>> Graag willen wij ons aan je voorstellen

Selexions kan als werkgever jou van dienst zijn met een groot aantal diensten die stuk voor stuk te maken hebben met het vinden van een boeiende en passende baan:

                         Monique
Selexions Werving en Selectie; eenvoudigweg bemiddeling in het vinden van een vaste baan.

Selexions Detachering; werk voor een van te voren afgesproken (doorgaans langdurige) periode. Bent U zzp-er(zelfstandige zonder personeel) dan kunnen wij U in die hoedanigheid conform de NEN 4400-1 bemiddelen voor werk.

Selexions Uitzending; werk voor een onbepaalde tijd, veelal met als insteek uitzicht op een aansluitend vast contract of op projectbasis. Bent U zzp-er dan kunnen wij U in die hoedanigheid conform de NEN 4400-1:2006 bemiddelen voor werk.

Selexions Re´ntegratie/loopbaanbegeleiding; als je in aanmerking komt voor een REA-status (b.v. door langdurige werkloosheid, gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid e.d.) kunnen we bemiddelen en begeleiding geven in het vinden van een vaste baan.


Voor alle diensten geldt dat Selexions staat voor kwaliteit, service en aandacht voor detail. Ons streven is te zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige en vooral snelle oplossing voor je werkbehoefte. Werk met uitzicht op een vaste aanstelling is hierbij zo veel mogelijk onze insteek. Daarnaast bieden wij je uitgebreide vacature- en ontplooiingsmogelijkheden. Met ons ABU-lidmaatschap staat Selexions tevens garant voor een pakket aan degelijke en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dat is de reden dat vakmensen met veel plezier voor ons werken.  


  Volgende pagina