Veilig winkelen bij Selexions & update anti-corona maatregelen

17 april, 2020

Update 14-10-2020:

Bezoekt u het kantoor van Selexions? Gelieve een mondkapje te dragen bij binnenkomst en in de wandelgangen. Dit mondkapje kan worden afgezet op het moment dat u plaats heeft genomen op een aangewezen zitplaats. Gelieve ook bij binnenkomst uw handen te ontsmetten met 80% alcohol (deze kunt u bij binnenkomst terugvinden in de witte spuitfles op de balie).

______________________________________________________________________

Gewaardeerde klant,

Bij Selexions hanteren diverse extra hygiƫne maatregelen. Onze balie hebben wij al sinds maart voorzien van plexiglas afscherming, voor uw en onze veiligheid.

Bent u uw trage computer ook zo zat?! Doet hij niet wat u wilt? Daar weten onze experts wel raad mee. Met relatief kleine aanpassingen loopt ook menig oudere computer weer als een zonnetje. Tijdelijk (deze zomervakantie) extra gunstig geprijsd, dus er is geen reden meer om met uw computerproblemen te blijven rondlopen. Velen gingen u voor en hoewel er veel vraag naar is naar deze dienstverlening hebben we nog plaats voor enkele klanten. Wees er op tijd bij en geniet deze zomer weer van uw computer!

Of misschien bent u wel op zoek naar een computer maar heeft u een kleiner budget? Geen probleem! We hebben momenteel enkele gebruikte exemplaren die lopen als een zonnetje! Maar opgelet, de verkoop gaat hard en OP=OP.

Kom dus met een gerust hart langs als u computer problemen heeft of op zoek bent naar nieuwe ICT producten. Wij helpen u graag.

Deel deze pagina