>> Selexions, intermediair voor werknemers en werkgevers                                                                        


Database
Selexions heeft fiks geïnvesteerd in automatisering. Een must, oordelen Pfeifer en Eijnwachter eensgezind. “Om snel en adequaat te kunnen reageren, moet je alles in één database hebben zitten. Wie zijn gegevens in onze database invoert, kan ervan verzekerd zijn dat de computer direct checkt of een cv matcht met één van de vacatures.”

Certificeringen
“We zijn als team de afgelopen jaren altijd kritisch naar onszelf blijven kijken. Onze branche is voortdurend in ontwikkeling, de markt verandert bijna dagelijks. Het is een dynamisch proces, dat continue innovatie vraagt. Daar zijn we scherp op, zijn ook in het bezit van alle benodigde kwaliteitskeurmerken (VCU, NEN 4400-1), ook van de branche-organisatie ABU.” Belangrijk, oordeelt Danny. “Als ABU-lid sta je ergens voor, het is toch een teken dat je een volwassen bedrijf bent in de uitzendbranche.”

Graag nodigt het Selexions team U uit om kennis te maken en eventuele vacatures kosteloos te plaatsen, werknemers kunnen zich inschrijven via het sollicitatieformulier.

Selexions B.V.
Barbarastraat 26
6164 HK Geleen
T 046 411 01 36
F 046 411 01 37
www.selexions.nl
info@selexions.nl

Vorige pagina