>> Werken en gezondheid

Gezonde voeding beschermt dus tegen de gevolgen van (werk)stress, het houdt net alls fysieke inspanning je mentale en fysieke vermogens die zo essentieel zijn voor je functioneren op je werk fit.
                         schijfvanvijf
     Selexions Communiceren
Tenslotte is het belangrijk zelf een actieve houding te hebben als het gaat om gezondheid en veiligheid op de werkplek. Communiceren is hierbij het sleutelwoord. Door met je leidinggevenden te communiceren over veiligheid en gezondheidsaspecten op de werkvloer die volgens jou verbeterd kunnen worden kun je hier zelf ook aanzienlijk toe bijdragen. Met jou hulp kunnen onopgemerkte "lekken" in de veiligheid en gezondheidsgerelateerde aspecten op de werkvloer worden gesignaleerd en verbeterd.

Selexions Wat doet Selexions om haar personeel gezond te houden?

Al het personeel dat Selexions uitzendt krijgt, mocht de functie dit vereisen, bij de ondertekening van de arbeidsovereenkomst aanwijzigingen over eventuele risico's op de werkplek en vereiste PBM's. Na deze voorbereiding is het vervolgens de opdrachtgever die deze instructie zal herhalen en eventueel uitbreiden en tevens voorts zal toezien op je veiligheid en gezondheid op de werkplek. Hij zal dan ook op je werk hierover je eerste aanspreekpunt zijn. Zijn er tijdens het werk nog vragen op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk aarzel dan niet hierover te communiceren met het toezicht op de werkplek. Mochten er ondanks dit toch nog problemen blijven met jouw veiligheid of gezondheid op de werkplek neem dan hierover zo spoedig mogelijk contact op met Selexions. Naast de voorlichting omtrendt veiligheid op het werk probeert Selexions een goede band te creŽeren tussen haar en de werknemer door net dat stukje extra persoonlijke aandacht te schenken. Een goede band bevordert het "lekker in het vel zitten" van jou als werknemer en daarmee je gezondheid en welzijn.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met Selexions op, wij beantwoorden/ontvangen ze graag.

Tenslotte wenst Selexions je een veilige, gezonde en plezierige arbeidstijd toe!


  Vorige pagina