Selexions
, voor dagbesteding, thuishulp en overige zorg.

Welkom

Tot het einde van de 18de eeuw was er nauwelijks sprake van overheidsbemoeienis op het gebied van volksgezondheid en welzijn. Sindsdien is er veel veranderd. Waar jarenlang de regie van de zorgverlening bij de specialist lag, is er al enige tijd een omwenteling gaande. Via internet heeft de patiënt steeds meer toegang tot kennis die in het verleden was voorbehouden aan de specialist. De patiënt wordt steeds mondiger en heeft behoefte aan meer autonomie. Zélf meedenken en besluiten hoe de zorg er uit ziet. Keuzes maken over welke zorg niet, of juist wel. Waar mogelijk zélf de regie voeren over de eigen zorg. Dit maakt patiënten intrinsiek gemotiveerd en creatief. We zien dit beeld ook terug in het zogenaamde Persoonsgebonden Budget (PGB). Middels dit budget kan een particulier zélf zijn benodigde thuiszorg regelen. Zélf de regie voeren over hoe u deze wenst. Selexions Zorg kan u van dienst zijn bij het invullen van uw PGB gerelateerde zorgvraag. Samen met u werken aan op maat gemaakte ondersteuning, volgens uw wensen en behoeften. Dagbesteding, hulp in de huishouding, 24 uurs zorg maar ook bijvoorbeeld verzorging of verpleegtechnische ondersteuning.

Wanneer u niet in staat bent de regie over uw eigen zorg te willen óf te kunnen voeren, biedt Selexions ook zogenaamde Zorg in natura aan.

Zowel PGB zorg alsook Zorg in natura bieden wij aan voor mensen die door ziekte of een beperking tijdelijk óf chronisch hun zelfstandigheid/zelfredzaamheid hebben verloren en/of niet kunnen meedoen aan de samenleving. Zowel PGB zorg alsook Zorg in natura worden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, bekostigd vanuit o.a. de Wet Langdurige Zorg (WLZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of Zorgverzekeringswet (ZvW).

Wat kan Selexions zorg, als het gaat om thuiszorg of dagbesteding, voor u betekenen? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag, samen met u, een gesprek aan om uw hulpvraag te bespreken en u van de juiste voorlichting te voorzien.

Danny Pfeifer, directeur


Wilt u gebruik maken van onze diensten?


Neem dan vrijblijvend contact op.


Ook als verwijzer, mantelzorger of contactpersoon kunt u een cliënt aanmelden (met goedkeuring van de cliënt).

Sponsoring

Op pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Deze pelgrimstocht trekt jaarlijks vele duizenden mensen. Ze lopen of fietsen de route om te bewijzen, om te vergeten of om te accepteren. Zo ook Harrie Pijls uit Geleen. Selexions sponsorde zijn lifechanging en spirituele fietstocht naar het graf van Apostel Jacobus, in dit mystieke Spaanse plaatsje in Galicië, Spanje. Wij verzorgden Harrie zijn kleding (Selexions polo) en een comfortabele vliegreis terug naar huis.

Lees hier het gehele reisverslag van deze fantastische tocht.

Samen denken in oplossingen!