>> Graag willen wij ons aan U voorstellen

Selexions Werving en selectie

U wilt een nieuwe vaste medewerker aanstellen. Uw eigen selectieprocedure heeft niet de gewenste kandidaat opgeleverd of U heeft Łberhaupt geen tijd en/of voldoende middelen om zelf een selectieprocedure op te zetten. Selexions kan in dergelijke gevallen het werven en selecteren van de beoogde vaste medewerker op zich nemen. U betaalt aan Selexions slechts eenmalig een vergoeding voor het werven en selecteren en neemt vervolgens de nieuwe medewerker direct in dienst.

Selexions Projectbegeleiding

U bent een bedrijf dat zich bezig houdt met bijvoorbeeld projecten in de grond-, weg- en waterbouw. U heeft voor een bepaald project extra vakmensen nodig. Enerzijds wilt U niemand vast in dienst nemen omdat U slechts voor de duur van het project extra vakkrachten nodig heeft. Anderzijds beschikt ook niet over voldoende eigen materiaal om een ingeleende vakman uit te kunnen rusten. Ook in dergelijke gevallen kan Selexions U van dienst zijn. Selexions kan U vakmensen op uitzend- of detacheringbasis leveren die beschikken over al het materiaal dat benodigd is voor het volledig zelfstandig uit kunnen oefenen van de beoogde functie. In de grond-, weg en waterbouw kunt U denken aan bijvoorbeeld een stratenmaker en opperman stratenmaken met een eigen volledig uitgeruste stratenmakerbus (inclusief stratenmakergerij, afzetmateriaal en veiligheidshesjes) om als geheel zelfstandige ploeg op Uw project te kunnen opereren.

Selexions Bijkomende voordelen van onze diensten

Of het nu om uitzending, detachering, werving en selectie of projectbegeleiding gaat, Selexions kan U met haar personeelsoplossingen een aantal zaken uit handen nemen zodat U hier geen omkijken meer naar heeft.

Selexions Zoeken en selecteren van personeel

Hiertoe maken wij gebruik van ons uitgebreide personeelsbestand. Op basis van de vereisten op gebieden als ervaring, scholing en persoonlijke eigenschappen waaraan de kandidaat dient te voldoen maken wij een efficiŽnte selectie. Kandidaten die wij leveren hebben veelal voor ons gewerkt waardoor wij bekend zijn met hun vakkennis en persoonlijke eigenschappen als motivatie, betrouwbaarheid, stiptheid e.d.. Met regelmaat bieden wij de mensen die bij ons in dienst zijn vanuit hun persoonlijke opleidingsbudget (POB) opleidingen aan om hun vakkennis te vergroten. Daarnaast vindt selectie plaats middels screening van het arbeidsverleden en persoonlijke gesprekken die plaatsvinden. Ook psychologische testen behoren tot de mogelijkheden. Gebruikmakend van bovenstaande methodes streeft Selexions ernaar voor U de beste kandidaat uit haar bestand te selecteren.  Vorige pagina Volgende pagina