U zoekt zorg

 

 • Dagbesteding Persoonsgebonden Budget (PGB)

  Voor mensen van alle leeftijden, met een PGB budget, verzorgt Selexions dagbesteding. B.v. voor mensen met b.v. psychische problemen of dementie, om deze zo lang mogelijk thuis te laten wonen, of voor kinderen die later zelfstandig zullen gaan wonen maar tijdelijk opvoedkundige ondersteuning nodig hebben. Maar ook dagbesteding voor mensen die langdurige (levenslange) zorg nodig hebben. U dient hiervoor PGB vaardig te zijn (kiest u bewust voor PGB en bent u zelf of met iemand uit uw netwerk bekwaam om het te beheren?) en er dient in de indicatiestelling vast te zijn gesteld dat u dagbesteding nodig heeft.

  Dagbesteding via Selexions is mogelijk bij u thuis, maar ook op locatie bij Selexions. Bijvoorbeeld: (helpen met) de boodschappen doen, een luisterend oor bieden, samen spelletjes doen, een stukje wandelen, samen muziek maken, schilderen of knutselen. Maar ook naar de kinderboerderij of elders dieren ontmoeten.  We kijken nadrukkelijk naar de wensen, behoeftes en mentale en fysieke mogelijkheden van u als cliĆ«nt.

  Om u verder te helpen gaan we te werk met een duidelijke plan van aanpak gebaseerd op uw indicatiestelling. U ontvangt een vaste begeleider die qua scholing en ervaring de juiste bagage in huis heeft om u verder te helpen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een "klik" tussen u en de begeleider is, waardoor de dagbesteding in een veilige en geborgen setting plaats kan vinden.

  De begeleider heeft tot doel uw situatie te helpen verbeteren en waar mogelijk uw zelfredzaamheid te vergroten.

  Bent u op zoek naar dagbesteding en heeft u een PGB budget, dan kunt u een afspraak maken met mevrouw Rita Illidge van Selexions.

  Eventueel kunnen wij u ook ondersteuning bieden bij het aanvragen van een PGB budget, indien u er bewust voor kiest om zelf de regie over uw dagbestedingszorg te hebben.

   

  Bekijk de video over onze dagbesteding.

  Meer info: contact