>> Graag willen wij ons aan je voorstellen

Selexions Onze manier van werken

Wij communiceren op een vriendelijke en duidelijke manier. Het begint al bij een eerste gesprek. Wij willen in eerste instantie graag zo veel mogelijk informatie van je ontvangen over zaken als werkervaring, motivatie, beschikbaarheid en referenties. In het online sollicitatieformulier kun je aangeven wat je precies wilt en kunt. Nadat we je sollicitatieformulier hebben ontvangen nemen we zodra we de juiste job voor je hebben gevonden telefonisch contact met je op. 

SelexionsSnelheid door automatisering

Inschrijven bij Selexions is geautomatiseerd. Dit houdt in dat solliciteren zo veel mogelijk via het internet (middels het online sollicitatieformulier of per e-mail) gebeurt. Hierdoor kunnen wij relatief snel zorgen voor een doeltreffende vacature-invulling. Op basis van je opgegeven gegevens kunnen wij met ons systeem binnen afzienbare tijd een eerste selectie maken. 

We houden contact ! 

Als je eenmaal aan het werk bent hebben we regelmatig contact met zowel jou als de opdrachtgever. Onze mensen en opdrachtgevers stellen deze begeleiding bijzonder op prijs. Als je kiest voor Selexions kun je rekenen op een team van deskundige en gemotiveerde medewerkers, die er alles aan zullen doen om je aan een passende baan te helpen.  

Vul nu direct ons online sollicitatieformulier in.

Ondervind je problemen met het online inschrijfformulier?
Bel dan tijdens kantoortijden (ma-vr 8.30-17.00) met ons hoofdkantoor in Geleen: 046-4110136

  Vorige pagina