productiemedewerker(s) kunststof afmontage Midden-Limburg. Voor een familiebedrijf in de gevelelementenbranche in midden Limburg zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Er wordt gewerkt met kunststof en aluminium materialen volgens moderne productiemethoden die worden gebruikt voor het maken van ramen, deuren en serres. Tot jou taken in de assemblage horen de af-montage en het samenstellen van kunststof kozijnen.
3141 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature monteur rolluiken/zonweringen Limburg Voor een klant in de regio Parkstad zijn wij op zoek naar een montage monteur voor het plaatsen van o.a rolluiken, zonwering, horren en vouwwanden, elektrisch of handmatig bediend. Voor de particuliere en industriële sector.
3140 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Tegelzetter zuid- Limburg Voor een klant in de regio Zuid-Limburg zoeken wij een tegelzetter voor in de particulier en nieuwbouw sector. Je werkzaamheden bestaan uit het betegelen van keukens, badkamers en sanitair.
3137 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature loodgieter en CV monteur Zuid-Limburg Voor onze relatie uit het heuvelland zoeken wij een ervaren loodgieter en een ervaren CV monteur.
3133 Nederland - Limburg - Zuid Horeca Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature zelfstandig werkend kok eetcafé Westelijke Mijnstreek Voor een eetcafé uit de Westelijke Mijnstreek zoeken wij een zelfstandig werkend kok voor het bereiden van gerechten.
3128 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature CNC Frezers en CNC draaier Zuid-Limburg We zijn op zoek naar een ervaren CNC draaier en frezer voor een van onze opdrachtgever. Als CNC draaier ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen productie en het onderhouden van je werkplek en de machine. Als CNC frezer werk je in een team en ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het eindproduct. Je gaat werken met fijn mechanische producten.
3126 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature ervaren fulltime Timmerman westelijke mijnstreek Voor een relatie uit de Westelijke Mijnstreek zoeken wij een timmerman. Het bedrijf focust zich op renovatiewerk. Onder meer professionele renovaties of de realisatie van een weldoordachte aanbouw zijn bij het bedrijf in vertrouwde handen. Badkamers zijn eveneens een specialisme; van sloopwerkzaamheden, installatie tot en met gedetailleerde afwerking. Een derde pijler bestaat uit het aanleggen en onderhouden van zwembaden. De activiteiten van het bedrijf zijn zowel van toepassing op de particuliere als de zakelijke markt. De onderneming werkt nauw samen met onder meer overheidsinstanties, woningcorporaties en investeringsmaatschappijen.
3120 Nederland - Limburg - Noord Techniek - overig HBO / Hoge school Vacature prothese technicus Een klinisch prothesetechncius is een tandtechnicus die in opdracht van de tandarts alle of een deel van de handelingen bij de patiënt uitvoert bij het aanmeten van een volledige gebitsprothese. De verwijzende tandarts is eindverantwoordelijkheid en voert de eindcontrole uit.
3109 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature APK Keurmeester zuid-Limburg Voor omgeving zuid Limburg zoeken wij een zelfstandig en ervaren autotechicus. Je zult bij deze functie voornamenlijk diagnoses stellen en communiceert daarbij ook meteen alle onderhouds-en reparatiewerkzaamheden. Ook zul je de APK keuren.
3098 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stratenmaker en/of opperman stratenmaken Zuid Limburg Voor een bedrijf uit Zuid-Limburg zoeken wij Een stratenmaker (zelfstandig) en/of een handlanger stratenmaker
3094 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Servicemonteur Zuid-Limburg Voor de regio 046 zoeken wij een aantal ervaren servicemonteurs. Ook is het bedrijf mensen intern op te leiden. Je zult voornamenlijk storingen vinden in een relaisbestuurde installatie en deze oplossen. Je hebt kennis van frequentieregelingen en PLC's. Ook keur je hijswerktuigen.
3093 Nederland - Limburg - Midden Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature samensteller/lasser van plaatwerk Midden-Limburg Voor de regio 0495 zoeken wij een zelfstandig en ervaren samensteller en lasser van plaatwerk. De werkzaamheden betreffen: Het samenstellen. zelfstandig voorbewerken, lassen en finishen van RVS, staal en aluminium plaatwerk aan de hand van lasttekeningen, stuklijsten en mondelinge instructies. Mede verantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het product. Het werk vindt plaats in een creatieve, goed uitgeruste moderne omgeving. Bij gebleken geschiktheid is er vooruitzicht op een vaste aanstelling
3090 Nederland - Limburg - Noord Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature autotechnicus APK Noord-Limburg Voor de regio 077 zoeken wij een zelfstandig en ervaren autotechicus. Je zult bij deze functie voornamenlijk diagnoses stellen en communiceert daarbij ook meteen alle onderhouds-en reparatiewerkzaamheden. Ook zul je de APK keuren.
3081 Nederland - Limburg - Noord Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Allround W Monteur Noord-Limburg Voor een relatie uit Noord Limburg zoeken wij een Allround W Monteur. Je verricht service en onderhoud aan CV ketels. Bent in staat om renovaties uit te voeren voor het sanitair. En als laatste ben je thuis in nieuwbouw projecten, dit betreft gas en water aansluitingen en het aanleggen van rioleringen.
3073 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature grondwerker Limburg Je assisteert de fitter bij gas/water saneringen Werken bij onze opdrachtgever, is werken in teamverband van bescheiden omvang op interessante projecten. Door te werken met de juiste mensen en een persoonlijke benadering proberen wij een optimale werksfeer te creëren. Een baan in infra- en grondwerk is afwisselend werk met vele uitdagingen, loopbaan-mogelijkheden en een goed salaris. Werken in de GWW infra is iets om trots op te zijn. Het werk dat je maakt blijft jarenlang bestaan en de huidige samenleving kan simpelweg niet meer zonder een goeie ondergrondse infrastructuur. Kortom een branche waarin je met veel plezier en voldoening zult (samen)werken. Door de groei van de organisatie zijn wij dan ook altijd op zoek naar de juiste medewerkers. Wij zoeken vooral enthousiaste mensen die graag meedraaien in een dynamisch team.
3061 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Lijmwerker kalk- en zandsteen Zuid-Limburg Werk als ervaren lijmwerker in de bouw. Werkt met kalk- en zandsteenlijm gedurende een aantal projecten. Er zijn meerderen projecten waarvan de duur verschild.
3060 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Vloerenlegger Zuid- Limburg Bij dit bedrijf zoeken ze iemand die vloeren kan leggen. PVC, tapijt, vinyl en meer. Graag zouden ze iemand met ervaring willen hebben maar ze staan ook open om mensen op te leiden.
3058 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature All round dakdekker Zuid Limburg Voor onze relatie uit de 043 regio zoeken wij een dakdekker die met vrijwel elk soort dak kan werken. Er wordt een beetje ervaring en kennis verwacht maar niet tot op het punt van zelfstandigheid. Nogmaals, werkzaamheden zijn zeer divers. Het is een klein bedrijf en doet veel verschillende soorten daken.
3056 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Interieur Monteur Zuid Limburg Voor dit interieurbouwbedrijf uit de 043-regio zoeken wij een monteur. Er wordt iemand gezocht met technisch inzicht die interieur kan monteren voor zo'n 16-20 in de week. Het bedrijf is zeer divers in wat ze monteren. Houten kasten, keukens en badmeubels om maar een paar dingen te noemen.
3047 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Dakdekker Limburg, Dagdekkers gezocht met ervaring voor een relatie van ons omgeving Venlo.
3043 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Monteur zon-PV-systemen (E/W), zuid limburg Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zon-PV-systemen op de daken. Je koppelt de installaties aan de omvormer(s), bent verantwoordelijk voor de eindafwerking en de inbedrijfstelling van de totale installatie. De nadruk van de werkzaamheden ligt op het werktuigbouwkundige vlak. Voor het uitvoeren van deze functie is het een pré om ook kennis en ervaring te hebben op het gebied van elektrotechniek. De uit te voeren werkzaamheden worden in teams zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team, dat uit 25 medewerkers bestaat. Het bedrijf is een jonge onderneming die in korte tijd haar naam heeft gevestigd binnen de uitdagende markt van duurzame energie. Het bedrijf groeit en natuurlijk kun jij meegroeien.
3041 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature Engineer duurzame installaties (E/W) zuid Limburg Functieomschrijving In de functie van engineer duurzame installaties (E/W) ben je verantwoordelijk voor de engineering en werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen en bijbehorende technische installaties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zonne-energie en warmtepompsystemen binnen woon- en werkomgeving behoren tot het werkgebied. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het zelfstandig ontwerpen en berekenen van de installaties. - Het maken van calculaties en offertes. - Het vastleggen van het ontwerp in voor de uitvoering geschikte documenten bestaande uit berekeningen, eenduidige omschrijvingen en tekeningen. - Het beoordelen van technische offertes van leveranciers. De uit te voeren werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team. New Energy Systems is een jonge onderneming welke in korte tijd haar naam heeft gevestigd binnen de uitdagende markt van duurzame energie. Wij groeien en natuurlijk kun jij meegroeien.
3040 Nederland - Limburg - Zuid ICT HBO / Hoge school Vacature stagiair(e) ICT programmeur Selexions Selexions zoekt een stagiair(e) programmeren voor het programmeren van CV parsing / CV extractie / automatische CV verwerkings software. De bedoeling is een script te schrijven (of bestaand script te perfectioneren) om geautomatiseerd gegevens uit een CV (in b.v. WORD, EXCEL of PDF formaat) te halen en dit op vooraf bepaalde velden in een bestaand software systeem automatisch in te vullen. De CV extractie zorgt ervoor dat CV's niet meer handmatig in het bestaande software systeem dienen te worden ingevoerd. Dit levert voordelen op voor zowel de sollicitant, die zich sneller kan inschrijven, alsook de kantoormedewerker, die geen aangeleverd CV meer hoeft in te voeren in het geval de sollicitant dit verzuimd.
3035 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Monteur kozijnen Zuid Limburg (op locatie) De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het (de-)monteren van aluminium kozijnen en gevelelementen., e.e.a. onder leiding van een voorman. Je plaatst kozijnen bij particulieren en bij utiliteitsbouw. Werkzaamheden: - Het monteren van aluminium puien - Het plaatsen van glas en/of roosters - Het verplaatsen van de materialen op de bouwplaats (sjouwen en slepen)
3028 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Machinaal Houtbewerker Voor een relatie uit de 043 regio zoeken wij iemand met heel veel ervaring als houtbewerker.
3011 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Monteur kritische communicatie, Westelijke Mijnstreek Limburg Voor de omgeving zuid Limburg zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur, die allround is op het gebied van alarmcentrale's van zorginstellingen, portofoons en mobiele foons. Je verricht preventief en correctief onderhoud aan allerlei installaties uit ons productportfolio. Deze gegevens worden ingevoerd in ons computersysteem.
3007 Nederland - Limburg - Noord Bouw Basisonderwijs Vacature machinaal timmerman Midden Limburg/ Algemeen timmerman Machinaal timmerwerk opbouwplaats, zowel binnen en buiten.
3000 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature voorbewerker/ autospuiter Westelijke Mijnstreek Limburg Voor een relatie uit de westelijke mijnstreek zoeken wij een voorbewerker autospuiter afplakken uitdeuken plamuurder voor in het autoschadeherstel.
2999 Nederland - Limburg - Zuid Zorg - gezondheidszorg MBO Vacature Verzorgenden Verzorgenden niveau 3 IG (extramuraal) Voor een relatie uit het heuvelland zoeken wij verzorgenden IG. Verzorgende werkzaamheden bij de cliënt thuis; Het signaleren van veranderingen in de situatie bij de cliënt; Eerstverantwoordelijke bij een aantal cliënten. Hierbij bent u dus een vast aanspreekpunt en coördineert u de zorg.
2985 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Metaal Lasser Limburg We zijn op zoek naar een allround lasser. De allround metaalbewerker/lasser ontvangt de werkopdracht van de leidinggevende. Zelfstandig voorbereiden en produceren van metaalproducten op basis van gespecificeerde opdrachten Beoordelen van gespecificeerde opdracht op bruikbaarheid/haalbaarheid door bestuderen van tekeningen en/of schetsen behoort tot jouw taken.
2980 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening MBO Vacature landmeter en maatwerker Limburg Als zelfstandig landmeter ben je dagelijks actief op complexe werken. Je bent in staat om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren waarbij je wordt ondersteund door de binnendienst. Een zelfstandig Landmeter zorgt er voor dat hij goed contact houdt met al zijn opdrachtgevers en is daardoor in staat om zijn eigen werkzaamheden grotendeels in te plannen. Ben jij accuraat, dan zij we op zoek naar U.
2968 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Sloper Limburg We zijn op zoek naar een ervaren sloper. Je bent een gemotiveerde aanpakker die van hard werken houdt en niet bang is voor vieze handen. Een Sloper voert alle voorkomende sloopwerkzaamheden uit. Slopen is het (tot aan de grond) afbreken van een roerend of onroerend goed tot kleinere componenten.
2962 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Tegelzetter Limburg In opdracht van onze klant zijn we op zoek naar een ervaren tegelzetter die per direct beschikbaar is. Het betreft een fulltime functie max. 6 dagen per week. Als tegelzetter ga je mee op de klussen die uitgezet zijn voor de aannemer.
2958 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Kunststoflasser Zuid-Limburg Voor een opdrachtgever zoeken we een zelfstandige kunststof spiegellasser. Het werk bestaat voornamelijk uit PE-lassen, af en toe ook PP-lassen. Je kan zelfstandig (mee)monteren en inmeten.
2955 Nederland - Limburg - Zuid Bouw MBO Vacature Dakdekker in Noord-Limburg Wij zijn voor ons opdrachtgever uit Noord-Limburg op zoek naar een ervaren dakdekker die bij goed functioneren per direct voor langere tijd aan de slag kan op diverse projecten.
2942 Nederland - Limburg - Midden Zorg - gezondheidszorg MBO Vacature Helpende Z&W Midden-Limburg Voor een zorginstelling in de regio Midden-Limburg zijn we op zoek naar een Helpende Zorg&Welzijn niveau 2
2941 Nederland - Limburg - Midden Zorg - gezondheidszorg MBO Vacature Verzorgende IG Midden-Limburg Voor een zorginstelling in de regio Midden-Limburg zijn we op zoek naar een verzorgende IG
2939 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Vacature stukadoors Limburg Voor een bedrijf in de Westelijke Mijnstreek zijn wij op zoek naar meerdere ervaren, zelfstandige stukadoors voor o.a. het affilmen van kalkzandsteenwanden. Bij goed functioneren voor langere tijd werk. Ook ZZP'ers. Mensen met minder ervaring zijn ook welkom.
2932 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature tegelzetter Limburg We zijn voor een opdrachtgever uit de Westelijke Mijnstreek op zoek naar een tegelzetter met ervaring. Het gaat om werkzaamheden voor langere tijd.
2927 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature Ervaren stukadoor Limburg Voor de komende 3 weken zij we ter vervanging van een zieke medewerker op zoek naar een ervaren stukadoor. De dagelijkse werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit pleisterwerk, raapwerk, schuurwerk, sierpleisterwerk, (spack)spuitwerk, sierlijsten, ornamenten, gevelbepleistering, machine gipsspuiten enzovoorts.
2926 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Allround onderhoudsmonteur gebouwen (m/v/o) Limburg Voor een bedrijf in Limburg zoeken we een allroundsmonteur voor de regio Midden/Noord-Limburg. De allround onderhoudsmonteur verzorgt zelfstandig of in teamverband de uitvoering van onderhoudsopdrachten in de ruimste zin des woord of uitvoering van aannemingsovereenkomsten. En moet bedreven zijn in timmer-, loodgieters-, tegel-, electra-, sanitair-  en schilderwerken. Verantwoordelijkheid: Zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden en opdrachten. · Eigen urenverantwoording en registratie. · Registratie van materiaal- en materieelverbruik · Veiligheid, gezondheid en milieu-eisen in acht nemen
2919 Nederland - Overijssel Productie Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Zelfstandige Operator Wil je werken bij de bekendste en grootste (salade)bereider van Nederland? Al sinds jaar en dag bereiden zij o.a. de lekkerste koelverse salades. Bij het maken van deze salades hebben ze maar één doel voor ogen: Het moet gewoon de allerlekkerste zijn! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar operators die zelfstandig en in teamverband kunnen werken. Stressbestendig en bereid zijn tot het werken in ploegendienst.
2918 Nederland - Overijssel Techniek - installatietechniek MBO Beveiligingsexpert installatietechniek Voor onze opdrachtgever zoeken wij een expert op het gebied van aanleggen van beveiligingsinstallaties. Je dient kennis van de verschillende beveiligingssystemen zoals camera's, dome's etc. te hebben. Het aanleggen, installeren en operationeel maken van deze systemen met de bijbehorende software en app's is voor jou appeltje eitje.
2917 Nederland - Overijssel Techniek - elektrotechniek MBO Storingsmonteur Als storingsmonteur houd je je bezig met storingen en verricht je onderhoud, reparatie en modificatiewerkzaamheden aan machines, installaties en apparatuur op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied. Je werkt hierbij in drie ploegen (ochtend-, middag/avond- en nachtdienst). Je lost afwijkingen op en doet aanbevelingen om het proces te optimaliseren. Verdere werkzaamheden zijn het uitbreiden, aanpassen en renoveren van de machines en installaties. Je speelt goed in op onverwachte omstandigheden en weet hierbij praktische en eventueel tijdelijke oplossingen te bedenken. Hierbij draag je zorg voor het achterhalen van het probleem en een nieuwe storing te voorkomen. Je werkt nauw samen met productieleiders en operators en je wordt aangestuurd door het hoofd van de technische dienst.
2916 Nederland - Overijssel Techniek - elektrotechniek MBO Vacature onderhoudsmonteur Elektrotechniek Voor onze opdrachtgever zoeken wij een vakkundige onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur houd je je bezig met preventieve en curatieve onderhoud, reparatie, modificatie en revisie werkzaamheden aan machines, installaties en apparatuur op elektrotechnisch gebied. Je zal hierbij voornamelijk in de dagdienst worden ingezet. Je lost afwijkingen op en doet aanbevelingen om het proces te optimaliseren. Verdere werkzaamheden zijn het uitbreiden, aanpassen en renoveren van de machines en installaties. Tevens vervang je collega’s storingsmonteurs bij vakantie of afwezigheid door ziekte, waardoor je allround zal worden ingezet.
2914 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Junior Project Engineer Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een aankomend talent, in de functie van Junior Project Engineer. Dit is een afwisselende functie waarin jij je bezig houdt met tekenen, construeren en werkvoorbereiding. Je werkt producten uit en beheert deze, de producten zijn zowel klant specifiek als seriematig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van bewerkingsplannen om producten zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Wanneer er problemen ontstaan m.b.t. ontbrekende informatie over de producten en kwaliteit zoek je hier een oplossing voor. In samenwerking met collega’s denk je na over verbetervoorstellen t.b.v. de bewerkingsmethode van een product of over het product zelf. Binnen deze functie heb je veel contact met de werkvloer.
2913 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde HBO / Hoge school Quality Manager Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ambitieuze Quality Manager. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van het kwaliteitssysteem, vormgeven en het bewustzijn binnen de organisatie vergroten. Je zorgt voor een professionaliseringsslag binnen kwaliteitsprocedures en zorgt dat het gemaakte beleid gehandhaafd wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: - Het informeren van klanten, leveranciers en medewerkers over het kwaliteitssysteem en de bereikte resultaten; - Het onderhouden van contacten met kwaliteitsfunctionarissen van de opdrachtgevers/klanten en leveranciers; - Het garanderen dat het kwaliteitsbeleid wordt uitgevoerd in de organisatie; - Beheren en onderhouden van het kwaliteit management systeem; - Zorgen dat voldoende aantoonbaar is dat producten en processen voldoen aan de gestelde eisen; - Het verzorgen en up-to-date houden van de inhoud van het kwaliteitshandboek, procedures, documenten; - Uitvoeren van interne audits. Indien nodig ook externe audits; - Het periodiek rapporteren van de voortgang aan de directie en medewerkers; - Het uitvoeren van de specifieke QA- taken van het kwaliteitssysteem; - Zorgen dat het kwaliteitsbeleid vorm krijgt door de realisatie van een kwaliteitssysteem en beoordelen of dit systeem wordt gehanteerd, doeltreffend en efficiënt is; - Het treffen van voorzieningen en maatregelen om bij geconstateerde of te verwachten afwijkingen corrigerend word opgetreden; - Het nemen van initiatieven om verbeteringsprogramma’s te ontwikkelen en voor te leggen aan medewerkers en de directie; - Het ontwikkelen, opzetten, verbeteren en evalueren van het kwaliteitssysteem; - Ervaring en kennis hebben van de verschillende kwaliteitsnormen zoals ISO 9001.
2912 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Werkvoorbereider/planner installatietechniek Renovatie - Woningbouw In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de monteurs. Jij weet precies waar wat moet gebeuren. Daarom stelt de opdrachtgever hoge eisen aan de werkvoorbereiding. Je hebt veel contact met klanten (woningcorporaties/bouwbedrijven/VVE - Beheerders) want je moet afspraken inplannen. Daarnaast zorg je ervoor dat de monteurs de juiste papieren & materialen meekrijgen. Je maakt calculaties, doet engineering-werk (transitieberekeningen) en werkt offertes uit. Ook houd je je bezig met voorraadbeheer en inkoop. Je bent nauw betrokken bij het gehele renovatieproject, dus je hebt veel contact met projectleiding en uiteraard alle monteurs.
2911 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Werkvoorbereider Service en Onderhoud Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en gedreven werkvoorbereider. Je gaat in overleg met de projectleider(s) en aan de hand van projectgegevens van kleine tot middelgrote projecten, voor een optimale organisatorische voorbereiding en planning. Tot jouw takenpakket behoort, het selecteren en verzorgen van de materialen voor projecten, het opstellen van offertes, opdrachten aan derde, uur- en materiaalbewaking in de opstartfase en uitvoering. Daarnaast draag je bij aan het begeleiden van monteurs en verzorg je de communicatie samen met de projectleider(s) naar leveranciers en overige disciplines binnen de afdeling technisch beheer. Je werkt conform de (veiligheid) voorschriften en KAM-procedures. Je draag je zorg voor het plannen en bewaken van de opgedragen contracten, inclusief het coördineren van storingen en het uitvoeren van de vereiste administratieve werkzaamheden. Je voert hierbij de volgende werkzaamheden uit: Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de relevant zijnde contracten; Je bent de contactpersoon voor de opdrachtgevers ten aanzien van de werkzaamheden; Je communiceert met de servicemedewerkers inzake de werkzaamheden; Je handelt op correcte en commerciële wijze de servicemeldingen af.
2910 Nederland - Overijssel Techniek - elektrotechniek HBO / Hoge school Hardware Engineer E Als electrical design engineer bepaal jij in overleg met de mechanical- en software engineers welke elektrotechnische ontwerpen het best aansluiten op de vraag van de klant. Je werkt aan projecten met een projectteam die bestaat uit een software engineer, één of meerdere mechanical engineers en een project engineer. Je bent dus verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerpen en het uitwerken van installaties, het begeleiden en bouwen van kasten, bekabelen, aansluiten en testen van machines/installaties in de werkplaats en bij de klant. En natuurlijk ben jij en zijn je collega's de specialisten bij elektrotechnische vraagstukken van de klant.
2909 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature Storingsmonteur Werktuigbouwkunde Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren monteur werktuigbouwkunde. Je werkgebied is een hightech productieomgeving. Je bent efficiënt en doortastend en verhelpt technische verstoringen. Je doet verbeteringsvoorstellen indien zich dit voordoet. Bij de installatie van nieuwe apparatuur verleen je assistentie en verricht je onderhoud- en revisiewerkzaamheden. Je bent een vakman in hart en nieren. Zelfstandigheid, doortastendheid en technische creativiteit zijn kenmerkend voor je handelen.
2908 Nederland - Overijssel Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature allround onderhoudsmonteur Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Allround Onderhoudsmonteur. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud aan machines en installaties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied. Je verhelpt storingen en optimaliseert huidige processen door bijvoorbeeld aanpassingen te doen met betrekking tot besturingstechniek. Wij zoeken een assertief, proactieve monteur die zaken zelf opmerkt. Je bent stressbestendig en ervaring in een productie omgeving is een pré.
2899 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Basisonderwijs Betonboorder (m/v/o) Zuid-Limburg Boren van gaten in beton in de bouw bij particulieren en/of bedrijven in Limburg.
2890 Nederland - Limburg - Midden Bouw Basisonderwijs Vacature Metselaar (m/v/o) Midden/Zuid Limburg Metselaar of metselploeg voor na de bouwvak gezocht voor een nieuwbouw project is voor langere tijd. Het werkgebied ligt in het Heuveland.
2889 Nederland - Limburg - Midden Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Allround stukadoors (m/v/o) Limburg Voor een bedrijf uit Limburg zoeken wij zelfstandig stukadoors. Projecten door heel Limburg tot Weert/Venlo. Ook voor ZZP'ers. Veel continue-projecten echter ook kortdurende. Werken zowel in de nieuwbouw als renovatie. Ook eventuele kennis/ervaring van tegelzetten.
2866 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature technisch onderhoudsmonteur (m/v/o) Zuid-Limburg Voor in de regio 045 zijn wij op zoek naar een technische monteur. De werkzaamheden zijn voornamelijk het onderhouden van compressoren etc. Voor particulieren en voor bedrijven.
2865 Nederland - Limburg - Zuid Zorg - gezondheidszorg MBO Verzorgende IG en Verpleegkundige (m/v/o) Zuid-Limburg Momenteel zijn wij voor de omgeving Maastricht op zoek naar meerdere verzorgende IG en verpleegkundige. Verzorgende IG is zowel intramuraal als extramuraal, verpleegkundige is extramuraal. NB:Het is mogelijk om dit te combineren met een mogelijke andere baan
2846 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Hovenier (m/v/o) Limburg Voor de regio 046 zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier. Als hovenier bij dit bedrijf heb je een zeer afwisselende functie. Je voert zowel aanleg- als onderhoudswerkzaamheden uit. Je legt bijvoorbeeld plantsoenen, bestratingen, vijvers, schuttingen en pergola's aan. In het onderhoud verricht je onder andere maai- en snoeiwerkzaamheden. In je werk lever je alleen de allerbeste kwaliteit. Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden gaat je goed af.
2788 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Monteur - diesel (m/v/o) Limburg Voor de omgeving 046 zijn wij op zoek naar een monteur - diesel met ruime ervaring. Functie inhoud: - diagnose, reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan verschillende merken trucks en bedrijfswagens; - aflevering klaarmaken van nieuwe voertuigen middels het monteren van de nodige lokale accessoires - het begeleiden van stagiaires/monteurs in opleiding indien in bezit van een erkenning Leermeester.
2754 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO Medewerk(st)er bediening (m/v/o) Limburg Voor een restaurant in het heuvelland zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er voor in de bediening. Het betreft een baan van ongeveer 30u per week, met vaste dagen. Ben jij een echte horeca topper? Reageer dan snel!
2753 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO Zelfstandig werkend kok en keukenhulp (m/v/o) Limburg Twee vacatures: Voor een informele horecagelegenheid in de natuur in het Heuvelland zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Je bent bekend met de HACCP normen en bent in staat om bij afwezigheid van de chef-kok deze te vervangen. Bourgondische gerechtjes met veel Limburgse streekproducten: vispotjes, stoofpotjes, maaltijdsalades, wildgerechtjes. De keukenhulp assisteert de kok met mis en place en opmaken gerechten. Je werkt in een relatief kleine keuken, dus planning en goed met de ruimte om kunnen gaan is erg belangrijk.
2698 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek MBO Vacature automonteur (m/v/o) Limburg Voor een klant zijn we op zoek naar een 1e autotechnicus met ruime ervaring.
2592 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature stratenmaker (m/v/o) Limburg Momenteel zoeken wij een zelfstandig stratenmaker voor een bedrijf uit Zuid-Limburg. De werken zijn door geheel Limburg.
2578 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature deskundig toezicht asbest (DTA) (m/v/o) Limburg Voor Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een deskundig toezicht asbest(DTA-er). Die ervaring heeft in dit vak en het zelfstandig kan uitoefenen.
2489 Nederland - Limburg - Midden Bouw MBO Vacature kraanmachinist overslagkraan / Bobcat machinist (m/v/o) Midden-Limburg Onze opdrachtgever is op zoek naar een machinist voor een hydraulische overslagkraan (kraanschip). Taken: bedienen en onderhoud van de kraan, bobcat rijden en overige werkzaamheden. Het project is in de regio van Venlo het betreft het lossen van schepen.
2480 Nederland - Limburg - Zuid Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature metselaars en oppermannen metselen (m/v/o) Limburg Momenteel zoeken wij 2 zelfstandige metselaars en een opperman metselen voor werk voor lange duur in de regio Parkstad.
2477 Nederland - Zuid-Holland Bouw Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature metselaar Rotterdam Momenteel zoeken wij voor een langdurig project van maanden in Rotterdam een zelfstandig metselaar. Woon je niet in de buurt van Rotterdam dan zijn er mogelijkheden om in de kost te gaan aldaar.
2285 België - Vlaanderen Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature machinist ten behoeven van de wegenbouw Belgisch Limburg Voor een relatie zijn wij opzoek naar een machinist die ervaringen heeft op een bulldozer of kraan rups en/of mobiel ten behoeven van de wegenbouw. Bij de relatie zijn mogelijkheden voor een interne opleiding.
2198 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Ervaren Kunststof lassers Limburg Selexions is op zoek naar ervaren kunststof lassers, voor wie het geen probleem is grote diameters in zowel PE en PP te kunnen spiegel lassen en alle ander voorkomende kunststof lastechnieken op locatie of in de werkplaats door heel Limburg en Brabant. Tevens is het ook van belang dat je ook bekend bent met het lassen van RVS door middel van TIG lassen.
2176 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs Vacature monteur kettingzaag (m/v/o) Limburg, Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een ervaren allround monteur tuinmachines.
2017 Nederland - Limburg - Zuid Horeca MBO Vacature keukenmedewerker (m/v/o) Limburg We zijn op zoek naar een keukenmedewerker/ster met ruime ervaring voor 38 uren per week: mise en place, borden opmaak etc.
1996 Nederland - Limburg - Zuid Stageplaatsen bij ons bedrijf MBO Vacature werkervaringsplek commercieel medewerker binnendienst (m/v/o) Limburg Momenteel heeft Selexions een interessante werkervaringsplek open staan voor haar vestiging in Geleen. Voordelen van een werkervaringsplek bij Selexions: -Deze werkervaringsplek is ideaal voor eenieder die zijn kansen op een reguliere baan wil vergroten; -U komt weer in het arbeidsproces; -U bent weer onder de mensen (en vergroot zo Uw netwerk) en heeft een goede dagbesteding; -U leert veel waardevolle zaken bij; -U ontvangt na afloop van de werkervaringsplek een certificaat met de door U behaalde competenties; -U voorkomt tevens een te groot gat op Uw Curriculum Vitae; -U ontvangt een reiskostenvergoeding; Het betreft werk op de afdeling "Selexions zorg", die zich specifiek richt op, de titel zegt het al, het begeleiden van werkzoekenden naar banen in de zorg. Het zorg-team dat U gaat versterken bestaat reeds uit een gemeleerd gezelschap van 4 medewerkers. Iedereen in het team heeft zijn eigen taak/taken en de successen worden dan ook gezamelijk behaald middels team-work. In Uw functie zult U voornamelijk op een proactieve wijze telefonische contacten onderhouden met potentiële klanten van Selexions: zorg-instellingen, groot of klein. U inventariseert mogelijkheden als het gaat om zorg-vacatures. Hoe dit in zijn werk gaat krijgt U uiteraard allemaal geleerd door 1 op 1 begeleiding. De werksfeer intern tussen U en Uw collega's is informeel. Mocht U graag op gesprek komen in het kader van deze vacature, om eens van gedachten te wisselen en de mogelijkheden te bespreken, dan nodigen wij U uit om contact op te nemen met de heer D.W.M.J. Pfeifer van Selexions, te bereiken op management@selexions.nl Hier leest U meer belangrijke informatie over het opleidingstraject: Opleidingstraject Selexions
1986 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - elektrotechniek MBO Vacature monteur melkmachines Limburg Voor een opdrachtgever in Zuid Limburg zijn wij op zoek naar een monteur melkmachines. Je verricht met name elektrotechnische werkzaamheden aan de melkinstallaties. Je hebt een achtergrond in de melkveehouderij.
1622 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde MBO Vacature internationaal servicemonteur (m/v/o) Limburg Het bedrijf waar U voor gaat werken produceert en levert een uitgebreide range van producten waaronder CNC afkantpersen, guillotinescharen, buigautomaten en knip/ponsmachines. Alles bijeen bevat het aanbod meer dan 80 verschillende machines, waarbij de custom-made machines niet zijn meegeteld. Deze machines worden via een uitgebreid netwerk van dealers en agenten wereldwijd verkocht, geleverd en onderhouden. In de functie van Internationaal Servicemonteur ga je na een interne opleiding te werk bij klanten over de gehele wereld. De werkzaamheden bestaan uit: - Het in bedrijfstellen van nieuwe machines / projecten bij de klanten en het instrueren van machineoperators en onderhoudspersoneel - Het oplossen van storingen op elektrotechnisch, software, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied (indien nodig in samenwerking met de klant en/of lokale medewerkers) - Het uitvoeren van revisies en het monteren / installeren van retrofit besturingen bij de klant - Het uitvoeren van onderhoudscontracten - Het opstellen van rapporten voor het afgeven van offertes door de service binnendienst
844 Nederland - Limburg - Midden Techniek - elektrotechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Elektromonteur (m/v/o) Limburg Voor een opdrachtgever omgeving Weert zijn wij op zoek naar een Elektromonteur voor het aanleggen, oplossen van storingen van Elektrotechnische Installaties. Projecten in de utiliteit en woningbouw.
379 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - installatietechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature vakmensen 'installatietechniek' Limburg Voor onze diverse opdrachtgevers zoeken wij gemotiveerde vakmensen 'installatietechniek'.
377 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature rioolwerker Limburg Voor een bedrijf uit Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren rioolwerker.
367 Nederland - Limburg - Zuid Stageplaatsen bij ons bedrijf Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature stagiair(e) ICT (m/v/o) Limburg Selexions is dringend op zoek naar een stagiaire ICT. Je zult werken met programma's als microsoft visual basics, microsoft asp maker e.d.
334 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature eerste monteur bedrijfwagens (m/v/o) Limburg

Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Zuid-Limburg, uit de mobiliteitsbranche zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde monteur bedrijfswagens.

Als eerste monteur bedrijfswagens draag je zorg voor onderhoud en reparaties aan bedrijfwagens, aanhangers en opleggers. Onder bedrijfwagens verstaat onze opdrachtgever zowel personenauto`s als vrachtauto`s. Je draagt voornamelijk zorg voor onderhoud en service aan vrachtauto`s. Gedegen kennis van merken als DAF, VOLVO, GINAF, FLIEGL en MAZDA is derhalve een harde eis.

219 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - motorvoertuigentechniek Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature onderhoudsmonteur bedrijfswagens Limburg Voor een bedrijf uit Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren monteur bedrijfswagens. De werklocatie is Zuid-Limburg. U zult in een 2 ploegen dienst werken en zorg dragen voor onderhoud aan, reparatie van bedrijfswagens en opleggers.
173 Nederland - Limburg - Zuid ICT Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature commerciële ICT-ers Limburg Voor een bedrijf uit Limburg zijn wij op zoek naar ervaren commerciële ICT-ers. De werkzaamheden zullen bestaan uit het bezoeken en werven van (potentiële) klanten, adviseren klanten, aanleggen netwerken, onderhouden netwerken. Websites ontwerpen is een pré.
172 Nederland - Limburg - Midden Grafisch Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature website designer Limburg Voor een bedrijf uit Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren website designer.
78 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature stratenmaker Limburg Voor een bedrijf uit Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een zeer ervaren stratenmaker. Werklocatie: Voornamelijk zuid-, maar ook midden Limburg.
63 Nederland - Limburg - Zuid Vakantiewerk Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature vakantiewerkers Limburg Zit je nog op school en ben je op zoek naar een leuke tijdelijke job of gewoon een weekje vakantiewerk, mail dan SNEL je CV'tje naar info@selexions.nl !!! Het verdient lekker en voor je het weet heb je genoeg bij elkaar gespaard voor die heerlijke zomervakantie, of die leuke DVD!! Mail dus snel!
60 Nederland - Limburg - Zuid Grond, Weg en Waterwerken en Groenvoorziening Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature grondwerkers Limburg Voor een klant uit Geleen zoeken wij enthousiaste (allround)grondwerkers. Bij goed functioneren krijgt de uitzending een vast karakter en gaat U aansluitend van het ene naar het andere project. Daarna bestaat de mogelijkheid op en vast contract.
54 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature Co2 lassers Limburg Wij zoeken voor een klant uit Belgie een 2 ervaren CO2-lassers voor het lassen van aardgasleidingen (100 mm). Verder assemblage (niet lassen) van verwarmingsbuizen. Startdatum: Per direct. Locatie: Diest (Belgie).
53 België - Vlaanderen Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature constructiebankwerkers Limburg Voor een klant uit Belgisch Limburg zoeken wij 2 enthousiaste constructie bankwerkers voor assemblage bordessen, trappen e.d. Vereisten: CO2 en Tog lassen. Aanvang: Per direct. Duur: enkele maanden. Bij goed functioneren mogelijk vast.
52 Nederland - Limburg - Zuid Techniek - werktuigbouwkunde Voortgezet onderwijs: VMBO / BSO Vacature tig-lassers niveau 1/2 3/4 Limburg Voor verschillende bedrijven uit Nederlands en Belgisch Limburg zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren tig lassers (niveau 1 tot 4).